Karin - det som inte dödar mig blir jag starkare av

Fotbollsnörd, and I like it.

 

Som jag sa innan köpte pappa årskortet idag :D. Och nu ikväll åkte vi handlade expressen och aftonbladet som båda hade ganska tjcok tidning om Allsvenskan som bilaga! :D Riktigt najs att läsa ;).

/Karin



Åh vi älskar Malmö FF
Ja vi brinner för vårt lag
Under himmelsblåa skyar
Blir vi starkare och bättre för var dag

2009-03-31 @ 20:14:44 Permalink Sport Kommentarer (0) Trackbacks ()


D-dag



Idag åkte jag in till Spyken för att ha utvecklingssamtal. Det gick bra tycker jag! Sen åkte jag hem. Har varit duktig och skrivit klart svenskan. Det känns bra :). Nu har man "bara" engelskan, matteprov kvar... Sen har jag varit duktig och skrivit sommarjobbsansökan också :D. Najs! Och vet ni vad, vet ni vad??!!! Pappa har köpt årskort till mig nu! De ska tydligen skicka de hem någon gång denna veckan. Jag är en mycket glad flicka nu :D:D!!

Resten av dagen har jag tittat på vänner. Sjukt skoj ;). Ikväll ska jag nog se House och sådär :P. Imorgon har tre av fem lektioner blivit inställda. Alltså har jag två lektioner där vi ska se film på den ena och sen skriva engelskagrejset på den andra ;). Riktigt härligt.

Ha det fint. Puss <3
/Karin

Jag vill leva lycklig för att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag
Jag är här och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans
2009-03-31 @ 16:47:59 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


failure.

Ska bara slänga in ett kort inlägg för jag tyckte detta var lite kul:
http://sydsvenskan.se/malmo/article423049/Bil-i-diket-vid-Varnhem.html

hahahaha xD

Sen tänkte jag ha lite härliga nedräkningar:
Om..
..1 dag är det d-dag
..2 dagar ska jag klippa mig
..3 dagar är det påsklov
..4 dagar börjar allsvenskan
..14 dagar är det första matchen på Malmös nya stadion
..145 dagar fyller jag 17 år

Haha nu kommer jag inte på mer, men vill ni tillägga något kan jag fixa det ;)
2009-03-30 @ 19:01:05 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag - Monday - Lundi - Lunes - Montag - Pazartesi

Idag är det måndag. Måndag betyder skola. Vi började med fysik. Vi har börjat med densitet. Det är mindre kul.. Sen hade vi franska. Inget speciellt. Vi översatte meningar och sådär. Innan lunch hann vi även med att ha biologi i 40 minuter. Lotta gick igenom lite mer om evolutionen. Tycker inte det är speciellt kul, men det går an. Sen hade vi lunch. Maten såg ut som...jaa. Till sist gympa. Vi dansade, spela basket och sen gick jag, Hedda och Ulrika en runda :).
 Linnea gömde sig ;)  Sen stack hon ut huvudet lite grann ;) haha


Ikväll ska jag försöka skriva lite på bokanalysen.. Får se hur det går med det.. Sen ska man äta pannkakor! :) Det är gott!

Ha de fint
/Karin

"It's a sucky life and just when you think it can't suck any more it does."

2009-03-30 @ 16:22:13 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Har tråkigt..

Ändrade bloggen igen, mest för att jag inte har något bättre för mig,, ;)
2009-03-29 @ 22:10:23 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


"You won’t find nobody else like me"



Hej, jag vill ha sommar!
Som ni kanske har märkt har jag bytat utseende igen ;). Tyckte det var trevligt även om jag har haft det innan ;).
Idag har jag lyckats skriva lite på engelskan sen har jag varit ute och gått med Jenny xD. När vi var ute och gick mötte vi av en slump Sofia som hade varit hos sin kusin :P. Resten av dagen har jag tittat på vänner, gossip girl och wipe out. Sen har det inte hänt så mycket. Varit sjukt fint väder idag. Det är trevligt! Nu ska jag nog sova snart så man orkar gå upp och gå i skolan imorgon...
/Karin
2009-03-29 @ 21:50:13 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


söndag - sunday - soldag



Idag är det söndag. Det är ganska segt. För det betyder att det är måndag och skola imorgon. Som tur är är det d-dag på tisdag. Fast jag ska på utvecklingssamtal klockan 9.00.


Inatt skulle man tydligen skruva fram klockan en timme. Det har jag gjort nu :). Idag ska jag skriva svenska och engelska är det tänkt. Får se hur det blir med det...

Nu har jag inte mer och skriva så ha det fint puss
/Karin

2009-03-29 @ 11:53:20 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


-

Jag gick på en gata mot ett äventyr
Jag kom till en plats där pengar styr
Där spriten var billig men fyllan dyr
Man fattar lätt varför mänskor flyr
Det är ett hårt liv

http://www.youtube.com/watch?v=7lHgB9D3BhU
2009-03-28 @ 18:47:27 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite uppdatering, jao!

