Karin - det som inte dödar mig blir jag starkare av

29 december

Hajhaj ;)
Idag var en trevlig dag, jag sov till 11. Klockan 12 kom Jenny över och då gick vi och hämtade våra busskort och terminskort. Sen gick vi en liten runda i Staffanstorp. När vi kom hem åt vi stållakakor och drack mjölk. Vi bytade också julklappar. Fick ett par väldigt mysiga sockar av Jenny, tack <3! Efter det spelade vi lite Wii och Guitar Hero.

Sen hörde vi i trappan hur mamma sa att skolkatalogen hade kommit :D:D Vi blev helt hysteriska! Sen satte vi oss på Hannas rum och tittade igenom hela och då menar jag hela! Mycket underhållande måste jag säga. Sen blev Jenny hungrig så hon gick hem. Jag tittade då igenom hela skolkatalogen igen! ;)

Nu har jag inget mer och skriva så ni får ha det så bra!
/Karin

Btw ha det så roligt i London Emma och Lollo! :D
2008-12-29 @ 19:05:24 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


28 december

Hallå små vänner!
Idag följde jag med mamma och lämnade balklänning och bröd hos Sara. Sara rensade bland sina kläder så jag fick tre tröjor! :)

Och nu ikväll var jag hemma hos Emma tillsammans med Lollo och Filli. Vi bytade julklappar!
Julklappar:
Cheesburgare på burk :S
Dumle 3mix
MiniMIG
Örhängen (gjorda av Lollo)
En Jättestor spork ;)
Kär och galen (bok)
Tack så mycket! <3

Efter vi hade bytat julklappar åt vi jordnötsbrownies och drack cocka :D. Sen försökte vi bygga Emmas omöjliga pussel som hon fått av sin bror. Det var endast röda pusselbitar!... Men vi nekade det efter ett tag och såg på Sagan om ringen 2 istället, som gick på TV. Tycker det är den bästa. Bara massa coola krig :) :P

När jag kom hem satte jag mig i sängen med datorn och då hör jag en katt som jamar helt högt utanför mitt fönster. Det var sjukt läskigt! Sen var det någon konstig människa som fick för sig att börja smälla raketer och då började Kelvin skälla :/. Man blir ju bara trött...

Men natti natti
/Karin
2008-12-29 @ 01:36:47 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dålig början, bra slut!



Hejhej..
Igår skulle jag gå och lägga mig vid 12 ungefär(på natten alltså), så jag la mig i sängen och försökte sova. Precis när jag håller på att somna hör jag en hund skälla. Det kunde inte vara Kelvin, eftersom han låg i min säng.  Jag tänkte att den slutar nog skälla snart. Men icke, två timmar senare skäller den fortfarande :/. Kelvin började bli orolig också, så därför blev det ännu svårare att sova. Då kommer pappa ner. Han kunde inte heller sova, så vi tittade på lite TV tillsammans (hockey). Sen bestämde vi oss för att försöka sova igen. Men.. hunden skällde fortfarande. Då tappar min pappa tålamodet och tar på sig ytterkläder och söker upp huset där hunden skällde. Han knackade på dörren hos familjen Manucherian/Nilsson. Victor öppnar och verkar vara ensam hemma.
Pappa: Hej, du kanske ska ta in hunden eftersom han skällt i tre timmar nu!
Victor: Har han?
Eh jaaa!
Efter detta samtal var det tyst och jag kunde sova, men jag förstår fortfarande inte varför ingen annan gjorde något. Grannar t ex.. Vi bor liksom ändå en bit ifrån dom. Okej det är typ bara en väg mellan, men ändå.

Jaja nog om det. Eftersom jga inte somna förrän vid typ 4 inatt, sov jag ända till 12 idag! :O :P Och när jag gick upp höll mamma på att göra lunch, så det blev prinskorvar med ketchup till frukost :P Under dagen gjorde jag i princip ingenting; spelade guitar hero, spelade wii, tittade på vänner, handlade mat med mamma :).

Vid 6tiden bar det iväg til Malmö. Jag, Sara, Mamma och mormor skulle se Jesus Christ Superstar :D! Den var sjukligt bra kan jag säga.

Slutligen vill jag bara säga tack pappa för att du fick tyst på hunden och tack mamma för att du lyckades fixa biljetter till Jesus Christ Superstar! <3

Ha de gott mina kära läsare :)
/Karin
2008-12-27 @ 22:29:22 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


26 december

Hallå!
Idag var jag på Nova Lund. Jag mellandagsreashoppa med mamma. Det blev inte så mycket, men jag är nöjd =). Vi åkte in så att vi var där när det öppnade, d v s 10. Vi satsade på gina tricot först eftersom vi vet av erfarenhet att där blir sjukt lång kö efter ett tag. Jag hittade ett par snygga jeans för 200 kr. De satt skitbra! Sen hittade jag inte så mycket mer där... Vi gick vdare till Ichi där jag hittade en svart blus som jag kanske ska ha på nyår =D. Efter det gick vi runt lite och tittade, mamma hittade lite kläder och vi hittade några tröjor till Hanna också. Jag hittade även ett rött underställ på Inter sport xD.

