Karin - det som inte dödar mig blir jag starkare av

Hockeybockey

Ett litet inlägg där jag tänkte tala om för världen att Frölunda vann med 4-2 idag. Det måste ju även tilläggas att HV71 förlorade med 5-3 mot Södertälje! Mohahaha!



/Karin
2009-10-29 @ 22:27:04 Permalink Sport Kommentarer (6) Trackbacks ()


Körslaget

Såg ni förra avsnittet av körslaget? Brukar inte se sånna program, men när Ola är med och folk från Spyken, är det ju nästan lite kul ;).

Iaf, Olas manskör sjöng Angels av Robbie Williams. Helt underbart fint lät det tycker jag. Fint med Martin Björgells paljettbyxor i andra låten också. Haha.



/Karin
2009-10-29 @ 21:58:44 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bourgeois Shangri La

Jenny och jag var duktiga idag och cyklade ner till biblioteket för att plugga. Det gick bra (även om de bredvid oss hade ett möte och inte insåg att de satt på ett bibliotek och inte ett café!). Jag är nu före i min planering. Hade planerat att repetera kapitel 6 och 7 denna veckan (måste repetera hela boken, eftersom jag har slutprov snart), men jag lyckades även läsa igenom kapitel 8!

Sjukt sugen på att gå en promenad. Ska nog göra det. Undra om Jenny vill följa med? :)

/Karin

Vi gör det här för vi måste
Vi gör det här för att vi kan

-Navid Modiri och Gudarna-
2009-10-29 @ 20:06:26 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens låt!

Nu ska jag dela med mig av min underbara musiksmak igen, såhär på kvällskvisten. Denna gången blir det en väldigt söt låt med Amanda Jenssen.



/Karin
2009-10-29 @ 00:16:21 Permalink Dagens Kommentarer (2) Trackbacks ()


BAAAJEN ÅKER UT I ÅR, BAJEN ÅKER UT I ÅR, BAJEN ÅKER UT I ÅR!

Sista omgången i allsvenskan på söndag. Inte ofta allsvenskan blir såhär spännande på alla håll och kanter.

Guldstriden: Står mellan AIK och IFK Göteborg. Sista omgången möts otroligt nog IFK Göteborg och AIK (matcherna bestämt innan säsongen börjar). För att Göteborg ska få guldet måste de vinna mot AIK. För att AIK ska vinna måste de vinna eller spela lika.

Bottenstriden: Här handlar det om vem som får kvalplatsen. Eftersom Hammarby redan är klara för superettan (mohahaha!) står det mellan Örgryte och Djurgården. För att Örgryte ska knipa kvalplatsen måste de vinna samtidigt som Djurgården förlorar eller spelar lika. För att Djurgården ska få den måste Örgyte spela lika eller förlora. Om de inte gör det räcker det om Djurgården vinner.

Malmö FFs strid: Mål (tycker jag): Ta sig förbi Helsingborg. Då gäller det bara för malmö att vinna och Helsingborg antingen förlorar eller spelar lika. Går även om Malmö spelar lika och Helsingborg förlorar. Den bästa placering Malmö kan få denna säsongen är femma. För att detta ska ske måste de vinna mot Brommapojkarna samtidigt som Häcken förlorar och Helsingborg och Örebro spelar lika eller förlorar.

Oliiiidligt spännande!

Henke Larsson spelade sin sista match idag. HIF-Djurgården. Matchen slutar 0-2. Vilken fin avslutning Henke. Verkligen. HAHAHA. Så jävla pinsamt HIF. Förlora med 2-0 mot ett lag som håller på att åka ner till superettan xD. Låt mig skratta lite till. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!



/Karin

2009-10-28 @ 21:18:39 Permalink Sport Kommentarer (1) Trackbacks ()


Visst känns det som att kärleken väntar?

Jag lyckades sova till 11 idag. Miniapplåd till mig. I mitt huvud har jag en automatisk väckarklocka som brukar plinga sådär vid 9-tiden. Det är alldeles för tidigt!

Idag var jag i Lund med Jenny igen. Vi hämtade mina glasögon. Det var tjocka glas vill jag lova. Man kan ju tro att jag är blind eller något. Vi gick sen till mormors bageri och tog en varm choklad. Träffade även Ulrika där.