Hejhej allihopa :)
Tänkte berätta lite om gårdagen.
Började dagen med EHL. Vi fick "schackrutor" som Tobias C bakat. Gott värre. Att man får kakor på EHL:n är enda anledningen at jag går dit ;) haha. Sen hade man engelska. Och vår underbara lärare var inte där! Jippi! Detta gjorde att vi i princip inte gjorde någonting. Bl a tittade vi ut genom fönstret för att där var en ambulans :O! Tror dock inte att det var så allvarligt för de hade inte så bråttom iväg. Därefter var det lunch. Kommer faktiskt inte ihåg vad det var, men antagligen inget gott xD.
Näst sista lektionen var matte. Matte är matte. Till sist fysik. Där fick vi gå så fort vi "labbat" klart för att vi skulle hinna till innebandymatchen. Det gick väldigt mycket snabbare än vad vi trodde det skulle ta, så vi hade gått om tid att ta oss till idrottshallen. På idrottshallen var där väldigt lite folk om man jämför med handbollsmatchen. Lite tråkigt faktiskt... Matchen gick bra! Tjejerna vann med 3-2. Johanna var sjukt duktig :D! Killarna (våra kära byggare) vann med 3-1 vilket gjorde att Spyken vann med totalt 6-3! Tjoohooo!
 Här kan ni då se hur några spykister lyckats riva ner katteflaggan :D hahahaha.

"Givna vinnare, även utan MQ och farsan"

När man kom var det meningen att jag skulle till min kusin som fyllde år. Men jag gnällde lite för mamma och sen slapp jag gå! Istället stack jag till Emma där det var fest med massa najsiga människor :D. Sjukt kul var det. Tack för kvällen allihopa! <3

Sen måste jag ju säga Grattis till Jenny som fyllde 17 år! :D <3<3<3

Detta var då fredagen. Tänkte berätta lite vad jga hunnit göra idag och vad som ska hända :P. Kom hem vid 2 på natten igår/idag. Men lyckades ändå vakna vid 7 på morgonen sen :S märkligt.. Gick dock inte upp då utan sov vidare efter att jag varit uppe och druckit ett glas vatten och varit på toa ;).  Vaknade sen igen vid 10 eller nått sånt. Åt frukost, duscha och sen satte jag mig här ;). I eftermiddag ska jag se den 6:e semifinalen mellan Frölunda och HV71. Hoppas de vinner nu, annars blir jag så lessen :(. Sen ikväll måste man stanna hemma för att systern inte ska vara hemma själv. Mamma och Pappa ska nämligen gå och se Bob Dylan. Får se om man orkar vara medpå det där "earth hour". Nu ska jag göra någonting annat, vet dock inte vad.. Men ha det så fint, puss.
/Karin

Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

2009-03-28 @ 12:32:03 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Seriöst, låt mig va!

Är så sjukt jävla arg och ledsen just nu! Så säg inte ett ord till mig för de gör mig bara ännu surare!! Okej?.. Fan vad jag hatar denna dagen!! Nu ska jag sova. Grattis klassen som får umgås med mig hela dagen imorron! (ironi för er som inte fattar det)!
/Karin
2009-03-26 @ 21:42:39 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


Intressant dag..


Fick ta en tidigare buss vilket gjorde att jag fick åka med Jenny :D. Anledningen att jag fick ta en tidigare buss var att vi skulle ha kemiprov :/. Det gick nog ok, tror jag. Sen hade vi svenska där vi fortsatte skriva på vår analys. Därefter hade vi lunch, soppa av något slag.. Efter lunchen hade vi en engelskalektion, där vi fick se massa roliga filmer coh sen hade vi frågestund angående "projektet". Men jag tror inte det är så många som faktisk fattar vad vi ska göra trots detta xD.
Historialektion, genomgång av mellankrigstiden och sen fick vi tillbaka våra reportage, VG+. Jag är nöjd, eftersom jag hatar att skriva är detta sjukligt bra ;). Till sist en något flummig kemilektion där vår kära kemilärare var mer vimsig än vanligt.

Efter skolan gick jag och Sofia till sandkaka. Där var ovanligt lite folk, vilket var ganska skönt :).

NU ikväll var det meningen att jag skulle plugga, men det sket sig. Såg hockeymatch och var ute med Jenny istället. Najs med promenad med Jenny. Bajs på matchen.. :(

Nu ska jag sova för jag är sjukligt trött
God natt
/Karin

Vackert är det som ses med kärlekens ögon.
2009-03-25 @ 22:21:36 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Om jag trillar ner ska jag klättra upp igen..



Hej!
Idag började jag 8.30 (tror jag xD). Hade kemi, där vi repeterade inför provet imorgon. Sen hade vi svenska där vi börjat skriva på bokanalysen. Usch så dåligt det gick. Hatar verkligen att skriva!
10.50, lunch. Någon slags gryta med något kött i. Blev inte riktigt klok på var det var :S. Matte efter det. Gick väl bra tror jag. Näst sista lektionen hade vi biologi och vi har nu börjat gå igenom om evolutionen... Till sist franska. Vi var hela fem stycken idag, woohoo! Efter språket stannade jag och Hedda kvar och var med på stödkemin eller vad det kallas. Det roligaste var att det i princip bara vara vår klass där, utom en kille xD. Sen gick jag bort till centralen och tog rundanbussen som gick 17.13. Najsnajs!
Sjukt kul var det att reta Ulrika hela dagen (speciellt eftersom hon var så sjukt gnällig ;)) för att Frölunda vann igår ;) haha :D.

