Karin - det som inte dödar mig blir jag starkare av

Jag har inget liv

Jag har inget liv, men ni kan väl kolla in detta eller i alla fall lyssna.

/Karin
2010-02-22 @ 15:27:05 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


D-dag

Eftersom man går på den bästigaste skolan ever så har man ju d-dag (alltså en dag då man är ledig för alla mina tusen nya läsare!) lite då och då. Idag var en sådan dag. Så man kan ju säga att mitt lov började klockan 16.10 igår. Sjukligt najs!

Idag har jag städat hela nedanvåningen. Kanske värt att anteckna? Vad vet jag. Jag hoppas nu på att mamma kommer bli superglad när hon kommer hem. Kanske säga något i stil med "Gud vad duktig du är Karin, du förtjänar en bamsekram!", sen kommer jag känna mig jättenöjd och duktig, fast jag inte gjort några läxor alls idag!

Ikväll ska jag leka med Linnea, Jenny och Elin. Det ska bli roligt. Måste dock försöka hitta ett sätt att ta sig ut till Linnea. Hon bor ju inte precis i stan om man säger som så. Jo, hon bor faktiskt mer på landet än vad jag gör, för jag bor inte på landet, sådeeså!!

/Karin
2010-02-19 @ 15:53:55 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


...

Tönt.

2010-02-19 @ 15:45:46 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klockan var halv 11 på kvällen!

Pernilla har påpekat flera gånger idag att jag stavade Björn Ferrys namn fel i gårdagens inlägg, skrev nämligen Börn. Så nu är det ändrat! Till ursäkt har jag att klockan var halv 11 på kvällen och jag var sjukt trött!

/Karin
2010-02-17 @ 17:25:41 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (3) Trackbacks ()


OS-guld 2

Alldeles precis lyckades Sverige fixa ett till OS-guld. Denna gången var det Björn Ferry som lyckades med det i skidskytte. Vilket spännande lopp! Helt underbart :)!

/Karin
2010-02-16 @ 22:28:58 Permalink Sport Kommentarer (0) Trackbacks ()


Orkar inte. Vill inte. Sommarlov, när?

Jag är inte stressad över skolan. Inte alls faktiskt. Jag är bara sinnes trött på den. Läxor och prov tar ju aldrig slut. Lov snart? Nä, för jag måste ju sitta halva/hela lovet och plugga biologi och skriva en book report. För det hinner jag ju inte göra nu, när jag har ett föredrag, en kemilabrapport och ett idrottsarbete att göra... Jag orkar inte.

/Karin
2010-02-16 @ 21:41:19 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första OS-medaljen

Vinter-OS har börjat för er som missat det. Idag togs första medaljen för Sverige. Charlotte Kalla var den coola personen som gjorde det i någon form av skidåkning (10 km fritt (?)). När det har blivit några fler medaljer ska ni få se vårt fina lego som vi i min familj använder för att ha koll på hur många och vilken sorts medaljer som tagits av Sverige.

/Karin

2010-02-15 @ 21:41:02 Permalink Sport Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min helg med dålig svenska och lite bilder

I lördags åkte jag upp till Göteborg med Jenny klockan 7.22. Vi gick runt i alla tusen affärer hela dagen. lyckades tappa bort oss. Var nära på att fråga ett gäng ryskar om vägen till Haga. Hittade till slut till Haga och åt där världens största kanelbulle (?). Vandrade runt i lite fler affärer. gick till centralstationen och såg en flash mob. Mötte upp en styck Simon och en styck Jennys syster.

Åt på restaurang med Simon. Sov. Sov. Och sov. Söndag. Såg liftarens guide till galaxen medan Simon sov vidare. Åt årets första grillade mat. Gott värre! Läste i mitt pass att jag var född i Risinge (ligger i Småland!). blev rädd. tog tåget hem. Pappa förklarade att jag är född i Risinge församling som liggeri Finspång. Blev lugn och somnade fort.

 Staffanstorp en tidig lördagmorgon
 En taggad Jenny på tåget
 Världens största kanelbulle (?)
 Jag tyckte det var gulligt
 Hagakyrkan

/Karin
2010-02-15 @ 21:18:25 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Avslöjandet av min cliffhanger

I fredags kom paketet från CDON.com



Skiva med Cobra Charlie
Diktsamling av Navid Modiri

/Karin
2010-02-15 @ 20:50:30 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


Från det ena till det andra

Jag är ju en nörd. Det går ju inte att komma från; naturvetare, scout, har inget emot att läsa och använder glasögon (i alla fall när jag inte har linser). Så jag satt där och funderade för någon vecka sen. Vad kan jag lägga till i denna lista för att få mig att bli lite nördigare..? Så kom jag på det!


 
Japp, ni ser rätt. Jag är nu officiellt sett medlem i friskis och svettis! Nu ska jag bara börja träna också...



Jag och Jenny ska till Göteborg på lördag och shoppa. Jag ska sen träffa Simon och Jenny ska träffa sin syster. Vi har precis kommit fram till vilken buss och vilket tåg vi ska ta. Vi vill ju vara i Göteborg när de öppnar affärerna, så vår plan ser ut såhär enligt skånetrafiken:



Vi lär ju nästan vara ensamma både på buss och tåg. Spännande. Kamera ska självklart med!