I fredags på kemin lekte vi med handvärmare och kylpåsar. Jag tyckte de hjärtformade handvärmarna var så gosiga så idag köpte jag ett på Tiger.



Ha en supersnajsig kväll :)

/Karin

Money makes the world go 'round
People will be people always
Baby, what goes up comes down
This I know, so here I go

-Amanda Jenssen-
2009-10-28 @ 20:27:52 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nu är jag en apelsin

För att jag är så butter just nu, tänkte jag pigga upp er och mig själv med parodin på Svenska hollywoodfruar som var med i Robins. Helt fantastiskt roligt. Jag och Jenny satt i bussen och grät av skratt idag när vi pratade om det.
 
 Första delen

 Andra delen (älska delen med hon Agnes)

/Karin
2009-10-27 @ 21:26:36 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


/&/%"))TX&!¤36565E84&a)%¤%#""!!!!

Så nära, men ändå så långt bort.

MFF spelade bortamatch mot Kalmar FF idag.

Kalmar FF - Malmö FF

5-4

Helt otrolig match. Malmö tar ledningen med 4-3 när det är ca 20 minuter kvar. Kalmar kvitterar och det ser ut som den ska sluta lika, men nej. På övertid ska de lyckas peta in en boll till. Detta förstörde min dag (eller det som återstår av den). Hade Malmö vunnit hade de haft en stor möjlighet att komma fyra. Det hade mycket väl kunnat gå om de spelat lika också, men nej. Malmö förlorar i slutminuten och målet att komma fyra blir omöjligt.

Hoppas nu de kan göra en värdig avslutning på söndag och spöar skiten ur Brommapojkarna!



/Karin
2009-10-27 @ 21:07:05 Permalink Sport Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oj

Nu ska jag berätta något väldigt pinsamt. Just nu, precis nu alltså, lyssnar jag på Darin. Ja, jag vet. Darin, han som för fem år sedan var alla fjortisars dröm. Men faktum är att hans version av Coldplays Viva la Vida inte är så dum.

Bedöm själva:



/Karin
2009-10-27 @ 11:36:27 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tydligen är jag 12 år..?

Lunch på Jensens Böfhus blev det idag. Servitrisen var snäll och gav mig barnmenyn. Jag blev sådär glad. Läste senare på den och då stod det "Alla rätterna gäller för barn t.o.m 12 år.". Så vadå? Ser jag ut som en 12-åring? Min lillasyter är 12. Jag fyller herregud 18 om ett år! Jag beställde förstås inte från barnmenyn. Kände att de pyttesmå portionerna aldrig skulle mätta äter-som-en-man-Karin.

Efter lunchen forsatte vi(mamma och systrarna) letandet efter de perfekta plaggen. Jag lyckades hitta en superfin jacka på Vero Moda. Hittade även matchande vantar och halsduk där. Jag kan tyvärr inte erbjuda några bilder på mina fina kläder, eftersom den enda kameran jag äger är den på mobilen. Med mobilen blir det inga vackra bilder vill jag lova.

Nu ska jag ut i regnet och springa ett varv runt huset för att bli av med min rastlöshet. Eller inte..

 (Bild hittad på google)

/Karin

While you kissed me goodnight in the happyland

-Amanda Jenssen-

2009-10-26 @ 20:46:54 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens citat!

"Det finns ingen olycklig kärlek, det är bara alla idioter som inte vill ha en som gör en olycklig, men kärleken är alltid lycklig så skyll aldrig på den!"

-Emil Jensen-
2009-10-26 @ 19:52:44 Permalink Dagens Kommentarer (3) Trackbacks ()


Adventure is out there

Idag har jag varit i Lund och sett "Up". Lagom skojsig film på en söndag.


Imorgon (måndag) ska jag shoppa i Malmö med systrarna och mamma. Hoppas man hittar något fint. Vinterjacka? Jeans? Vi får se, vi får se.

Upptäckte precis att jag är hungrig. Undrar om vi har något trevligt i kylen. Jag ska gå och kolla. Ni får ha en fortsatt bra dag.

/Karin

Ni är inte vackrast i världen,
världen är vackrast i er
Och det är inte i era ögon
det är i vad ni ser

-Emil Jensen-

2009-10-25 @ 20:38:05 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Känner mig träffad

Jag är tjej, naturvetare och spykist. Är det då jag ska känna mig träffad av den här artikeln?

