Karin - det som inte dödar mig blir jag starkare av

If this is a rom-com kill the director

Jaha, här sitter jag och borstar tänderna. Gjord ett ganska dumt, men nödvändigt beslut idag. Jag sket helt enkelt att gå till jobbet. Anledningen var att jag var helt slutkörd och knappt sovit någonting på hela helgen!

Som jag sa i förra inlägget var jag hos Sofie i fredags. Kom hem sådär vid 3 på natten! Sov sen till typ 10. Fråga mig inte varför jag inte sov längre. Har svårt för att sova tror jag..

På lördagen åkte jag med familjen, bestående av mamma, pappa och Hanna, till restaurangen Italia i Lund. Där åt vi skitgoda pizzor. När jag kom vid 8 ungefär chillade jag lite sen stack jag till Joppe. Där var vi några stycken och titta på film och sånt najs! Kom hem vid 1. Av någon anledning var jag uppe till 4. Vilket nu i efterhand var en ganska dum idé, även om det var rätt trevligt när jag faktiskt var uppe! Anledningen till att det var en dum idé var för att mamma väckte mig vid 9 på söndagen och släpade med mig till stranden (Ni som är smarta kan där med räkna ut att jag sov 5 timmar den natten!). På stranden lyckades jag bränna upp hela mig. Så jag har lite svårt för att röra mig just nu. Det var min helg.

Förstår ni nu mitt beslut att skita gå till jobbet? Eller är det helt obegripligt?

Nu ska jag väl sova snart antar jag :/..
Godnatt alla trötta och pigga! <3
/Karin

This is another song about the gender I never going to understand
2009-06-29 @ 20:25:34 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


God natt eller heter det godnatt?

Nu är klockan så mycket som 01.47. Detta inlägget kommer dock publiceras (som det så vackert heter) senare, men är ni smart fattar ni ju de!

Man kanske borde sova, men nä. Det är ju helg och den måste man ju utnyttja, så därför tänker jag vara vaken lite till eller vem vet? Kanske mycket mer?..

God natt, Godnatt <3
/Karin

Everytime that we meet
I skip a heartbeat
2009-06-28 @ 01:50:36 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


Äntligen helg!

Tänkte nu skriva ett lite gladare inlägg.. Ändrade lite på bloggen för jag tänkte att nu är det sommar och då vill jag ha en lite somrig bild! Hoppas det inte ser alldeles förjävligt ut!

Igår var jga hos Sofie med Jenny, Emma och Nathalie (och Sofie såklart). Vi köpte pizza samtidigt som vi "såg" fotboll. Det är bara ölen om saknas för en grabbkväll ;). Sjukt roligt var det. Höll dock på att dö under straffläggningen! Vi satt sen och käka godis och snacka massa skit ;) hihi.

Sen till sist tänkte jag bara säga att Jenny skaffat blogg. Kolla in länken på sidan! :)
/Karin

All I wanna say is
They don't really care about us
2009-06-27 @ 10:43:58 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fy fan va dåligt!

Herregud vad sur jag är. Hatar sydsvenskan!

Först och främst en eloge till Sverige som lyckades vända ett 3-0 underläge! (Mycket tack vare Molins)

Sverige storspelar och Guillermo Molins gör ett mycket bra jobb. Sen missar han en straff i en sjukt pressad situation. P g a att det var han som missade den "avgörande" straffen ger fucking Sydsvenskan han allt skit. Men vems fel är det egentligen?! Jo Marcus Berg! Den störste målskytten som skjuter en pissdålig straff rätt på målvakten. Hade han satt den hade vi fan vunnit!!!  Men nej honom ger Sydsvenskan en femma, bara för att han lyckades göra två mål! Men Molins får bara en trea! Hur fan tänker dom? Men som vanligt är det så gör man mål då är man automatiskt skitduktig.. Hatar Sydsvenskan!

Och vad var det för jävla val av Söderberg att sätta in en skitdålig HIF-spelare? Har dom någonsin lyckats!? NEJ! Usch och fy och blä! Hejdå!
2009-06-27 @ 10:31:04 Permalink Sport Kommentarer (0) Trackbacks ()


Michael Jackson har dött! :O

Michael Jackson har dött! Helt sjukt. Dog i en hjärtattack, ni får själva läsa på aftonbladet och sånt!


