Karin - det som inte dödar mig blir jag starkare av

3in1

Hej nu har jag inte skrivit på tre dagar.. Så nu tänkte jag komma ikapp igen :P

Tisdag 27/1
Jaha, tisdag? Hände inget speciellt skola.. Biologin var inställd så då orkade inte jag sitta kvar i skolan i 1h och 40min för att ha en 40min lång franskalektion så jag stack hem. Sån buse jag e! När jag kom hem gjorde jag typ ingenting. Satt vid datorn och sådär. Jag var säkert ute och gik med Jenny xD. Som ni förstår kommer jga inte ihåg så mycket från denna dagen. Antagligen för att det inte hände nånting kul..

Onsdag 28/1
Idag blev jag väckt vid 6 för att pappa fyllde år. Så vi sjöng för honom och så fick han lite presenter. Sen gick jag och la mig igen eftersom jag hade d-dag! :) Det är alltid trevligt. Jag vaknade sen vid 9 igen. Då bestämde jag mig för att städa mitt rum. Det blev väldigt fint måste jag säga xD.

Eftersom jag inte gett pappa någon present bestämde jag mig för att baka stållakakor till honom. Det går alltid hem. Det jobbiagste var att cykla ner till ica för att handla mjöl. Det kändes sjukt segt.. Men dom blev väldigt goda till slut. Vid 3 kom Sofie hem till mig. Vi snackade lite och valde två filmer att ta med till filmkvällen. Sen tog vi 166 till S Sandby. Vi mötte Emma på centralen och sen Oskar i S Sandby. Sen gick vi hem till oskar. Vi började med att titta på Troja och sen såg vi Princess of thieves. Mycket trevligt ;). Tack för kvällen <3!

När jag kom hem gick jag och la mig direkt. Var jättetrött!..

Torsdag 29/1
Idag var det prorambytardag. Så därför var vårt schema ändrat så iställer föt att börja 8.30 började jag 8.10. Det var lite segt att ta bussen  7.20 när man kommit hem vid 11 kvällen innan xD. På förmiddagen hade vi verkstad med ett gäng byggare. Vi delades in i grupper och sen fick vi bygga fågelholkar. Det var skoj! Efter lunch följde byggarna med oss på våra lektioner; historia, matte och biologi. Det var spännande xD. Vi slutade vid 4 och sen tog jag bussen hem med Jenny.

När jag kom hem kollade jag datorn sen gick jag ut en runda med Jenny xD. På vägen hem hoppade jag in i i Emmas bil och sen åkte vi ner till scoutgården. Vi planerade inför myslägret i helgen och sen åkte vi till Willys och handla mat.
Handla mat med Sekamehu är alltid en intressant upplevelse.. Men förhoppningsvis handlade vi allt. När jag kom hem hamnade jag här :).

God natt <3
/Karin

2009-01-29 @ 21:49:59 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag 26/1

Hej :)
Idag åkte jag buss med Emma tills kolan. Jag fick godis som hon och Lollo köpt i London; Skittles.

Sjukt goda är de. Har nästan ätit upp alla xD. Tack så mycket iaf <3!

Vi hade fysik på morgonen sjukt segt. Satt och kollade klockan hela tiden.. Till slut var lektionen slut och då hde vi språk. Det gick väl bra. Inget speciellt med det.. Sen skulle vi ha bilogi, men den var inställd så istället hade vi en 1 timmes och 50 minuter lång lunch. Vi lyckade ta dö på den tiden med. Efter det hade vi gympa. Vi spelade handboll och när vi spelade mot vår paralellklass lyckades jag göra mål =D. Det var najs :P.


Nu på kvällen har jag pluggat lite till kemiprovet imorron och typ suttit här hela tiden, men det är trevligt ;). Nu ska jag plugga lite till och sen ska jag sova. IMorron ska bli en trevlig dag :).

Puss och kram
/Karin

2009-01-26 @ 20:25:50 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag 25/1

Tjena xD
Idag vaknade jag ganska tidigt. 9 om jag inte minns helt fel. Jag pluggade lite kemi och insåg att jag nog kan det. Men jag är inte helt säker.. Vid 2 hämtade mamma mormor och då åt vi falska gäss med potatis och såås! Gott är det. Innan vi åt fick jag min lillasyster att bli sur på mig (sa någonting om att hon är bortskämd och lat, menmen). Hon är inte sur på mig längre nu dock.