Allt verkar stämma. Jag går i och för sig inte i trean (går i tvåan), men allt annat? Ja.

/Karin
2009-10-24 @ 22:16:26 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (3) Trackbacks ()


Dagens musik!

Jag har fått en känsla av att ni inte uppskattar min musiksmak. Får aldrig höra några positiva kommentarer om de låtar jag länkar till. Utom Håkan Hellström. För hur kan man inte älska honom? Men vet ni vad. Detta är min blogg och därför lägger jag ut musik jag tycker är bra. Idag ska ni få en Emil Jensen-låt:



/Karin
2009-10-24 @ 13:17:01 Permalink Dagens Kommentarer (4) Trackbacks ()


Love is my drug

Lycklig. Ni skulle se mig nu alltså. Jag tror jag är drogad.

/Karin
2009-10-24 @ 00:37:41 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (3) Trackbacks ()


I Löv You

Idag har varit en bra dag får jag nog allt säga. Hade en engelskalektion med en ovanligt positiv engelsklärare. Det var inte så att hon kom skuttande in, men hon var iaf inte lika butter som hon brukar vara.

Jag och Hedda var och hämtade ut våra Spyken-tröjor idag. Skitfina är de! Efter skolan gick Hedda, Ulrika, Emelie och jag till kyrkogården som ligger vid Spyken och tog foton. Varför kyrkogården tänker ni? Jo, ser ni, där var fina höstlöv. Inom en snar framtid ska jag nog lyckats tigga till mig fotona av Hedda så att jag kan visa er!

Ikväll var jag i Lund på litteralund och lyssnade på Katarina von Bredow. Har ni inte läst någon av hennes böcker kan jag definitvt tipsa er att läsa dem




Har haft fredagsmys med mig själv idag (inga snuskiga fantasier nu, tack!). Familjen min var/är på kalas hos mina kusiner. Kollar nu på "Monster till Svärmor". Den är sådär. Ha en fortsatt bra fredag. NU är det btw lov! :D

/Karin

Don't stop me now
Cause I'm having a good time

-Queen-

visitkort
2009-10-23 @ 22:31:37 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (3) Trackbacks ()


Guld 2010

MFF spelade bortamatch mot GAIS idag.

GAIS - MFF
1-1

I 90:e minuten fick MFF en straff och kunde kvitera. Tror inte MFF kan ta sig upp på en 4:e plats nu, men nästa säsong. Då jävlar vinner vi!



/Karin
2009-10-23 @ 21:21:33 Permalink Sport Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tufft



En riktigt genomarbetad video med en mysig låt :)

/Karin
2009-10-21 @ 21:29:41 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (3) Trackbacks ()


Visste du att..

Ni tänker nog att Karin har glömt det där om att hon skulle skriva lite intressant fakta om sjögurkan och plattmasken, men icke då. Idag är det dags.

Sjögurkan: Är sjögurkan utsatt för större retning av ett eller annat slag, kastar den ut samtliga inälvor genom munnen.

Lagom äckligt..



Plattmasken: Det första djuret med ljuskänsliga ögon och en hjärna (liten, men trots allt en hjärna!). Plattmasken äter och gör sina behov med samma öppning.

Ja, plattmasken är ett konstigt och skumt djur.




Jag är inte störd. Jag är naturvetare och spykist.

/Karin
2009-10-21 @ 20:15:07 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


Glad

Jag är glad. Punkt.

Nä, jag har inte så mycket att skriva. Jag har idag var ute på en kvällspromenad i det kyliga vädret. Ensam. Det var trevligt. Mamma lät lite orolig när jag sa att jag skulle gå ut själv. Brukar ju ha en Jenny eller en Kelvin med mig, men hon lugna sig rätt snabbt.

Nu ska jag nog lyssna på lite Håkan Hellström och le lite för mig själv för att Henke Larsson äntligen lägger ner fotbollskarriären! :)

/Karin

Ladda din iPod
Ladda den med stråkar och med sorg
Du kommer vara minst lika blå
I Tokyo som i Göteborg

-Navid Modiri och Gudarna-
2009-10-20 @ 22:05:50 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ursäkta alla icke-sportintresserade

Nu kommer det ett kort inlägg om sport igen.