/Karin

2009-06-26 @ 00:02:06 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej Jörgen, jag vill ge dig timjan.

Nä, jag har inte orkat bry mig om att skriva..


Har jobbat 4 dagar denna veckan. Har en dag kvar, jippi! Idag var det sommarlunch på den avdelningen där jag sitter. Vilket betydde att vi stack till västra hamnen och åt på restaurangen "Salt & Brygga". Företaget betala ;). Det var sjukt gott och sen försvann två timmar där :)! Det var en rätt najs dag på jobbet faktiskt!

Nu på eftermiddagen/kvällen har jga umgåtts med Jenny. Vi har bland annat skrattat åt massa fjortisar och coolat oss på busstationen!

Imorron ska man till Sofie och ha tjejkväll med henne, jenny, Emma och nathalie. Trevligt värre! :)

Nu ska jag sova för jag har som sagt en jobbedag kvar denna veckan!
God natt <3
/Karin

I don't want to be anything other than what I've been trying to be lately

2009-06-25 @ 23:39:46 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Back to hell..

Jaha, då var det måndag igen. Tillbaka till jobbet. Drygt och segt och allt på en gång. Ni förstår att jag älskar mitt jobb va? Jag har iallafall fått ett lite större "projekt" nu. Orkar inte riktigt förklara, för det är krångligt och det är nästan att jag inte fattar! Efter jobbet åkte pappa och jag till IKEA och handlade lite smågrejer :). Lyckades även få med mig två pennor!

Nu är jag trött.. E de nu man ska sova för att man ska upp halv 7 imorron?.. I vilket fall som helst vill jag inte sova, för då måste jag vakna och då måste jag jobba. Förstår ni?

Godnatt!
/Karin

See the stone set in your eyes
See the thorn twist in your side
I wait for you
2009-06-22 @ 22:46:41 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


There's a song that's inside of my soul.

Idag åkte jag till Nova med mamma och Hanna. Jag hittade en fin jeansklänning :). Mamm råkade glömma en påse, med ett smycke i, i ett provrum och såklart hade någon tagit den! Nej, varför skulle någon vara snäll och lämna in den?! Jaja, inget man kan göra åt saken nu..

På eftermiddagen gick jag och Filli ut på en promenad. Mycket trevligt. Vi öerraskade Lollo och sen kom Joppe och tutade på oss med sin bil. Vi åkte till Joppe så att han fick duscha. Sen mötte vi upp Mattias och sen satt vi och coola oss vid James grill med hamburgare. Mycket trevligt må jag säga.

Nu håller jag på att titta på filmen A walk to remember. Den bästa film jag sett. Sjukt romantisk men sorglig..
Ska nog sova eller nått efter att jag sett den, så go natt <3
/Karin

Sing to me the song of the stars.
Of your galaxy dancing and laughing and laughing again.
When it feels like my dreams are so far
Sing to me of the plans that you have for me over again.
2009-06-21 @ 20:09:43 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


And the longer I wait the harder I`m gonna fall

Idag har jag degat..om ni är intresserade?

När jag var ute med Jenny (shit, de måste låta som om det är det ända jag gör, går ut med Jenny xD hahah) kom jag fram till att min stora fobi är sniglar och maskar och liknande. Fick typ panik när jag såg sniglar på uppfarten. Herregud ryser bara jag tänker på det. Får sån känsla av att jag har dom i hela sängen! Usch!

Men om man kanske skulle sova? Eller nä..

Ha det bra :)
/Karin

Innan min dag var riktigt vaken
2009-06-21 @ 00:43:40 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


Living for music, living in a dance

Idag kan jag berätta att fick glass på jobbet, en sån där "solero berry berry". Sjukt god var den iaf. På lunchen var vi ute och åt. Eftersom det stället jag jobbar ligger mitt i ett industriområde hamnade vi land en massa byggarbetare. Jag var en av få tjejer där ;). Lustigt att det enda som gör mig glad på jobbet är mat ;) haha.

ikväll ska jga träffa Hedda, wii :). Ha det fint

/Karin

Home sweet home
I've been away for to long
2009-06-18 @ 19:44:54 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


Those dancing days

Idag har hänt ett antal intressanta saker, men är man samhällare och kanske ser det från något annat håll är det väl väldigt ointressant.