Efter maten satt vi och kollade på konståkning och sen handboll( vi hann även med att kolla lite på bandyn). Det gick ju som det gick :/. Efter det kom Jenny och sen gick vi ut och gick (för det brukar vi ju inte göra). Vi pratade om mat. Enligt Jenny är hamburgarna på macdonalds godare än på hard rock café. Detta är ju bara sjukt!!

Nu på kvällen har jag bara suttit vid datorn och ätit en kvällsmacka och en chokladpudding :). 
puss
/Karin

Btw så är jag sjukt sugen på att gå på en fotbollsmatch..! (Den 22 blir det iochförsej fotboll i Barcelona, men ändå)
2009-01-25 @ 22:20:34 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag 24/1

Hej.
Idag vaknade jag klockan 11. Det var mysigt. Jag gjorde klart min labrapport till kemin och lämnade in den och allt :D. Sen följde jag med min mamma till Nova. Vi köpte present till pappa och en guldig tvättkorg xD. Till mig själv hittade jag en bok; Innan jag dör. Den verkar bra. Får se om jag orkar läsa den någon gång också..

När vi kom hem tittade jag lite på konståkning, handboll och lyssnade på hockeyn på radion. Frölunda vann med 5-4 över HV71 :D. Nu på kvällen gick en lång runda med Kelvin och nu får jag se vad som händer.!

Puss och kram
/Karin
2009-01-24 @ 20:42:45 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fredag 24/1


Hajhaj!
Idag började jag klockan 9.10 med EHL. Fast vi hade matte istället för EHL, eftersom vi skulle ha information om individuella valen på matten.. Det var en aning krångligt, men jag tror nästan jag bestämt mig vilka kurser jag ska läsa.! Japanska steg 1 och english speech.

Linnea följde med mig efter skolan idag. Vi skulle fixa med hockeyn som vi ska börja med. Jag hade skickat ett mail till kansliet (trodde jag), men jag hade stavat fel.. Så då skickade vi ett nytt mail till rätt adress xD. Sen spelade vi lite Wii. Det var trevligt. Åt kvällsmat och sen kom Jenny över och då gick vi och handlade godis på nöjes. Mycket gott. Vi såg en gammal Wallander-film. Sjukt spännande, men bra!

Idag (eller igår egentligen) kom jag på att jag har en del saker planerat de kommande helgerna:
30/1-1/2 Mysläger
6/2-8/2 Riksting
Sen har jag en ledig helg+lov
20/2-23/2 Barcelona
Och sen har jag en massa andra saker som jag också vill hinna med snart, men hur ska det gå till?

Men nu ska jag se nått avsnitt vänner och sen ska jag sova. Go natt :)
/Karin
2009-01-24 @ 00:21:29 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag 22/1


Hejhej
Jag har varit fruktansvärt dålig på att blogga den senaste tiden. Mer än en vecka sen jag skrev sist.. Så nu tänkte jag komma ikapp igen! Det blir kanske inte helt bra, efterom jag har glömt en del av vad som hände förra veckan, men det får ni stå ut med.

Onsdag 14/1
Skola som vanligt då. På matten fick jag reda på att jag fick MVG på nationella och i slutbetyg! Blev helt överlycklig, eftersom de är en sån grej att om man går natur ska man ha MVG i matte A annars är det pinsamt. Vi hade en tråkig svenska och sen en ännu tråkigare engelska. Efter lunch hade vi genomgång av historian om jag inte minns fel. Och sista lektionen ahde vi vår sista datorkunskap. Där hade jag oturen och fick redovisa mitt powerpointarbete. Detta var jag inte alls förberedd på(+att jag var helt förkyld), men det gick bra ändå. Fick MVG till slut även i det. Så de tre kurser jag avslutat har jag fått MVG i, sjukt skönt!