Henke Larsson ska inte spela fotboll längre! ÄNTLIGEN! Läs här.

Svennis blir inte Sveriges nästa förbundskapten. Tur. Läs här.

Tillägg: HV71 förlorade mot Djurgården idag!

/Karin
2009-10-20 @ 21:46:01 Permalink Sport Kommentarer (1) Trackbacks ()


Där stod ju du som alltid skulle va min

I helgen var jag i Göteborg hos min kära pojkvän. Vi hittade på en massa trevliga saker bl a så var vi på ett café i Haga med bamsestora kanelbullar. Fika ♥. Vi hittade även på lite scoutiga grejer. Skojsigt värre (eller i alla fall en del av det).

Ni ska få en fin låt nu. Mest för att jag inte har så mcyket mer att skriva och för att den är..fin.



/Karin

And I said I'd never seen anyone look so dumb before
And you laughed and said I still know how to turn you on though

-Maria Mena-
2009-10-19 @ 23:15:56 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite sport

Här är lite olika sporthändelser från olika dagar!

Hockey: Frölunda vann mot Rögle. Gött! Kanske den dåliga trenden har vänt nu?

Fotboll: Örgryte spöade skiten ur Helsingborg (3-0). Helsingborgsförlust gillas alltid!

Svennis som förbundskapten? Nej tack!

Hammarby och Djurgården kanske trillar ner till superettan. Najs najs najs! :)


Malmö FF spelade en match mot IFK Göteborg idag. Malmö i bra form och Göteborg guldjagande. Matchen slutade 1-0 till IFK.
Publiksiffra: ~18 500 Härligt att alla medgångssupportrar hittat till stadion igen! Välkomna tillbaka!
 
 X antal bengaler och X antal rökbomber användes till dagens match. Gos!

Nu har väl inte jag så mycket mer sporthändelser. Ha en trevlig kväll :)

/Karin
2009-10-19 @ 23:05:40 Permalink Sport Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hur kan du inte ta emot en hissnyckel!?!?

Idag på gympan skadade sig stackars Emelie. Hon fick en rejäl stukning sa skolsystern.

Skolsystern (tiill Emelie): Vill du ha en hissnyckel?
Emelie: Nä, det e lugnt. Jag klarar mig.

I mitt huvud (och i Heddas och Ulrikas också tror jag): Va!? NEEEEJJ!! Äntligen trodde jag att vi skulle slippa gå i de 300 trapporna*, men nej!


*(Spyken är i princip uppbyggt av trappor och alla NV-salar ligger överst och som NV-are brukar man ju få springa upp dit en hel del!)


/Karin

Hela världen är så underbar på bussen in till stan
Hela världen är så underbar

-Markus Krunegård-
2009-10-15 @ 21:45:56 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (7) Trackbacks ()


Goa gubbar!

Äntligen, äntligen!

Frölunda - Färjestad

6 - 1

Riktigt gött med en vinst!





/Karin
2009-10-15 @ 21:29:00 Permalink Sport Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dagens låt!



Säga vad man vill om den, men rolig är den och sätter sig på huvudet gör den också!

/Karin
2009-10-14 @ 21:02:18 Permalink Dagens Kommentarer (1) Trackbacks ()


Maskar är inte min grej

På biologin idag kollade vi på daggmaskar. Hur de rör sig och sådär. Slutsats av lektionen: Maskar är inte min grej. Något av det räligaste* som finns faktiskt. Satt och rös (och frös) hela lektionen. Inte kul!

*För alla ickeskåningar så kan jag berätta att rälig ungefär kan översättas med äcklig.

Sverige har väl börjat spela sin match nu. Fast jag ska nog inte se den, utan satsar istället på Danmark-Ungern matchen! :)

Kommer ett inlägg till med en dagens låt. Så sitt kvar!

/Karin

Lite som kung midas
Allt du rör blir till moll

-Navid Modiri och Gudarna-
2009-10-14 @ 20:59:39 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Frölunda, vad händer?

Frölunda spelade match idag mot Södertälje. Matchen slutade 2-2. Detta är det bästa resultatet Frölunda fått på flera matcher. Frölunda är just nu det mest krisdrabbade laget i Elitserien (ungefär här bör de flesta ha insett att det handlar om hockey). Jag blir så ledsen. Verkligen! Usch.