Nu tänkte jag bara komma med lite skojsig fakta :).
Citygross har tagit tillbaka Skånemejerier!!! :D
Imorgon är det våffeldagen.
Frölunda har två hemmamatcher framför sig och om de vinner dem går de vidare till final!
Jag har blivit sjukt duktig på att göra mina läxor.
På fredag är det Slaget om Lund (innebandymatchen).
Ska äta marrängtårta ikväll och se House.
Om 11 dagar (tror jag :S) börjar allsvenskan igen! :)
Om 20 dagar (tror jag) är första matchen på Swedbank stadion!
Om mindre än två veckor är det påsklov!

Ha de fint
/Karin

Kändes förjävligt innan
men det börjar bli lite bättre nu min vän
Om jag tappar fästet och trillar ner
ska jag klättra upp igen
2009-03-24 @ 19:05:44 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


JAAA!

Frölunda vann med 3-1 :D!!

2009-03-23 @ 22:12:11 Permalink Sport Kommentarer (1) Trackbacks ()


Macho man!

Hej
Ligger nu i sängen och har ångest över att jag har 70 sidor kvar i svenskaboken som för övrigt är jättetråkig. I sängen ligger också ett styck lillasyster och en styck hund som enligt Hanna luktar get..? :S
Frölunda leder just nu 3:e matchen mot HV, får hoppas att de vinner nu också bara! Kom nyss hem från Lund. Var på Musik direkt och såg Lars and sidekicksen (med bl a Anton i min klass på trummor ;)). Sjukt kul. Var där med Hedda och Bella. Och ska tillägga att jag åkte buss med Lollo in (åkte även bussen hem med Lollo efter att jag slutat skolan). Trevligt värre :).

Skolan idag var som den alltid är.. Ganska seg. Vi hade dock ingen biologi utan istället en två timmars lång lunchrast. Där jag ägde ut Hedda, Sofia och Emelie på sjua (kortspel, för er som inte fatta det) haha.


På gympan var jag och Linnea lite flummiga. Vi körde med hantlar och då kände vi oss sjukt manliga när vi satt där och spände oss, hahah xD <3.


Har inte så mycket mer och skriva nu tror jag..hmm.. nä det har jag inte :)

Så nu ska jag sitta uppe hela natten och läsa "Dvärgen", önska mig lycka till :)!
God natt
/Karin

2009-03-23 @ 21:19:36 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Är en trött, men glad flicka :)

Hej
Vaknade alldeles för tidigt imorse..  Var sjukt seg i huvet, men det var mamma och pappa också, haha xD. Har i princip inte gjort någonting på hela dagen. Spelat wii, tittat lite på kemin och försökt fatta vad man ska göra på engelskan.. Men har varit en sjukt skön dag :).

Asså nu vet jga inte vad jag ska skriva mer. Det har liksom inte hänt någonting.. Eller jo, igår vann Frölunda med 2-1 mot HV71 :D.  Haha Sofie och Ulrika! ;)

God natt
/Karin

Var finns alla duvungar?

2009-03-22 @ 20:30:33 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag :D

Orkar egentligen inte att skriva, men skriver ändå. Förlåt om det blir flummigt eller konstigt xD.

Började dagen med att under hela förmiddagen städa mitt rum (är lika stökigt nu igen, men ändå). Vid ett ungefär kom Jenny till mig och då åkte vi in till Malmö (inte Entré, för de palla vi inte). Jag lyckades hitta en blå blus, ett vitt linne och 3 par trosor ;) tihi. Känner mig väldigt nöjd med mina inköp xD. Vi kom hem till Staffanstorp igen vid kvart över fem igen. Bytade om (till minnya kjol som jag köpte igår bl a) och sen gick vi bort till folkets hus där min morbrors 50års-fets skulle vara. Sjukt kul o se hur satsiga folk var med att klä ut sig enligt temat (70-tal). Såg allt från skitstora peruker till de fulaste batikklänningarna jag sett xD haha.

Vid kvart i nio lämnade jag "festen" och gick bort till Filli. Där var redan Emma, Lollo, Veronica och Filli ofc. Skitkul tjejkväll. Fast till slut blev det inte tjejkväll och sen blev det kanske lite mycket för vissa ;) haha <3.

Imorgon blir det väl att plugga lite. Har kemi, svenska, engelska och typ matte.. Segt, men det måste göras.. Ha de fint!
/Karin
2009-03-22 @ 01:09:30 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mest för att jag har lite tråkigt..

Gick upp lite för tidigt idag.. Så nu har jag tråkigt. Väntar på att Jenny ska komma hit :). Ikväll ska man på 50års-fest på folkets hus och sen ska man till Filli för att ha spuermys med tjejerna :D. Skojskoj!


Vill gå på bio någon dag, någon som vill följa med? 
Vill se: Kenny starfighter - Kenny begins, Bläckhjärta (när den kommer ut på bio) och Bedtime stories..