/Karin
2010-02-11 @ 18:48:21 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilogilektion

Gårdagens biologilektion var intressant.. NOT!

Lite roligt var det dock när Dag (vår biologilärare) skrev upp grejer på tavlan.

Någon: Vad står det där?
Dag: Oj, skriver jag otydligt?
Klassen: Ja!
Dag: Jaha.

Och sen fortsatte han. Är det bara jag som blir förvirrad?

/Karin
2010-02-10 @ 19:19:54 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Cliffhanger

Igår beställde jag två grejer från CDON.com. Tänker dock inte säga vad det är förrän jag får hem dem. Wiii, vad glad jag är!

/Karin
2010-02-10 @ 19:15:57 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nästan lika viktigt som frågan om livet

Stod vid katte och väntade på bussen idag då jag råkade höra två tjejer som pratade om alla hjärtans dag.

Tjej 1: Asså du killnamn och tjejnamn blev tillsammans den 31 maj. Februari har inte 31 dagar. Hur fan ska de då fira då?

Tjej 2: De får väl fira den 28:e eller 1:e, men det är ju jättekonstigt. Riktigt iq-befriat, de hade ju faktiskt kunnat vänta en dag med att bli tillsammans.

Kan ju då berätta att de fortsatte diskutera detta ett bra tag.

/Karin
2010-02-09 @ 20:01:51 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lista

Nu tänkte jag göra en fantastisk lista på människor som jag personligen klarar mig utan i sportvärlden.



Peter "Foppa" Forsberg En människa som helt klart varit hockeyspelare för länge. Han börjar tappa sin form och skadar sig och gör comebacker stup i kvarten. Trots detta är media helt förälskade i honom. Igår t ex så var det hockeykväll och då gjorde de ett kvarts långt reportage om Foppa (de sa att det skulle handla om Modo, men de ljög). Kan de inte börja fokusera på någon annan. där finns miljoner bra hockeyspelare i Sverige och då behöver de ju inte prata om den tråkigaste...

Henrik "Henke" Larsson Han har ju i alla fall lagt sin egen fotbollskarriär på hyllan. Så det är ju skönt, men nu har han fått för sig att hn ska bli tränare. Vilket för mig är obegripligt. För det första blir han det för ett Skånelag (Landskrona BOIS). Det är ju bara skumt. Sen att han kan bli tränare utan utbildning är om möjligt ännu skummare. Även han är älskad media. Och det är alltid ett jävla tjöt om honom.

Zlatan Ibrahimovic Jätteduktig fotbollsspelare. I know. Men varför är han alltid med i media när han inte kan prata i media? Sen är det ju tydligen frukatnsvärt att han inte är med i svenska landslaget. Men helt ärligt, sen när gjorde han något bra i svenska landslaget? Han vill ju inte spela där, det märker man ju. Bättre att sätta in en spelare som är mer motiverad. Så kan Zlatan fortsätta göra ett bra "jobb" i Barcelona och lämna svenska landslaget i fred.

Anja Pärson En sälhärmande köttbulle. Hon är ju inte särskilt duktig längre. Man brukar ju säga att man ska sluta när man är som bäst. Då borde hon väl ha slutat för x antal år sedan.

Så för att sammanfatta lite grann. Kan media sluta fokusera på vissa idrottare? Speciellt idrottare som var bra för några år sedan, men inte längre!

/Karin
2010-02-09 @ 12:48:23 Permalink Sport Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vallåsen

Idag åkte jag skidor för första gången i mitt liv. Det var sjukt skoj! Kände mig riktigt duktig i slutet. Kunde svänga och allt. Plogade nästan inte alls! Wiiiii!
Här är några fina bilder:

Såhär glad ser man ut om man får åka skidor


Emelie och Ulrika var sjukt dåliga på att tränga sig. På något vänster lyckades de hamna sist i kön medan jag och Hedda redan hade fått våra skidor..


En av backarna. Bilden är sne jag vet, men gnäll inte, luta på huvudet istället!


Ulrika och Emelie

Superbra dag! Nu har jag dock lite ont i mitt knä och jag förstår inte varför. Konstigt.

/Karin
2010-02-03 @ 22:01:34 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skumt x 2

Min facebook bestämde sig för att helt plötsligt byta språk..?

Det översta är på svenska. Resten är på engelska. Det är sånt här som gör mig förvirrad!


Det här är ju bara konstigt, men är man lite trött är det ju helt fantastiskt kul!

 

/Karin
2010-02-02 @ 21:14:28 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vallåsen

Jga har glömt att berätta att jag ska åka skidor imorgon. Skolan har arrangerat en resa till Vallåsen imorgon på d-dagen. Sjukt roligt. Jag har ju aldrig åkt skidor förut, så det ska bli riktigt spännande.

Så imorgon klockan 8.00 ska jag befinna mig på en buss till Vallåsen. WIIIIII! Jag är taggad!

/Karin
2010-02-02 @ 20:08:13 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


Navid Modiri

Om ni inte har märkt det eller vet om det så är min stora idol Navid Modiri. Coolare människa får man ju leta efter. Sök på Wikipedia om ni vill veta vem det är.

Här är en låt med honom :).


/Karin
2010-02-02 @ 18:38:53 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0