Torsdag 15/1
Lektioner, lektioner. Fast vi hade inte den sista lektionen, för då skulle man istället gå runt och titta på lite olika individuella val som vi snart ska välja. Det ämne som jag helst ville titta på var japanska, men där fanns såklart ingen lärare :/. På kvällen var det scouter. Vi planerade och fikade kärleksmums. Det var gott. Emma dissa dock mitt mellannamn ganska hårt xD.
Emma tittar på namn i sin kalender.
Emma: Vem döper sin unge till Josefina?
Jag: Fuck you!
Emma: Heter du det? jag trodde du hette Josefin!
Men du är förlåten Emma. De va tur att det inte var mitt förnamn iaf xD hihihi.

Fredag 16/1 
Idag var det skola igen. Började klockan 10. Sjukt najs! På kvällen var jag ute och gick med Linnea i 2 timmar. V var nog i nästan hela staffanstorp xD. Sen hade vi en intressant sms-konversation med Rasmus och Wictor, hahahaha. När jag kom hem var jag jättetrött, så somnade helt snabbt.

Lördag 17/1
Kommer inte ihåg vad som hände här. Jo just det. Jag var och såg teater med mamma och pappa. "Mordet i midlands" hette den. Den var bra. För man visste verkligen inte hur det skulle sluta förrän vid slutet xD. Sen hände inte så mycket intressant den lördagen :/. Men kan inte ha roligt jämt.

Söndag 18/1 
Detta var en otroligt tråkig dag. Var dock ute och gick med Jenny på kvällen. Det var trevligt. Men annars hände inget kul.. Så här har jag inte så mycket och skriva.

Måndag 19/1
Skola. Vi började med vårt nya schema. Fysik för första gången. Hände inget intressant. Vi fick böcker, gick i genom målen och sånt. Senare under dagne hade vi också biologi för första gången. Där hände ungefär samma sak som på fysiken. Efter lunch hade vi gympa. Vi spelade innebandy och jag fick värsta berömen av vår lärare (SG, gubben med kulmage och ticks). Sen fick jag en klubba i ansiktet också. Det var nog bara för att jag var dum nog och hoppa framför bollen samtidigt som Fabian hoppade efter bollen. Men det gick bra. När jag ko hem pluggade jag lite historia.

Tisdag 20/1
Mammas födelsedag. Vi sjöng för henne på morgonen och hon fick en present. Kelvin tog kartongen som den hade varit i och bet i sönder den i små små bitar över hela arbetsrummet. Detta fick jag senare plocka upp eftersom min bortskämda syster vägra göra det. I skolan hände inget jätteintressant tror jag. Efter skolan däremot så träffade jag Jenny. Vi gick till Grafitti Café och fikade. Kladdkaka och läsk(Jenny tog Kaffe). Det var mumsigt. jenny var också snäll och hjälpte mig lite med historian. På vägen hem gick vi inom Bengts konditori och köpte fyra "sarah Bernardt" kakor till min kär  familj. När jag kom hem åkte vi till McDonalds (vet inte om mamma tyckte det var världens bästa födelsedagsmiddag, men jaja.) 

Onsdag 21/1
Skola. Massa tråkiga lektioner och några konstiga, kryddiga och avlånga köttbullar till lunch. Vi hann även med ett historiaprov. Vet inte om det gick bra. Skrev på alla frågor iaf! Vår sista lektion, Kkemi, var inställd så då åkte jag hem efter provet.  Hemma fixade jag mig inför kvällen. Sofies pappa körde henne och mig till Lomma. På konsum mötte vi då Emma och Oskar, sen gick vi hem till Emma. Vi såg "Arn-tempelriddaren" och sen "På smällen"(som jag redan sett, men den är ganska bra). Det var väldigt trevligt och mysigt ;).

Torsdag 22/1
Idag hade jag D-dag. Riktigt skönt. Hade inget och plugga heller så jag har bara slappat hela dagen. Ikväll ska jag på scouterna och sen ska jag gå ut och gå med Jenny. Trevlig dag måste jag säga!