Sen blev det så mycket folk på Nova att vi inte orkade vara kvar där längre.. :/ Det var långa köer överallt t o m på pressbyrån :O.

När vi var i Staffanstorp körde vi inom Willys för första gången =). Vi handlade lite mat och sånt trevligt :P. Och imorron ska jag se Jesus christ superstar =D. Det ska bli riktigt skojigt!

Ha de fint små barn! <3
/Karin


Ser du stjärnan i det blå... ;)

2008-12-26 @ 15:26:45 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julafton igår om ni missade det!


Igår var det som sagt Julafton!
Det började med alla gäster kom hem till oss; Sebastian & Sara, mormor, Eva & Krister+Anna, Rebecka och Albin.. Vi åt julgodis och drack julmust och sånt mumsigt. Efter ett tag skulle Eva & Krister & co. åka vidare och fortsätta julfirandet hos deras mormor och morfar. Vi som var kvar spelade då julklappsleken =). Det gick ganska bra måste jag säga! Efter det åt vi julmat (ja, vi nekar Kalle anka). Julmat är julmat... Det vet vi alla hur det smakar :/ Sen blev det lite dötid och då spelade vi guitar hero, jag börjar bli riktigt duktig må jag säga!

Mitt i vårt guitar hero spelande knackade det på dörren och där stod det det en tomtenissa (Hanna). Sen fick vi våra juklappar riktigt nöjd är jag!


Dett fick jag:

I julklappsleken

Salta pinnar

Ihopfällbar hårborste+spegel

Suddgummisar (stavning?)


Julklappar
Vänner säsong 6
Vänner säsong 8
Vinröda benvärmare
Ipod shuffle (vit)
Presenkort Nova Lund
500 kr
Sockar
Örhängen
Dumle mix3
Hylla (gjord av Hanna)
En namnskylt (gjord av Hanna)
Biljetter till slutspelet i handboll med pappa


Mamma sa precis att vi ska mellandagsreashoppa imorron =D!!! Då ska jag försöka hitta nånting man kan ha på sig på nyår =).  

Toodeloo, se ya!
/Karin

2008-12-25 @ 14:15:33 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (4) Trackbacks ()


2 dagar kvar..

Hallå
Idag är det två dagar kvar till julafton och jag har en och en halv juklappar kvar att fixa! Idag när jag skulle baka stållakakor (kärleksmums) till min pappi upptäckte jag att vi saknade massa ingredienser, så då blev jag tvungen att åka till ica och handla. På vägen till Ica mötte jag Emma =D så hon följde med mig och handla, det var mycket trevligt! =) När jag väl var hemma igen kände jag mig en aning stressad eftersom jag trodde att pappa skulle komma hem snart. Nu i efterhand känns det lite onödigt eftersom han fortfarande inte kommit hem :/

Ikväll blir det Mando som gäller, för att fira att Filli fyller 18 år idag =D Grattis på henne! Jag har varit på Mando två ggr innan och det var mycket gott vill jag lova! Så jag hoppas att detta bli lika gott.

Nu ska jag gå och skära upp kakorna ha de fint
/Karin

P.S Grattis på Bella också, som fyller 16 år idag =D!
2008-12-22 @ 16:32:45 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Får väl göra som alla andra...



Hej
Nu har jag också skaffat en blogg även om jag hatar att skriva :S. Tänkte att det kunde vara lite roligt!

Idag har vi köpt julgran, pyntat hela huset och julbakat har vi hunnit med också. Trots detta har jag inte fått den där julkänslan:/ och det är bara 3 dagar kvar till julafton!! 3 dagar. jag har inte ens köpt alla julklappar, vilket känns liiite stressande...



Igår/idag var det nattvolley som gällde. Skojigt värre även om vi sög. Eftersom vi kom sist slapp vi stanna till kl 3-4 på natten utan kunde istället åka hem vid 1 =D. Väl hemma var jag jättepigg ch kunde inte sova så då gjorde jag det jag är bäst på, titta på "vänner"! När jag sett 3 avsnitt kunde jag fortfarande inte sova så då läste jag lite. När jag hade läst bestämde jag mig för att försöka sova igen och tror ni inte att man får sms då!! Dock var det från en trevlig person så det gjorde inget ;) efter det sov jag väldigt gott :).  

Min bror är hemma fram till jul. Och snäll som han är hade han med sig guitar hero hem med två gitarrer! :D Så nu känner jag mig inte lika dålig på det! Idag fick Jakob (min bror alltså) reda på att Sebastian (min systers pojkvän) ska fira jul med oss, eftersom han inte hinner åka hem till norrland. Så nu är min bror inte så värst glad, eftersom han inte riktigt tycker om Sebastian. Han tycker att han är en äkta lundabor (besserwisser, stavning?). Så denna julen blir nog lite annorlunda, men förhoppningsvis lika rolig ändå..!

Just nu väntar jag på att maten ska bli klar, grönpepparbiffar, mumsigt värre! :P

Ha det fint
Karin
2008-12-21 @ 16:37:10 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Välkommen till min nya blogg!

2008-12-21 @ 16:14:51 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0