/Karin

2009-10-13 @ 22:51:58 Permalink Sport Kommentarer (5) Trackbacks ()


Halvblind?

Idag var jag hos optikern. Han kom fram till att jag har rätt mycket synfel. Man skulle nästan kunnat tro att jag är halvblind, men riktigt så illa är det inte. Han meddelade dock att jag lär få rätt tjocka glas. Jag bara ser sånna där glasögon som päronen en gång i tiden hade. Läskigt värre.

Imorgon blir det klassfoto. OMG, vad ska jag ha på mig!!!???!! Lagom störigt att vi ska to foto klockan 9.45 när jag egentligen börjar klockan 10..

/Karin

Jag tänkte sjunga nåt för dig igen, men när jag blir för full för att sjunga
kan vi promenera hem i GBG-regn
Jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen
och jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

-Håkan Hellström-
2009-10-13 @ 22:23:58 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


När tiden är inne

Någon dag när jag känner att ni är redo ska ni få höra lite intressant fakta om plattmasken och sjögurkan!

Men inte idag. Vi tar det en annan gång.

/Karin

Vad du är söt min kära lilla ponny.
Vad du är snäll min kära lilla häst.
Du säger ingenting min kära lilla ponny,
men du är den jag gillar bäst.

2009-10-12 @ 22:49:56 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dagens citat!

Läs Rubrik.

Hedda: Åh, varför tog jag på mig kläder idag!?

/Karin
2009-10-12 @ 22:44:44 Permalink Dagens Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lagerbäck avgår!

JA! Lars Lagerbäck avgår. Eller han avgår om Sverige inte når VM. Men då måste det tilläggas att om Sverige ska nå VM måste vissa saker ske:

1. Sverige vinner mot Albanien
2. Portugal förlorar eller spelar lika mot Malta (Malta har inte gjort ett ända mål på hela kvalet och Portugal vill ju självklart vinna, eftersom de då kommer 2:a)
3. Om detta sker kommer Sverige tvåa och måste då spela ännu en kvalmatch. Och att de skulle vinna denna match vore helt otroligt med tanke på hur dåligt de spelar!

Så för att sammanfatta: Lars Lagerbäck avgår! :D

Läs själva här.

/Karin

2009-10-11 @ 14:24:10 Permalink Sport Kommentarer (10) Trackbacks ()


Dagens musik!

Jag har börjat lyssna på två band.

Det ena: Fibes, Oh Fibes!


Det andra: Broder Daniel



/Karin
2009-10-11 @ 14:02:02 Permalink Dagens Kommentarer (0) Trackbacks ()


Danmark vann!

Yes! Danmark vann. Äntligen kanske Lars Lagerbäck kan försvinna. Det hade varit så bra, så bra. Nu när jag redan är så glad kan man ju lika bra lyssna på en låt som gör en ännu mer glad. Varsågod:



Man vill ju bara hoppa och studsa!

/Karin
2009-10-10 @ 22:25:03 Permalink Sport Kommentarer (3) Trackbacks ()


Taggad för matchen?

Känner du dig taggad för matchen Danmark-Sverige ikväll? Jag ska självklart se den. Endast för att se Danmark spöa skiten ur soplaget som Sverige ställer upp med! Ska bli underbart.



Se hela klippet så förstår ni kopplingen till matchen ikväll.

/Karin
2009-10-10 @ 11:49:18 Permalink Sport Kommentarer (6) Trackbacks ()


Nostalgitripp på hög nivå



Hahaha, är där någon mer än jag som är lika störd och faktiskt sett detta programmet rätt flitigt?

/Karin
2009-10-09 @ 23:34:59 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu har jag också sett den



Nu har jag sett Män som hatar kvinnor med Jenny. Jenny bara "nä, den är inte så läskig!". Varför cyklade jag då hem så fruktansvärt snabbt? Ändå tur att jag bara var hemma hos henne som bara bor ca 200 meter bort. 

Bara så ni vet så är Jenny för tillfället helt psykiskt ostabil och kommer därför sluta sina dagar i scientologrörelsen.

Detta gör mig orolig. Vi får hålla tummarna att det inte stämmer.