Ni får ha det så bra!
/Karin
2009-01-22 @ 16:52:46 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tisdag 13/1


Hejhej!
Idag var jag i skolan hela dagen! Började med kemi. Vi fick göra några uppgifter som jag inte fattade förrän vi slutet xD. Sen hade vi engelska.. Det är ju sååå tråkigt.. Vi gjorde i princip ingenting. kl 11.20 slutade vi och då var det dags för lunch. Potatisbullar lr blodkorv, men eftersom man på spyken bara har ett alternativ fanns det bara potatisbullar :S. Jag gav upp tanken på att äta det direkt så gick och tog flingor, mjölk och socker! Det var gott, sen följde jag med Bella och Hedda och åt glass på McDonalds, ännu smaskigare!! Därför får det två utropstecken för er som noterade detta.

När vi kom tillbaka var det dags för naturkunskap. Vi fick tillbaka våra arbeten, VG+. Sen fick vi se på en film om miljön(som två elever hade gjort som projektarbete och skickat in till en tävling och vunnit 30 000 kr! :O). Under tiden som vi såg filmen gick man ut och fick reda på sitt slutbetyg, MVG! :D Så nu e jag jätteglad :).

Efter detta roliga hade jag franska i 40 minuter. Vi fick något slags miniförhör lr nått.. Det gick bra tycker jag. Sen fick jag åka hem själv eftersom Linnea tvunget skulle vara kvar på stödkemin.. :P När jag kom hem gjorde jag för en gångs skull mina läxor. Kändes sjukt bra faktiskt. Att ha gjort dem alltså, inte göra dem.

Just nu sitter jag och väntar på att jag och Jenny ska gå ut och gå en liten runda:).
Ha det bra!
/Karin
2009-01-13 @ 19:59:39 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (5) Trackbacks ()


Måndag 12/1


Hallå..
Idag vaknade jag med halsont igen. Jag åkte till skolan ändå, eftersom vi skulle ha powerpointredovisning första lektionen. När man kom di visar det sig att Otto (dataläraren) inte är där. Så där kom en människa som hade fått intruktioner. Vi skulle gå runt och kolla på de andra arbetena och svara på den fråga alla skulle ha.  Det slutade med att alla i princip skrek ut sina svar och alla skrev ner! Men det var skönt :P.

Efter datorkunskapen orkade jag inte vara kvar i skolan. Kändes helt onödigt och jag hade helt ont i huvudet och halsen.. Hade sällskap av Stephanie på bussen, trevligt! När jag kom hem bytte jag om till mjukisbyxor och gosade in mig framför TV:n. Satt där tills mamma kom hem och då åt vi lite lunch. Sen satt jag framför datorn och sen blev det helt plötsligt tid för kvällsmat!

Ikväll blir det kanske att se på guldbaggegalan, men får se om jag orkar..!

Ha det gott!
/Karin

2009-01-12 @ 18:53:43 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oj det var längesen jag skrev..


Torsdag 8/1
Vaknade av väckarklockan kl 6.00. Låg inte och snooza eftersom då hade jag kunnat ligga där i flera timmar, så jag gick upp direkt och duschade. Åt frukost och bytade om. Sen vandrade jag bort till busskuren på Orkestervägen. Där mötte jag Emma :). åkte med henne och Anna in till Lund. Skolan var allmänt seg, genomgångar och började med matte B. Slutade kl 16.05. Lite segt att gå så länge första dagen. But hey, what's you gonna do?..

När jag kom var man ju sjukt trött så jag satt mest vid datorn, men det var trevligt =).

Fredag 9/1
Sovmorgon till klockan 10. Ganska skönt och när man kommer till skolan visar det sig att vår senskalärare inte är där och vi fick jobba själva. "Jobba". Vi spelade kort, det var trevligt. Sen hade vi vanliga lektioner. Slutade 14.15. Väntade på Linnea nere vid skåpen och sen gick vi och handlade lite godis, Sen gick vi riktigt långsamt bort till Grand hotel, eftersom jag ville hinna med bussen som gick 15.14. Den bussen går rundan vilket var väldigt skönt. 