Min dag började grejt! Jag fick åka hiss. Kan meddela att detta var i princip det roligaste som hände idag! Min arbetsuppgift dag, blev att föra in alla postnummer jag hittat i ett skitprogram som heter SAP. När det var lunch, så satte jag in min spaghetti och köttfärssås i mikron. Under tiden som jag väntade på att det skulle bli klart gjorde jga iordning ett glas vatten och tog fram bestick. Tror ni inte då en elak gammal gubbe tar mina grejer! Bara sådär! Och som om det inte var nog prata han inte skånska ordentligt. Jävla 08! Min glädje av att ha fått åka hiss drogs ner rejält där asså!

Så kommer man hem och går in på aftonbladet och läser detta!: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/helsingborg/article5398113.ab

Jag som hade tyckt det var så intressant o se hur HIF skulle förlora lla sin matcher utan sin han-som-borde-ha-pensionerat-sig-för-längesen-henke-larsson!


Förutom att ha åpkt hiss så hände det faktiskt en anna trevlig sak idag. Jag hittade ett mycket bra band: Those dancing days, ett svenskt tjejband som sjunger på engelska och är sådär allmänt bra ;)

Nu ska jag sova, jobb imorgon också!
/Karin

Run, run to the hills!
2009-06-17 @ 22:59:31 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Varken Henke Larsson eller Lagerbäck!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/landslagsfotboll/u21em/article5392188.ab

:)

/Karin
2009-06-16 @ 22:22:41 Permalink Sport Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snow, paper, A GHOST!

Andra dagen på jobbet idag. Min handledare kom halv idag igen. Satt och ritade i paint innan hon kom xD. Nu undrar ni, varför ritar du paint finns det inget skojigare attgöra på en dator? Svaret är nä, inte på datorerna på jobbet. Där finns inga spel (harpan, pinball m.fl.) och de skojsiga sidorna är spärrade såsom facebook och bilddagboken, dock inte aftonbladet. Så där hänger jag en del ;) haha.

Dagen gick. I slutet fick jag sitta och sortera papper -.- Blev inte klar, så jag har lite och göra imorron, JIPPI! :)

Ikväll var jag ute och gick en skojsig runda med Jenny

/Karin

I heard of a girl
2009-06-16 @ 22:18:19 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hard work work!

Första dan på sommarjobbet idag då. Min handledare var en halvtimme sen. Det var sådär lagom skojsigt.. Fick till slut en dator och inloggning. Sen var det då meningen att jag skulle söka på adresser på eniro och sedan skriva upp postnummret. En aning segt, men tiden gick. När jag i princip var klar var jag inne på aftonbladet lite och coola mig, sen bestämde jag mig för att öva på mina extremt bra paintskills! Så fort jag fått min mail, ska jag skicka över bilderna så ni får se dom ;). Ni måste ju inte titta på dom om ni tycker att det är fruktansvärt ointressant vad jag håller på med när jag "jobbar".

Nu ska jag sova för jag ska upp klockan kvart över 6 imorron! Wihoo!

Karin

Oh, vilken härlig dag..

2009-06-15 @ 23:12:23 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjohoo, en promenad, det bästa som finns!

För att detta är rätt kul ;)
http://www.youtube.com/watch?v=pcNJEBgaaA0


/Karin

2009-06-12 @ 22:43:34 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (3) Trackbacks ()


För jag har slutat 1:an, fy fan vad jag är bra!

Idag var det skolavslutning. Vädret drog ner det mesta känner jag. Det funkar liksom inte att funka "Oboy" och "Oh vilken härlig dag". Man bara..nä.. Efter att några naturtvåor sjungit lite sånger gick vi till B4?. Där hade Sofia och Linnea bakat en massa. Så fika blev det en del. Åt nog lite för mycket socker för jag blev sjukt rastlös och satt där och nästan skaka xD. Typ som ross: http://www.youtube.com/watch?v=on2_ooaUc4Q  ;)

Vi lekte även lite lekar. Typ poängjakt. Där man ska hitta en massa grejer. Vi skulle bl a hitta en gaffel. hanna gjorde då en sjukt fin av en plastsked, men nä, den godkändes inte! Dåligt, dåligt.. Man skulle även hitta en röd sko och helt plötsligt hade jag då en massa människor vid mina fötter som försökte ta mina skor! De lyckades dock bara ta en ;). Sen blev det någon slags kramrunda :). Så nu har jag då gått ett helt år på gymnasiet, sinnes!