Min dag för övrigt har varit ganska rolig. Efter lunch kändes det som om allting spårade ur och vi satt mest och skrattade. Men det var roligt!

Jag har lyckats laga knappen på min dator som jag visade bild på för x antal veckor sen!

/Karin

It's a beautiful day
Don't let it get away

-U2-

2009-10-09 @ 23:10:47 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Omg

http://edition.cnn.com/2009/WORLD/europe/10/09/nobel.peace.prize/index.html

/Karin
2009-10-09 @ 11:44:39 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (4) Trackbacks ()


Detta känns inte alls bra

Jag har börjat lyssna på kent. Det känns verkligen inte alls bra. Nej, detta får vi göra något åt!

/Karin
2009-10-08 @ 22:04:42 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (2) Trackbacks ()


You might die trying

Jag har inget speciellt att säga om dagen så ni får en låt som var med i ett House-avsnitt!



/Karin

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

-Håkan Hellström-
2009-10-08 @ 20:05:18 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gör mig lite gladare (läs längst ner)

Onsdag idag. Min jobbigaste skoldag. Börjar 10 med bilogi har sen matte. Båda dessa lektioner är i 70 minuter. Fysik efter lunch. Inte precis favoritämnet... Japanska sist, som i och för sig är rätt kul, och slutar då 16.10..

Idag var det prov på japanskan. Som tur var, var det bara på det ena alfabetet (det jag kunde!) så det gick mycket bra :).

Hann knappt hem förrän jag var tvungen att cykla iväg igen. Mitt hår skulle få lite nytt liv. Jag vet inte varför, men jag har alltid sjukt svårt att hitta till min frisör xD. Men jag lyckades även denna gången. Fint blev håret mitt. Även om hon höjt priset från 220 till 240 kronor :O!


 Läs Jennys blogg

/Karin

Because I miss you love
I miss you love
I miss you love
 
-Maria Mena-


Bli medlem här.

Eller här.

Tack :).
2009-10-07 @ 19:41:18 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (3) Trackbacks ()


Ointressant

Kläder på mig just nu: Jeans, T-shirt från H&M 
Låt jag lyssnar på: I'll be ther for you - The Rembrants
Senaste blogg jag kollat in: www.365saker.se
Senaste personen jag pratat med: Lillasyster
Senaste personen jag tänkt på: Simon
Vart jag vill just nu: Göteborg
Vad jag har ångest för: Japanskaprovet idag..

/Karin
2009-10-07 @ 08:31:40 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (5) Trackbacks ()


Dansar man inte, finns man inte.

Idag har jag ätit mat. En massa mat. Men det var gott!

Jag har pluggat en massa japanska. Det var sådär lagom drygt.. Ska bli intressant att se hur jag klarar provet imorgon.

Nu ikväll var jag på scoutgården och var med på styrelsemöte. Man råkar ju faktiskt ha den eminenta titeln: suppleant till kårstyrelsen för Sekamehu. Fint ska det va vet ni. Ska kanske även bli ledare för bävrarna (de som är 7 år). De behövde lite hjälp på den avdelningen. Endast tre ledare (som alla är lite äldre) som ska ta hand om 20 småscouter. Det kan vara rätt jobbigt vil jag lova.

Nu ska jag nog lyssna på lite musik och sådär. Här får ni en fin låt som ni kan lyssna på :).



/Karin

Hör du mig?
Hör du mig?
Kan du höra mig?
(Hör du mig?
Hör du mig?)
Allt det här är för dig
Hör du mig?
Hör du mig?
Kan du höra mig?
Allt vi sagt, allt vi gjort blev en sång för dig

-Kent-
2009-10-06 @ 22:40:02 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


KU-dag

Idag var det KU-dag, vilket innebär att man är ledig!

På förmiddagen var jag på en ansiktsbehandling. Sjukt skönt var det och min hy känns lite renare. Och i princip hela eftermiddagen har jag pluggat japanska tecken. Kan nu alla tecken i hiragana, "bara" katakana kvar!
 Så här pluggar man japanska! Repetera, repetera.

En kvällspromenad i sköna STP-town blev det med Jenny. Det var ett tag sen så det var trevligt.