Nu har jag inte mer o skriva, ha de fint :)
/Karin
 

 Bara för att jag är så mycket coolare än dig ;)
  
2009-03-21 @ 12:13:25 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillägg ;)

Jo jag tänkte bara tillägga att pappa sa att om jag gick ut med Kelvin nu ikväll skulle han betala för hela mitt årskort (och inte bara halva) Och vet ni vad? Jag gick ut med Kelvin :D Så Någon gång innan premiärmatchen den 13 April ska pappa köpa det til mig :). Jag är en mycket glad flicka nu kan jag tala om tihi :P.
2009-03-20 @ 22:44:49 Permalink Sport Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredag=helg

Började klockan 9.10 idag, med EHL. Det var min och Heddas tur att "baka". Vi hade köpt marylands cookies. Men jag tror det uppskattades ändå ;), fast vi inte bakade själva. Sen hade vi en engelskalektion där vi inte gjorde någonting, eftersom det var några som skulle ha muntliga nationella. Lunch. Någon slags gratäng som hade en konstig eftersmak :S. Btw, så kom årets första vattenballong/kondom idag. Det var en stackars tjej som fick den rätt i huvudet. Inte så kul för henne, men det var kul att titta på xD. Sen hade vi matte. Leif, vår lärare alltså, får alltid för sig att han ska öppna fnstrena fast det är minusgrader och idag när det faktiskt var varmt i klassrummet då vägra han öppna det... Till sist fysik. Där labade vi. Och min miniräknare vägrade ta emot ett program.. Usch, tycker inte om den längre..

Efter skolan var jag och Sofia på stan för jag skulle försöka hitta någonting jag kunde ha på 50-årsfesten imorron. Stan sög, så vi bestämde oss för att åka in till Nova. Där lyckades jag hitta en kjol. Den är inte 70-tal nånstans, men ärligt talat så bryr jag mig inte. Jag tyckte den va fin!

Btw (igen) så kom mina klasskramater på att jag är en väldig skånepatriot och jag ska väl inte säga emot ;) haha.


Så nu har jag inte mer att skriva, se ya <3 ;)
/Karin

2009-03-20 @ 21:53:41 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Torsdag 19/3

Yo!
Idag började man 8.30 med tråkig svenska och sen franska.. Till lunch bjöds man på okokt pasta med konstigt kryddad köttfärssås! Yohoo! (saknar maten på Hagalid lite grann ja..) Efter lunchen var det historiaprov som jag failade på ganks bra på, jao.
Matten var inställd så då gick vi (Sofia, Emelie, Anna, Linnea, Nina, Siri, Sandra och Pernilla) till Per tutti och käka sjuktligt god glass! Till sist var det biologi där vi skulle berätta om våra gubbar (vetenskapsmännen). Min grupp fick äran att sitta i tornrummet. Väldigt spännande faktiskt!


När jag kom satte jag mig och gjorde lite matteuppgifter. Blev dock inte klara med alla :/.. Gick bort till Emma och sen gick vi till scoutgården. Där blev det tårttävling! Tjohoo! Så mätt blev jag xD.

Nu ska jag sova snart tror jag. Har btw lite ångest över att jag msåte gå på min morbrors 50års-fest med 70-tals tema. Jag kan ju säga som såhär: Jag är inte jättepigg på att umgås med massa vuxna, utklädda och inte helt nyktra människor! Som tur är ska kusinerna vara där!

Natti natti!
/Karin

Du får inte det du förtjänar, du får det du tar.

2009-03-19 @ 22:07:35 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


-

You're vanilla I'm rocky road.
2009-03-18 @ 22:28:07 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


För er som bryr er..

..ska bara tillägga att det är klart att Frölunda ska möta HV71 i semifinal. Första matchen på torsdag klockan 19.00! Oliiiiiidligt spännande!
2009-03-17 @ 21:33:46 Permalink Sport Kommentarer (1) Trackbacks ()


火曜日

För er som inte förstår japanska, så råkar där faktiskt stå tisdag.. Om man kan lita på wikipedia.
Idag började man 8.30 med kemi. Vår kemilärare var sjukt klumpig: Hon välte ut massa glaspipetter som tydligen är jättedyra och sen när hon skulle blanda ut en lösning stog hon och pratade med oss samtidigt, så det blev för mycket vatten. Hahaha! Sen hade man en sjukt tråkig, men ganska kort svenskalektion. Eftersom det var sjukt äcklig mat, blodkorv eller potatisbullar, åt man flingor.. Efter den mindre mättande lunchen hade vi matte. Inget speciellt hände där.. Sen var det biologi Där skulle vi skriva om vår vetenskapsman. Jag hittade typ ingen fakta och internet bara stängdes av hela tiden. Fick lite smått damp på det..  Till sist franska. Där skulle vi gå ut ur klassrummet/grupprummet och läsa en liten bit ur kapitlet för att hon skulle höra ens uttal. Men eftersom den första människan var där ute i typ mer än 20 minuter var det bara tre stycken som hann prata. Lite tur var väl det, eftersom jag var sjukt täppt i näsan och kunde knappt prata xD.
Jag och Linnea bestämde oss sen för att gå bort till grand hotel coh ta den bussen (bara för att jag skulle få åka rundanbussen, tack Linnea <3). På vägen dit mötte vi Sofie och Nathalie. Sen skulle de vidare till centralen. Och när vi var på Grand hotel kom Jenny dit :). Trevligt trevligt!

Nu sitter jag här och har ätit pannkakor och vatt ute med vovven. Måste skriva klart texten om min vetenskapsman, Robert Hooke.. Det går sådär. Gubben är sjukt ointressant. Hmm, Imorgon är det D-dag. Men ska plugga historia nästan hela dagen :/..