nu ska jag nog äte lite kladdkaka, ha det bra :)

/Karin

Can you see my dancing shoes?
2009-06-12 @ 14:23:33 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Load up your bullet, shoot me throught the head

Inga lektioner idag! ;) Fast jag var tvungen att åka in till Lund ändå, för jag skulle ta första gardasilsprutan. Det gick bra. Gjorde inte så ont som man hört. Hittade en styck Sofia och hennes syster. Följde med dem på stan ett litet tag. När jag kom hem satt jag vid datorn och TV:n ett tag. Lyckades även ta en litet powernap. Sjukt skönt! ;)

På kvällen firade vi att mamma tagit examen, med lite god mat och kladdkaka med jordgubbar och grädde till efterrätt. Helt jobbigt mätt nu xD.

Imorron slutar man 1:an :). härligt värre!

/Karin

I heard of a girl, her mom and dad they didn't know
2009-06-11 @ 22:35:44 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


-

I'm just a little girl lost in the moment
I'm so scared but I don't show it
I can't figure it out

2009-06-11 @ 22:31:49 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Va e de för fel på svensk musiksmak?!

Jag satt o pratade med Ulrika på msn när vi började prata musik. Vi kom in på Miss Li och Lars Winnerbäck och detta ledde senare vidare till svensktoppen.

http://www.sr.se/cgi-bin/p4/programsidor/artikel.asp?ProgramID=2023&Artikel=454872

Hur kan "Om du lämnade mig nu" varit på svensktoppen i 91 veckor?! Den är så sjukt uttjatad och ännu värre "Du är min man". Den har varit där i 257 veckor!! 257! Den är ju så fruktansvärt dålig. Ingen annan låt hatar jag så mycket som den! Nu tänker ni, varför lyssnar du på svensktoppen. Jo det råkar vara så att mamma oc pappa brukar lyssna på p4 och ja, vad ska man göra? Stänga öronen? Har inte lärt mig hur man gör det än..

Sen kan ni se att veckans utmanare är bl a "Svänzons". Dom spelade när vi dansade i nian xD hahaha

/Karin

Jag ska slåss i dina kvarter
2009-06-11 @ 13:04:12 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag ska skrika ut ditt namn så alla vet

Idag har varit en något onödig, men trots allt, trevlig dag. De fem lektionerna som vi hade var oerhört onödiga. Fick dock reda på vad jag fick för betyg i engelska, MVG :D. Det kändes väldigt skönt må jag säga ;). På kemin fick jag reda på att jag ligger på ett VG. Vi har dock en halv termin kvar, alltså 1/4 år. Lyckades åka hem innan alla från katte sprang ut :).

När jag kom ringde jag Lollo. Hon undrade om jag ville se fotboll med henne och de ville jag såklart ;)! Åt mat, gick ut med hunden och sen cyklade jag till Lollo. Matchen gick väl bra eller nått. Det är ju inte en jättebedrift att vinna över Malta precis. Tycker fortfarande att Lars Lagerbäck ska avgå! Sen kan jag int känna samma glädje när Sverige vinner som nä MFF vinner.. Blir väldigt mycket gladare när MFF vinner ;) :D.


När jag kom hem från Lollo så kom Jenny hem till mig. Vi tittade lite på TV. Bl a Generation Fett. Som handlade om när tjocka människor tjänade pengar på att sätta sig på folk? :S Sjukt märkligt. Hur kan det var upphetsande?..

Jaja, ska sova nu. Imorgon har jag inga lektioner, men ska in till Lund ändå för att ta första gardasilsprutan. Ha de fint :)

/Karin

Jag ska bygga oss en sol i luften och dina drömmar ska jag bo

2009-06-10 @ 23:44:44 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Grattis Lollo och Filli på/till studenten! :)



Idag var det skola. Började dock inte förrän vid 10 :). Vi spelade kubb i botan på biologin och sen var det picknick i botan på franskan. Så, ja, jag har väl hängt lite i botan idag ;).

Gick lite tidigare från franskan och gick ner till toaletten i källaren. Bytade om och fixade mig. Gick sen bort till Polhem. Där jag på nått sett lyckades hitta dom jag skulle stå med xD. Precis när klockan var 3 och studenterna skulle börja springa började det såklart pisseregna -.- Lite jobbigt, ja! Till slut kom Lollo springande :D! Hon var dock inte så glad som man hade kunnat tro, eftersom både hennes mobil och kamera hade blivit stulen :/.. Som tur var glömde hon bort det ganska snabbt :). Efter att vi kramat Lollo lite sprang vi bort till Fillis familj. När Filli kom dit kramade vi henne också :D!