Nu sitter jag med nymålade och halvfula naglar, samtidigt som jag lyssnar på Frölundamatchen i min fina Frölundatröja. Hoppas tröjan kan ge Frölunda lite tur, eftersom de spelat..ja..rätt..dåligt sista tiden. Det gör mig oglad.

Just nu: 4-2 till Luleå. Usch.

/Karin

Vad jag bryr mig om nu
Är att från samma säng
Lyssna till samma regn

-Håkan Hellström-
2009-10-05 @ 21:06:25 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (5) Trackbacks ()


Dagens fråga!

Ska klippa mig på onsdag. Min fråga till er:



Ja, hur ska jag ha det?

Hittade ingen bild där jag har längre hår, men ni kan ju försöka tänka er eller nått xD

/Karin
2009-10-04 @ 22:55:20 Permalink Dagens Kommentarer (8) Trackbacks ()


Glömde

Jag glömde säga att om ni vill se bilder från Luftatinget+Luftalägret så finner ni de inte här för jag äger inga. Men troligtvis kommer det dyka upp bilder på ansiktsboken inom en snar framtid.

/Karin
2009-10-04 @ 21:29:24 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


Varför kunde ni inte spela så här för x antal månader sen?

MFF har gjort det igen!

Örebro - Malmö FF

0 - 3

Hattrick av Daniel Larsson! Helt underbart otroligt roligt! Dett gör mig glad.

Vad som inte gör mig glad är att Henke Larsson gjorde att HIF vann. Usch. Inte blir jag heller glad av att Hammarby vann. Usch.

Och snälla MFF, sälj inte Daniel Larsson nu!



/Karin
2009-10-04 @ 19:36:40 Permalink Sport Kommentarer (1) Trackbacks ()


Luftating+Luftaläger

I helgen har jag då varit på scoutläger. Det var mycket trevligt och roligt. På fredagskvällen åt vi köpe-pizza och efter det hade vi en tävling som mitt lag vann (priset var varsin kanelbulle på söndagen).

På lördagen var det tingsförhandlingar hela förmiddagen. Lollo fick välförtjänt choklad, eftersom hon suttit och varit vice ordförande och gett Leif en massa stöd. Chokladet åts snabbt upp med hjälp av mig och Oskar :).

I regnet vandrade vi bort till en boule-bana. Och vad gör man då på en boule-bana? Jo, man spelar boule, haha. Det var väl lagom kul. Dock sjukt kallt när man glömde regnkläder och vantar hemma! Inte fick vi gå in efter boulen, nä. Dås kulle vi ha Luftakaveln (en mattävling). Så det var bara att traska bort till ica och handla ingredienser. Vi vann inte tävlingen, fast vi gjorde världens finaste tårta som efterrätt!.. Jaja, man kan inte vinna alla tävlingar.

Söndagen (kanelbullens dag!) var det brunch och städning som gällde.

Nu ska jag äta något för jag är hungrig.

/Karin

I am a rover, rolling along
Rover, singing a song
I am a rover until the day I die
2009-10-04 @ 19:25:53 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snabb uppdatering

Jag var duktig och satt inte vid datorn igår! Istället gjorde jag engelska och plugga matte.

Idag hade jga matteprov. Det kändes bra. Klarade en MVG-uppgift! Vi hade ingen kemi idag så vi slutade 12.20. Jag, Emelie och Hedda gick då på stan lite. Köpte nagellack på Kicks. bokade tid för ansiktsbehandling. Verkar sjukt najs! Sen bokade jag tid för optiker också, men insåg sen att jag inte kunde den tiden så jag fick ringa och byta tid!

Nu har jag precis packat färdigt för årets Luftating. Orkar inte förklara det mer än att det är en scoutgrej ;) haha. Så i helgen ska mna befinna sig i Kävlinge. Exoitiskt.

På måndag är man ledig :). Skönt värre!

I torsdags var vi i stadsparken på gympan. Jag var inte med, så istället fascinerades jag av ankorna (eller änder som det var, men det låter gulligare med ankor!).
 Dålig bild på ankor i Stadsparken.

 Västtrafik-buss omgjord till Skånetrafiken-buss! ;)

/Karin

And let me tell you they will always pull you down
Before you know it they will take your smile and push you around
They will fight and struggle
to blur and trouble
your sense of solid ground

-Marit Larsen-
2009-10-02 @ 18:11:16 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0