Bonne nuit
/Karin

I don't know what's right and what's real anymore..

2009-03-17 @ 20:19:45 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Saying goodbye sure takes time


Ja, skola igen då.. En inte alltför ansträngande fysiklektion. En franskalektion där vi bara gick igenom provet, som gick sådär :/.. Vi har en ny sal till biologin (från D42 till B34 för er som bryr sig). Skrev ca tre meningar om min vetenskapsman, Robert Hooke. Ser ut som om jag kommer sitta och skriva klart allt imorgonkväll :), skoj! Efter lunchen gick man bort till EOS och hade en sjukt seg och tråkig gympalektion där vi bl a dansade (kommer inte ihåg vad xD).

Efter gympan hade Jag och Linnea sällskap av Jenny bort till Grand hotel. Linnea orka inte gå till centralen, men det gjorde jag och Jenny xD. Så vi lämnade Linnea vid Grand hotel.. F'låt haha ;). Vid centralen träffade vi Emelie och några av människorna i hennes klass. Det var trevligt :). När man äntligen kom hem gjorde jag ingening.. Var tvungen att gå ut med Kelvin. Det är så tråkigt att gå ut själv med honom så jag gick in på msn och frågade Sofia om hon ville följa med. Det ville hon trots att hon bor i Lund :O. Så vi gick ut med Kelvin och sen hade jag en rundtur i mitt hus xD.

Var och lämnade Sofia på busstationen för en stund sen och har precis lagt in lite nya och härliga låtar på min iiiipod. Nu är jag trött och deppig så jag ska väl sova..

Eftersom jag är sådär gnällig och deppig tänkte jag göra en vacker hatlista igen:
1. Hanna (engelskläraren)
2. HIF/Henke Larsson
3. Alex (Gick i a3 och går nu bygg)
4. Gnälliga Luleåfans
5. Britt Bülow
6. Dig

Godnatt
/Karin


Och jag hatar att jag älskar dig
Älskar dig så mycket att jag hatar mig
2009-03-16 @ 22:25:43 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ovanlig söndag..

Idag är det söndag. På söndagar brukar jag inte göra så mycket, men idag har jag haft fullt upp hela dagen!

Vaknade vid halv 8, eftersom mina föräldrar är äckligt morgonpigga och lät jättemycket i köket. Kunde dock somna om som tur var. Sov till 10 ungefär. Vid 11-12 åkte sen hela familjen (utom Sara, Jakob och Kelvin ofc) till Burlöv Center. Lyckades hitta en sportbag och en fleecetröja. Det var najs. När jag kom hem satt jag vid datorn och sen gick jag en runda med Jenny. Tog sen bussen till Lund. Mötte Sofia vid centralen och sen gick vi till Mormors bageri och fikade :). Vi bestämde oss för att gå en lite i Lund. Eftersom det var söndag var inga affärer öppna så vi gick en massa istället :P. Vid 5 mötte jag Jenny och Linnea vid Katte. Vi gick och hämtade biljetterna till bion. Det var då en timme kvar tills filmen började så vi gick och fikade (igen för mig, men fika går alltid ner ;)). Vi såg sen bion, I taket lyser stjärnorna.
Den var sjukt bra, men sorglig..


Nu ska jag sova, natti natti

/Karin

Hit me with your best shot..

2009-03-15 @ 21:28:41 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

hej.
Vaknade vid 10 ungefär. Var duktig och städade mitt rum. Jättenoga också. Bytade sängkläder och vädrade och allt! Tänkte våttorka också, men jag orkade inte.. Tog bussen till Lund med Linnea 12.15. Vi gick bort till hockeyn. Idag fick vi spela med dem som var lite äldre (alltså de som är runt 10). Det var lite svårare, men också lite roligare. Vi mötte vår polare, Kenzy (han som sa att vi var tuffingar på förra träningen). Så sjukt söt är han ;). Åkte hem. Åt och duschade.

Vid 16.15 åkte jag, pappa och Hanna in till Lund och kollade på handboll, avgörande match mellan Lugi och IFK Skövde. Lugi vann till slut. Min pappa blev inte så glad då, eftersom han hejar på Skövde. På vägen hem åkte vi inom Nöjes (Filmkedjan) och köpte godis. När vi kom hem igen gick vi ut med vovven och sen åt vi kvällsmat. Efter den goda kvällsmaten blev det melodifestivaltittande. Var ju helt klart rätt låt som vann! Och det var en himla tur att inte Caroline af Ugglas vann.

Nu ska jag skicka ut Kelvin från mitt rum eller bara få honom att sluta snarka. Ha de!
/Karin

rip. <3
2009-03-14 @ 23:27:09 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Låten jag pratade om i förra inlägget!

Här är låten som jag pratade om innan. Den jag får gåshud av asså! Tänk er en fullsatt arena oh spelarna kommer in på plan! aaa.. xD

http://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c

/Karin
2009-03-13 @ 19:24:52 Permalink Sport Kommentarer (1) Trackbacks ()


Chill dag!