På kvällen följde jag med pappa och handlade kinamat på restaurang Lee. Mumsigt var det. Efter att vi ätit tittade jag på TV med familjen min. Vid 8 kom Jenny. Vi gick ut och gick till klockan blev halv 11 xD. Pratade om livet och sånt. Mycket trevligt! :)

Lördag 10/1
Vaknade klockan 9. Duschade och fixade mig. Klockan 11 kom Sara, Sebastian, Mormor och familjen Svantesson (Krister, Eva, Albin och Anna). Vi bjöd på brunch för att typ fira min lillasyter. Istället för att ha middag på kvällen. Kändes liksom som att det har vi gjort förut. Vi bjöd på bl a bullar, Amerikanska pannkakor, äggrör, bacon och typ massa pålägg =). Sjukt mätt blev man iaf. Vi hade efterrätt också. Någon slags chokladkaka som mamma fått av britt anderberg (receptet allttså). Men den var sjukt god!

Resten av dagen gjorde jag typ ingenting. Handlade lördagsgodis xD.

Söndag 11/1
Idag vaknade jag av att jag ahde sjukt ont i halsen :(. Drack lite varm choklad till frukost sen tittade jag på skidor hela förmiddagen. Spelade lite wii också. Sen var jag tvungen att jobba lite på powerpointen trots att jag inte mådde bra. Men den blev klar, med lite hjälp av mamma, men ändå. Till kvällsmat blev det sjömansbiff. Sjukt gott! :). Sen hamnade jag här resten av kvällen :).

Imorron ska jag till skolan om jag inte är för sjuk. Första lektionen blir det powerpointredovisning. Jippi på det..noot!

Puss och kram
/Karin
2009-01-11 @ 20:56:06 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sista dagen på lovet...


Idag blev man väckt 6.30, eftersom familjen min skulle hinna sjunga "Ja må hon leva.." till min lillasyster innan mamma skulle till jobbet. Det var en aning jobbigt kan jag tala om.. Så vi sjöng för henne och gav henne lite presenter och sådär sen gick jag och la mig igen. Jag kunde dock bara sova till 10, men det var okej! Åt lite frukost och sen spelade jag wii med min lillasysters nya spel. 

Efter det spelade jag, min lillasyster och min pappa "bräd"spel. Vann en gång :D. Sen orkade vi inte spela mer så då gick jag och kollade på filmen "The Ron Clark story" med Matthew Perry. Den var sjukt bra! Under tiden som jag gjorde det fixade pappa maten. Lövbiff med klyftpotatis och favoritsås :)!

Vid 4-tiden åkte pappa och jag in till Malmö Arena. Vi skulle kolla på Handboll :). Bl a finalen där Sverige I och Sverige II möttes. Efter full tid stod det 31-31 så därför ble det straffar. Där Sverige II till slut vann. Det jobbigaste under matchen var nog gubben som satt bredvid mig. Han hade nog världens sämsta andedräkt! Varje gång han pratade med sin fru eller andades kom det en vindpust som inte luktade gott vill jag lova. Fick kväljningar varje gång... Men jag försökte sitta vänd mot pappa xD.

Sammanfattningsvis en ganska bra dag!  :) men imorron är det skola... :( usch kommer inte orka..


Men ni får ha det så bra

/Karin

2009-01-07 @ 23:00:23 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Något som jag inte gjort förut..



Hallihallå

Idag vaknade jag av väckarklockan klockan 10. Jag fixade mig och sånt, sen stack jag ner till stationen och satte mig på bussen. Jag och Linnea skulle åka skridskor i Lunds nya ishall :D. Det var jätteskoj. Linnea var mycket duktig. Denna gången höll hon inte i sarjen en ända gång!! Hon åkte till och med baklänges...lite iaf. Sen blev där så mycket folk att vi inte orkade vara kvar så då gick vi in till centrum istället. Linnea köpte lite grejer som hon skulle ge i försenad juklapp.

Sen skulle vi äta på macdonalds, men där var så lång kö att vi bestämde oss för att äta på macdonalds i Staffanstorp istället. Vi skulle då ta buss 165, men den gick inte förrän om 40 minuter så vi gick in på Din Sko. Där hittade jag ett par gråa skor, men de var fel storlek. Så då gick vi in på Wedins där jag hittade ett par röda istället (se bild).

Sen gick vi bort till Grand hotell (bankgatan?) och tog bussen där. Vi hoppade av Staffanstorp väg 108 och gick sen  bort till macdonals. Kallt. Vi åt mat. När vi skulle fick jag en försenad julklapp av Linnea. En vacker ljusstake! Tackar. Linnea ska få sin julklapp av mig på torsdag eftersom jag glömde min.. Efter detta var man tvungen att gå, i det kalla vädret, till stationen och hämta cykeln så att jag kunde cykla hem.