Sen blev det firande hos de båda där man även träffade lite andra härliga människor :).
Nu sk jag sova för jag har sjukt ont i huvudet och jag börjar klockan 9 imorron! JIPPI! -.-

Godnatt <3
/Karin

It's a wonderful world
2009-06-10 @ 00:34:16 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Let's get together maybe we can start a new phase

Denna dag har det inte hänt något speciellt. Vet ni varför? Jo, för det är måndag. Måndagar är för de mesta ganska tråkiga. Trots att det är måndag, så har det ju faktiskt hänt något!

Började med fysik. Där jag fick reda på att jag fick VG i Matte B. Faktiskt nöjd :). Sen var det språk, men jag och Hedda sket i det. Vi satsade istället på att försöka bli klar med vår biologirapport. Vi kom faktiskt väldigt långt! Sen var det biologi, där vi skrev klart den. Sjukt skönt. Nu har jag ingenting kavr längre. Bara massa onödiga lektioner xD. På biologin fick även reda på att jag ligger på ett klart MVG. Har dock en termin kvar, men ändå :).

Efter den något tråkiga gympan stack jag till Stortorget. Där mötte jag Emma. Vi gick sen runt i lite affärer och köpte studentpresenter till Lollo och Filli som tar studenten imorron :D jippi!! ;)

Har nu slagit in ett översatsigt paket :). Har lite ont i huvudet så jag ska nog ta en liten ipren.
/Karin

But I still haven't found what I'm lookin for..

2009-06-08 @ 21:40:12 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka..
2009-06-07 @ 22:33:27 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Hur ska man då få det här inlägget att låta spännande?.. Helt ärligt så är det nog skitsamma hur jag skriver det, det kommer bli konstigt ändå xD.

Det är söndag idag. Jag brukar inte göra särskilt vettiga saker på söndagar, inte heller denna söndagen. Åt min nya sjukt goda frukost; yoghurt med corn flakes ;). Var på en trevlig promenad med Jenny ;). Såg sen Söderlings final mot Federer. Den gick som väntat. Federer vann. Men det är helt sjukt att Robin Söderling överhuvudtaget kom till finalen. Min pappa påminner en ganska ofta om att Robin kommer från Tibro, där pappa nämligen växte upp ;) xD.

Ja, sen har jag...gjort ingenting -.- Men vad kan man förvänta sig av en söndag liksom? Detta är en mycket bra låt kan jag tala om --> http://www.youtube.com/watch?v=RluXsrgGMis  :)

Undra om inte hjärtat skuttar lite extra för dig?..

Godnatt eller nått
/Karin

Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn
2009-06-07 @ 21:45:04 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Danmark <3


Klockan 8 satte man ju sig såklart framför TV:n och tittade på matchen Sverige - Danmark! Sverige sög ju ganska mycket, ja! Sjukt bra att Danmark vann! Sverige kommer antagligen inte med till VM då och då kanske lagerbäck kan bytas ut så att det blir lite omväxling i landslaget. Zlatan och Henke känns uttjatade. Likaså Kim Källström, Elmander m. fl. Så ja, jag hejade faktiskt på Danmark! :)


Ha det gött <3
/Karin

Himlen är oskyldigt blå

2009-06-06 @ 22:55:53 Permalink Sport Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag är stjärnan över dig..

Riktigt skön dag! Vaknade vid 10 gick upp och duschade. Sen åt jag frukost. Yoghurt och cornflakes. Mycket gott, så det fick bli två skålar ;). Sen var jag och Linnea statsiga igen och cyklade till skolan. Lite jobbigt när det regnade i början, men det blev bättre och sen kände man sig oerhört duktig :D. Hade fysik. Detta var min enda lektion så sen cyklade vi hem igen xD.

Mamma och pappa stack iväg till Lund för att se Hanna sjunga i någon konsert. Så jag var själv hemma ikväll. Köpte en tunnbrödsrulle och sen har jga suttit framför TV:n hela kvällen. Mest händelserika fredagen någonsin, NOT!