Hellå
Idag började jag 9.30 med en föreläsning om virus (inte datavirus!) och efter den hade vi tre timmars lunch. Jag och Hedda stack då hem till henne. Vi gick ut med hennes übersöta lilla pudel. Vi gick sjukt länge, men det var trevligt. När vi hade gått med hennes hund fick jag en rundtur i Heddas hus och sen "åkte" (Hedda cyklade och jag satt på pakethållaren) vi till Macdonalds. Käkade sån där macdonaldsmat ni vet och sen glass till efterrätt. Lyckades såklart spilla chokladsås på min tröja! Vi åkte sen bort till Fysicum där vi skulle se lasershow (Har sett den en gång innan i nian!). Det var sjuk häftigt, fick gåshud när de spelade en låt (som jag inte vet namnet på, men som varit introlåt till Frölunda eller Malmö Redhawks för längesen! ;)) och hade massa coola lasrar till det! Vi slutade sen efter lasershowen.
När jag kom hem satte jag mig här. Fick lite damp på Kelvin som gnällde och höll på, eftersom Hanna och hennes kompisar var där uppe. Ikväll får jag se vad som händer.. Har inget planerat så är där någon som vill hitta på något, please tell me! :)

/Karin
2009-03-13 @ 16:20:05 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ville bara säga..

...att Frölunda vann och nu är vidare till semifinal! Blev mycket glad.
2009-03-12 @ 21:58:29 Permalink Sport Kommentarer (1) Trackbacks ()


Spyken hotad!


Goddag
Idag åkte jag buss med Jenny, Emma och Divan. Då berättar Emma att Spyken blivit hotad! Men att de gripit en kille. I skolan spred sig ryktena sjukt snabbt. Vår lärare hade ingen aning om det. Hon trodde vi skoja när vi sa det! Typ halva gick och sjukanmälde sig. Så i matsalen var det ovanligt mycket plats. De var faktiskt lite läskigt. Efter lunchen åkte vi till genetikhuset och lyssna på en föreläsning. Jag och Hedda bestämde oss sen för att åka hem, eftersom det ändå inte skulle bli särskilt seriösa lektioner när bara 1/3 av klassen var där.

När jag kom hem gick jag direkt in på sydsvenskan och läste. Det stod då att de släppt killen och att det kommit in en annan kille som sa att det var han som hade gjort det. Ni kan få läsa själva här http://www.kvp.se/nyheter/1.1495106/tonaring-planerade-skolmassaker-i-lund
Btw, så står det 2010. Så om ett år får man väl va på sin vakt..

Jaja, nu ska jag baka en kladdkaka som jag kan ta med till skåjterna. Mums på det. Och som tur var blev det inte omspel i Frölundamatchen. Så ikväll gäller det!

Ha de najs
/Karin

2009-03-12 @ 15:08:12 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


YES!



Yes, de vann med 5-1!! Nu leder de totalt sett med 3-1. Behöver bara vinna en match till och så går de vidare!! :D Shit så härligt asså! Gissa vem som kommer sitta bänkad framför TV:n imorron? Fast fan måste kanske på scouterna :/. men då ska jag lyssna på radio iaf!!
2009-03-11 @ 21:37:28 Permalink Sport Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag - Mercredi - Wednesday - Miercoles

Så, nu vet ni hur man säger onsdag på fyra olika språk! Idag hade vi tråkig fysik och en långtråkig svenska. På engelskan var det några som skulle ha muntliga nationella så då kunde inte de andra vara i klassrummet. Då passade vi på att göra klart vår film. Den blir sjukt sämst, men vi får ändå inte betyg på den så va fan! Vi hade ingen historia så det blev en lång väntan på kemin. Där labbade vi. Fattar fortfarande inte riktigt vad det var vi gjorde och varför :S.
Btw så har vi fått en ny klasskompis. Pernilla heter hon och hon hade gått på IB inne i Malmö. Hon verkar ganska trevlig tycker jag.

Efter skolan följde jag och Linnea med Sofia till sandkakan. Det var trevligt även om jag blev lite störd av eller vad man ska säga av en viss person..

När jag kom var min storasyster där. Det var trevligt för henne har jag inte träffat på jättelänge! Ikväll ska jag se Frölunda - Luleå på TV. Det är nu 4:e kvartsfinalen och det står 2-1 till Frölunda. Frölunda har två hemmamatcher så man får ju hoppas de vinner dem nu bara!!


Ha det fint
/Karin
2009-03-11 @ 18:51:20 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Studiedag 2

hej
Kom precis hem från ett mycket roligt (ironi) årsmöte! Jag sitter kvar som suppleant i kårstyrelsen.
Idag har jag inte gjort någonting. Innebandyn sket sig. Orkade verkligen inte. Har mest tittat på massa amerikanska talkshows hela dagen.

Har också haft ett mindre roligt telefonsamtal :/.. Men ja..
And when we meet
Which I'm sure we will
All I was then will be there still
I'll let it pass and hold my tongue
And you will think that I've moved on

Nu ska jag försöka överleva natten med min förkylning. Kan också tillägga att ljudet på min mobil helt plötsligt är tillbaka :).
Godnatt
/Karin
2009-03-10 @ 21:31:09 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Studiedag

Som ni ser har jag äntligen fattat hur man ändrar utseendet på bloggen. Blev kanske inte jättebra, men lite förändring iaf.
Jag mår fortfarande skit. Har sjukt ont i halsen. Vet inte om det är en så bra ide att vara med på innebandyuttagningen. Jag orkar verkligen inte, fast jag vill sjukt gärna :/..