Väl hemma spela jag lite couronne med Hanna eftersom vi inte spelat det på länge. Under tiden höll pappa på att ränsa bland skivorna och då hittade han She's the man. Så nu sitter jag och tittar på den :).

Idag ska jag gå och lägga mig ganska tidigt så att jag kan gå upp inatt och titta på hockey. Sverige-Canada. Hope they win!

Ha det bra små söta barn :)
/Karin
2009-01-05 @ 18:01:08 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


4 Januari


Hejhej! :)

Skrev inget igår, men nu ska jag komm ikapp igen :)

Efter fonduen i fredags så stack jag till Joppe och såg på film med honom och Filli :). Min pappa fick lite damp eftersom jag kom hem vid 2-3. Men va fan.

Jag sov till 11 i lördags. Jag följde då med pappa och lämna Jakob på centralen i Lund. Sen stack vi till Staffanstorp igen och handlade lördagsgodis xD. På kvällen såg jag hockey. Sverige - Slovakien. Mycket spännande, men Sverige lyckade vinna till slut med 4-3 :D. Så nu väntar final mot Canada natten mellan 5 och 6. Fast vet inte riktigt om jag orkar se den. Får se..

Idag vakade jag också vid 11. Jag har pluggat lite historia och gjort lite datorkunskap. Det gick inte jättebra, men det löser nog sig. Resten av dagen har jag tittat på film; Elisabethtown och Bring it on - all or nothing. Sen var jag ute med hunden med pappa. Vi gick en lång runda eftersom jag behövde godis. Det var väldigt kallt, -7 grader om jag inte minns fel!

Imorgon ska jag åka skridskor med Linnea :D Hoppas ni får en bra dag.
/Karin
2009-01-04 @ 21:30:13 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


2 Januari..



Hejhej!
Idag vaknade jag vid 11. Då hade mamma varit snäll ch köpt bullar och Oboy. Så det blev en väldigt god frukost! :) Resten av dagen har jag inte gjort någonting. Bara suttit vid datorn hela dagen :/. Sjukt dryg dag..

Igår var det meningen att vi skulle ätit fondue, men mamma och pappa orkade inte göra det, så därför ska vi göra det idag isället! :D 

Nu har jag inget mer att skriva eftersom det inte hänt något spännande idag.. Men vi hörs små barn!
/Karin
2009-01-02 @ 16:59:43 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


2009!


Hej alla glada människor!
Igår var det nyårsafton. Det började med att Sofies pappa(och sofie) kom och hämtade mig och Jenny vid mellanvången. Vi körde sedan hem till sofie för att hennes pappa skulle hämta körkort och pengar. Sen körde vi till Nathalie i Lödde. Väl där fick vi läsk, chips och gurk och morotsstavar med dip. Sen fick vi huvudrätt; nån slags fläskfile med potatisgratäng. Supergott! Till efterätt fick vi panacotta. Orkade dock inte hela eftersom man var helt mätt efter huvudrätten hihi :P.

Sen blev det lite dans xD och singstar som man är mindre duktig på om vi säger så.. Sen dansade vi lite till. Det var ungefär vid denna tiden som Jenny somna, haha :P. Vi hann även spela spel innan tolvslaget. Tio i 12 väckte vi Jenny och gick ut med raketer och skumpa xD. Vi smällde några vanliga raketer och sen två jättestora som Filip tagit med sig. Dom var riktigt coola! Avslutningen blev luftballongen med våra nyårslöften som vi släppte iväg! Riktigt häftig.

Sen dansade vi ännu mer! haha. Bl a las ketchup-låten! xD

Vid tvåtiden blev vi hämtade av sofies föräldrar. Sen sov jag och Jenny över hos Sofie. Klockan två på dagen idag vaknade vi. Sen låg vi och pratade en stund och sen åt vi "frukost" vid tre  :). Ett mycket roligt dygn! :) Gör jag gärna om!

Till sist god fortsättning allihopa! :) <3
/Karin
2009-01-01 @ 21:41:39 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0