Just nu mår jag lite illa och är sjukt trött :/..

/Karin

Jag är stjärnan över dig
Det högsta berget ni kan se
2009-06-05 @ 22:10:23 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis till Trissa på studenten!

Har precis kommit hem från Trissas studentfest :D! Jag, Lollo och Emma åkte in till malmö vid 4. Vi kom fram till helenholm vid kvart i fem. Vi stod där och frös i vädret som bara såg ut att bli sämre för varje minut.. När Trissa, äntligen, sprang ut blev det kramar och sådant där sen såg vi när hon hoppade på sitt flak. Emmas mamma var snäll och skjutsa oss till lokalen där själva festen skulle va. Där fick vi massa god mat och dricka och sånt där :). Trevlig kväll, jao!

Igår "hittade" jag en bra artist eller vad man säger, Han heter Montt Mardié. Det var en tjej från konfa som skrev om honom på sin blogg och sen lyssna jag på en låt och då blev jag glad :).
http://www.youtube.com/watch?v=n8qbQ_I8Cww <-- Den här är mycket bra ;)


Sen kan jag ju säga att jag hatar dig lite grann och att jag hela tiden blir påmind om dig. Jag vill inte tänka på dig utan jag vill tänka på dig... Ingen jävel som förstår vad jag pratar om skulle jag tro, men de behöver ni inte heller!

Börjar 13,10 imorgon, men jag ska nog ändå sova snart ;)
Så godnatt
/Karin
2009-06-05 @ 00:56:27 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jaha, så då var man tydligen tjock..?

Åt tacos med familjen idag.. Då fick man höra att man lagt på sig lite. Man blir så glad när man hör sånt, eller hur!?

Fick även reda på att jag får VG i historia. Så just nu ser det lite ut som om jag får VG i alla ämnen jag avslutar. Det är ju inte jättebra (enligt pappa), eftersom jag ska helst få mer MVG än VG så att jag till slut får 18 poäng eller mer till slut..


Min dag känns verkligen superbra!! Hade sån lust att bara sitta kvar på bussen som jag åkte hem på och bara åka...

Vad ska man göra nu då? Springa? -.-
Godnatt <3

/Karin

Don't upset rythm..

2009-06-03 @ 19:22:17 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (3) Trackbacks ()


How did this happen?

2 Juni idag, missade att det var den 1:e igår xD. Men nu har jag ändrat min kalender och allt! Tittar just nu på vänner, tänkte precis börja på avsnitt 2 säsong 9 :).

Efter skolan stack jag hem och åt sen stack jag till biblioteket och så skrev jag och Jonatan klart vårt svenskaarbete :). När jag kom hem spelade jag lite med Hanna och sen kom Sara och Sebastian och då åt vi lite god mat och sådär. Det var trevligt att träffa Sara för jag har inte träffat henne på ett tag :D.

Det hemskaste har hänt, min bror har fått för sig att han ska heja på blåvitt! Jag blir så sur på honom! :@

Helt seriöst så ska jag nog sova snart ;) Hoppas Lollo och Filli har en trevlig bal btw :).
Godnatt <3

/Karin

You never know what you might find

2009-06-02 @ 22:42:58 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Vi är två piffiga tjejer.."

Jag vill ha dig ;). Shit vad porrigt och desperat det lät xD

Men hallå där, haha och det där lät ju lite fånigt, men skitsamma xD
Jag har solat idag :D, Helt underbart, Ska kanske til Kreta med mamma och Hanna i sommar. Det kan bli riktigt najs :)

Skola har det varit idag, för det är måndag. På fysiken räkna jag ut att jag har 8 riktiga skoldagar kvar och "endast" 30 lektioner kvar :)(och ja, man är skillad på matte ;)) sen har jag gått ut 1:an! Stor flicka! Det var tänkt att vi skulle springa coopers på gympan, men vår lärare tyckte lite synd om oss så vi slapp springa i värmen. Det tackar man för!

Har varit ute med Jenny och gått i halva Staffanstorp. Vi pratade både viktiga och oviktiga saker.. Vi var nästan inte alls seriösa på att skriva in ett inlägg till postis om våra problem xD haha.

Godnatt, nä Hedda jag går inte och lägger mig nu, men jag skriver så ändå! :)
/Karin

What is love but the strangest of feelings?
2009-06-01 @ 22:08:28 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0