Sen får vi se hur det blir idag. Ska försöka reda ut en grej.. Men det blir nog inte särskilt roligt..

Ha det bäst och vara glada över att ni inte är mig just nu!
/Karin

P.S Jag kan tillägga att varken ljudet eller vibratorfunktionen fungerar på min mobil. Så är jag seg på att svara på sms eller så är det p g a detta!

2009-03-10 @ 10:00:34 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kan nog inte må sämre..

Mår så sjukt dåligt..
Har jätteont i halsen.
Täppt i näsan.
Kanske feber.
Och de som hände igår gör ju inte precis saken bättre..

Tack underbara vänner som bryr sig <3 Älskar er <3
2009-03-09 @ 09:38:46 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (2) Trackbacks ()


-

fan.
2009-03-08 @ 13:56:36 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lördag :)

Idag vaknade jag vid 10. Käkade lite frukost och sådär sen gick jag ner till busstationen och hoppade på 166:an klockan 12.15. Linnea hoppade sen på på sin station. Sen åkte vi till ishallen. Bytade om till vår hockeymundering. Och det har btw blivit utökning av en till tjej så nu är vi totalt 4 tjejer :). Den här träningen var lite roligare. Vi spelade bl a match. Mna kände sig nästan duktig  *stolt* :). Sen kom det fram en skitsöt liten kille som hette Kimzy och sa till mig och linnea "Det märktes att ni var tuffingarna på planen". Hahah, så sjukt coolt :P haha. Sen åkte man hem. På busstationen gick jag inom James Grill och köpte en tunnbrödsrulle. Så sjukt goda är de! Speciellt moset ;).

När jag kom hem åt jag sen uuptäckte jag att vi ju har en webcam xD. Så jag och lillasystern min tog lite foto ;):
         :)

Nu väntar jag på att det ska bli kväll och "klass"fest. Efter the partey ska Hedda sova över hos mig :D skojigt :P.

Ha det fint
/Karin
P.S Frölunda gjorde nyss mål. Det står nu 1-1! Hoppas hoppas <3.
2009-03-07 @ 17:20:16 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag och fyradagars helg som väntar :)

Idag började vi med EHL. Martin och Anton hade bakat muffins. Det var gott :). Sen hade vi engelska där vi fick reda på att vi till den första 1 April ska ha gjort ett stort projekt. Vi ska välja ett engelsktspråkigt land och sen skriva en filmrecension, en bokanalys och en artist (+lite annat från detta land! Vi ska även ha en muntlig redovisning av filmrecensionen den 25! Engelskläraren har nu flyttats upp på min hatlista :@! Sen hade vi matte och en något flummig fysiklektion ;).

Efter skolan följde jag, Hedda och Sofia med Emelie hem till sin bondgård. Innan vi kom dit åkte vi igenom S Sandby "centrum". De va längesen jag skratta så mycket när jag såg skylten som det stod S Sandby Centrum på och sen ser man bara en Icaaffär. hahahhahahahhahahahhahahh xD. Väl hemma hos Emelie åt vi lite sen gick vi på bondgårdssafari;): (Fler bilder kommer när Hedda skickat dem)
      
Fick även se ett antal kor, två hästar och en hund och en katt ;).

På bussen hem fick man åka med massa lagom fulla människor och när man kommer till Staffanstorp står det massa gangstrar och coolade sig vid James Grill xD.

Nu ska jag se lite TV och sen sova, för imorgon blir det hockey och Klassfest! :D
/Karin
2009-03-06 @ 21:22:39 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jeudi


Hej :)
Idag började jag klockan 8.30 med svenska. Vi fick läsa upp våra reportage i små grupper. Jag insåg då hur dåligt mitt reportage var xD haha. Sen var det dag för FRANSKAPROV! Det gick sådär. Failade ganska hårt på hörövningen, men resten gick nog okej. Hoppas hoppas att det gick bättre än förra franskaprovet.. Hade sen lunch. Någon slags skinkgrejs med hårda makaroner.. (Gud vad jag saknar maten på Hagalid :() Vi hade historia med genomgång av provet om två veckor! Detta var dock sista lektionen innan provet :O, eftersom vår lärare ska iväg på typ semester eller nått :S :/.
Efter historian fick vi vandra bort till Källbo och ha seg mattelektion.. Sista lektionen var biologi. Vi fick tillbaka våra prov. Fick 33,5/38, MVG 8). Sjukt najs :D.

Lyckades sen hamna på rundanbussen hem. Det var skönt. Väl hemma var mamma precis klar med maten.

Nu har jag precis satt in kladdkaka i ugnen, som jag ska ta med till scouterna ikväll. Blir dock bara jag och Lollo, men det kan bli trevligt ;) hihi.
Ha de gött
/Karin
2009-03-05 @ 18:17:35 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mercredi

Bonjour, ja jag har precis pluggat franska..
Idag har vi haft en lång och seg dag. På engelskan blev vår kära lärare sur för att vi pratade svenska och sen satt hon i klassrummet istället för utanför och pratade om betyg och sådär. Sen på kemin hade vi tråkigt, så Sofia kladdade massa grejer på mitt block :P.
    :)

När jag kom hem pluggade jag massa franska. Har nämligen prov imorgon.. Det var tråkigt. Har även hunnit med att ringa och beställa tid till frisören. Men det blev inte förrän den 2 april :/. Så får väl stå ut med långt och "ofriserat" hår ett tag till :P.


http://www.youtube.com/watch?v=D4m0eYOtxz0 <--- Detta är nog den gulligaste låt man kan hitta!! ;) <3

/Karin

2009-03-04 @ 20:21:08 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tisdag

Hallihallå, jag är glad :)
Idag började jag klockan 8.30. Åkte buss in med Emma, Anna, Divan och Ted på ett hörn också ;). Hade kemi. Vi fick ett minimalt förhör på det vi hade i läxa och sen fick vi nya uppgifter om samma sak. Lite segt att göra i princip samma sak om och om igen.. Efter kemin  hade vi en tråkig genomgång på svenskan. Till lunch skulle det vara någon slags fiskgryta, men såg mest ut som spya så jag satsade på flingor istället! På matten fick vi tillbaka matteproven. Gick sååååååå dåligt, men jaja. Sen begav man sig till aulan för att ha biologiprov. Det gick nog ganska bra tror jag. Var ganska lätt. Till sist hade vi franska, men eftersom det bara var meningen att vi skulle träna till provet så sa vår lärare att vi kunde få göra det hemma om vi ville. Och sluta tidigare tackar mna ju inte nä till ;).

Gick bort till centralen för att kunna ta rundanbussen. Där möter man Sofie, Nathalie och Emma. De skulle äta på BK så jag följde med. Var ju lite hungrig efter lunchen :/. På vägen till BK mötte vi Oskar och Björn. Det var trevligt :);) <3. Blev helt klart gladare av det efter att jag blivit helt deppig p g a det dåliga resultatet på matten!

Efter BK åkte jag bussen hem med Sofie. Lyckades hamna på rundanbussen och det var najs! När jag kom hem försökte jag plugga in  de 71 engelskaglosorna. Kan kanske dom nu.. Nu ska jag se nått avsnitt vänner sen ska jag försöka plugga lite franska.

Ha det gött! :)
/Karin
Puss på Sofia också, för att hon är en trevlig människa :)
2009-03-03 @ 18:25:21 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


God natt <3

En lustig sak jag tänkt på är att jag har lagt in fler bilder på bdb och skrivit fler inlägg här de senaste dagarna, trots att jag egentligen inte borde haft tid till det med tanke på hur mycket jag måste plugga.. :S

Jaja, nu har jag iaf varit duktig och pluggat biologi. Inte så svårt som jag trodde. Nu gäller det bara att jag kommer ihåg det till imorron..

Innan jag pluggade var jag ute en runda med Jenny. Det var trevligt, eftersom vi inte gjort det på länge :). Nu ska jag se hockeykväll för att se vilka Frölunda ska möta ;) :).

Ha de najs.. God natt<3
/Karin

It just takes some time
Little girl, you're in the middle of the ride.
Everything, everything will be just fine,
Everything, everything will be alright, alright.
2009-03-02 @ 21:43:29 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måntag..

 
Hej idag vaknade jag klockan halv 7. Alltså sovit cirka 5 timmar. Heja mig! Fast inte lika farligt som Hedda. Som sovit två timmar xD. Och allt detta p g a det jävla reportaget! Blev äntligen klar för en stund sen, men nu måste man börja plugga biologi, eftersom det är prov i det imorgon.. :/ Segt, ja visst!

Idag på fysiken var jag och Hedda sådär härligt övertrötta så vi skrattade åt allting i princip (mest jag dock xD). Sen hade man en franskalektion som man höll på att somna på.. På biologin hade vi lite roligt igen (som ni kan se på bilderna). Egentligen inte så jävla kul, men är man trött så är man :P. Sen hade vi gympa på victoriastadion. Gymade lite och sen spelade jag badminton med Hedda, Ulrika och Emelie.

Åkte hem skrev klart reportaget och sen käkade man pizza! gottigt :P

Uppdatering av min hatlista
1. Skolan!!
2. Henke Larsson/HIF
3. Mina grannar
4. Hanna (Min engelskalärare alltså!)
5. Britt Bülow (Min gamla SOlärare, som btw stängde in en elev i ett skåp för ett antal månader sen och blev därefter avskedad!)
6. Kaxiga småbarn
7. Alex (Som gick på Hagalid och nu går bygg på Spyken!)
haha

Ha det bra! Don't worry, Be happy!
/Karin
2009-03-02 @ 18:00:36 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hatlista

1. Skolan!!
2. Mina grannar
3. Henke Larsson/HIF
4. Britt Bülow
5. Kaxiga småbarn
2009-03-01 @ 21:19:26 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


plugg, plugg och plugg..

Idag har jag endast pluggat hela dagen! Gjorde klart kemin, tittade lite på biologin. Resten av dagen har jag suttit och försökt skriva något vettigt på reportaget. Det har gått sådär. Imorse hade jag tre meningar. Nu har jag en sida, men jag har en till sida att skriva. Och detta ska då vara inlämnat innan 19.24 imorron! Skoj... Just nu sitter jag fast också. Har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva..

Ska kanske ut med Jenny snart, men får se hur det blir med det..

Oskar <3


Ha det trevligt..

/Karin

2009-03-01 @ 20:39:15 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0