Karin - det som inte dödar mig blir jag starkare av

Yes & Ösch!

Heej
Idag vaknade jag klockan 10, om det nu är intressant?..  Klockan 11.50 tog jag och Linnea bussen till Lund för att spela hockey :D. När vi kom dit hjälpte Beppe, tränaren, oss att fixa utrustning och sådär. Vi fick byta om med de andra barnen, som är typ 5 år och i princip bara killar. Sen var det så att det var ett J20 lag som hade spelat match precis innan vår träning och de skulle duscha. De båda omklädningsrummen delar dusch xD. Så ja, när vi stog där och bytade om gick det in massa nakna 20-åringar i duschen precis bredvid xD haha. Vi tittade dock inte hahaha!.. Men träningen var kul även om vi fick spela med de minsta barnen. Linnea slog dock i svanskotan, stackare.. :P  Orkar jag, lägger jag in lite bilder också, när jag fått dom från Linnea :).

När jag kom hem duchade jag och sådär. Sen åkte jag och mamma in till Obs och kollade på bokrean 8). Hittade tre böcker som verkar ganska bra. Frågan är bara när jag ska hinna läsa dem, med så mycket läxor som vi har just nu!?!

Måndag: Inlämning av reportaget (som jag btw skrivit tre meningar på!)
Tisdag: Biologiprov (genetik) och massa kemiuppgifter
Onsdag: 71 engelskaglosor
Torsdag: franskaprov
Sen lär man få matteläxa och sådär också!
Roligt roligt!

Ikväll ska jag titta på melodifestivalen med familjen min och sen inatt ska jag göra kemiuppgifter och helst skriva lite på reprtaget. Tror Hedda joinar mig på msn?! :)

Ha de gutt!
/Karin
2009-02-28 @ 19:45:18 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (3) Trackbacks ()


Fan!

                           
Jaha, såg precis mtachen mellan Malmö Redhawks och Leksand. Den var avgörande för malmö om de skulle vara med i play off spelet. Så klart förlorade Malmö.. :'( Sjukt tråkigt.. Så nu e jag helt ledsen :(.

Jaja, idag var det iaf skola. Började 10 vilket var väldigt skönt. Hade en dryg engelska lektion. Lunchen vågade jag inte ens smaka. Såg fruktansvärt äckligt ut. Tog flingor med mjölk istället :P. Efter lunchen var det matte och sen fysik. På fysiken labbade vi. Vi "byggde" kikare, projektor och lite annat spännande.. Inte så jättekul, nej. När vi hade slutat gick jag på stan tills jag skulle träffa Jenny. När hon äntligen slutat gick vi bort till stadsbiblioteket och fikade. Sjukt gott! Åkte bussen hem sen. Hemma åt jag kvällsmat, tacos. Mums! Efter kvällsmaten åkte mamma och Hanna för att se genrepet av melodifestivalen. Pappa och jag tog fram chips (som vi köpte i Barcelona och som smakade kyckling :S) och såg hockeymatchen... 

Efter som jag är lite sur och ledsen försöker jag nu pigga upp mig med att se på "vänner". Det är alltid skoj :P. 
Ha det bra nu små barn :)  <3.
/Karin 
2009-02-27 @ 22:15:22 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


..

Ja visst gör det ont när knoppar brister.
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan
bindas i det frusna bitterbleka?
Höljet var ju knoppen hela vintern.
Vad är det för nytt, som tär och spränger?
Ja visst gör det ont när knoppar brister,
ont för det som växer och det som stänger.

Ja nog är det svårt när droppar faller.
Skälvande av ängslan tungt de hänger,
klamrar sig vid kvisten, sväller, glider -
tyngden drar dem neråt, hur de klänger.
Svårt att vara oviss, rädd och delad,
svårt att känna djupet dra och kalla,
ändå sitta kvar och bara darra -
svårt att vilja stanna och vilja falla.

Då, när det är värst och inget hjälper,
brister som i jubel trädets knoppar.
Då, när ingen rädsla längre håller,
faller i ett glitter kvistens droppar
glömmer att de skrämdes av det nya
glömmer att de ängslades för färden -
känner en sekund sin största trygghet,
vilar i den tillit som skapar världen.
2009-02-27 @ 18:47:38 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Så glad blir man!


4-2 till Frölunda! Så glad blir jag när de vinner :D tihi ;)
2009-02-26 @ 22:17:24 Permalink Sport Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag


Haj, och för de som inte förstår skånska, Hej ;)
Idag hade vi kärleksakuten hela förmiddagen. Några människor som pratade om sex och sådär. Vi lekte lite lekar bl a kondomstafett xD. Till sist svarade de på fågor som låg i "frågelådan" xD. Det var en rolig förmiddag om man jämför med det vi egentligen skulle haft; svenska och en sjukt lång franskalektion.. Efter kärleksakuten hade vi lunch. Och efter det historia. Näst sista "lektionen" hade vi matte. Men de kan inte räknas som lektion, eftersom den bara varade i 25 minuter. Leif vår lärare skulle på möte eller nått. Så istället för att räkna matte satt vi i cafeterian och fikade och spelade kort :). Till sist hade vi biologi. Där Hedda och jag nog kom fram till att Lotta, vår lärare, nog är gravid. Det är tråkigt, eftersom då kan vi inte ha henne nästa termin och hon är jättebra :(!

När jag kom hem åt jag kvällsmat. Efter lite TVtittande gick jag och hämtade Oskar på busstationen :). Vi tittade lite på TV och sådär och vid 7 gick vi till Emma.  Därefter gick vi till Ica oh handlade mjöl och sen vandrade vi bort till scoutgården xD. Där fikade vi och "planerade" lite. Sen var Oskar tvungen att åka hem :( så då följde jag honom till busstationen. Väl hemma igen hamnade jag här..

Ska väl sova lite inatt också, så god natt, även om jag inte ska sova just nu xD
/Karin

2009-02-26 @ 22:08:18 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag 25/1!

Hejhej :)
Idag var vår första lektion inställd (fysiken), så jag började inte förrän vid 10. Sjukt skönt att kunna sova till 8! Hade svenska. Där fick vi en bok som vi ska läsa, Dvärgen hette den. Verkar tråkig.. Sen hade vi engelska. Där började vi filma, mne vi hann bara halvvägs.. Den blir nog inte så jättebra, menmen. Till sist hade vi historia och kemi. Efter skolan följde jag med Sofia till Sandkaka. Där fick jag träffa Görel, mitt kusinbarn, för första gången. Trevligt! När jag kom hem åt jag köttfärslimpa. Sjukt gott! Resten av kvällen har jag suttit här och lite vid TV:n och sett "Semestersvenskar". hahaha. Så sjukt kul det är xD. 

Imorron ska vi vara på Spyken södra hela förmiddagen och ha "kärleksakuten". De är några mäniskor som ska typ prata om sex och sånt xD.  De ska bli spännande, hahaha.

Nu ka jag försöka sova fast jag har helt ont i huvudet..
Godnatt <3
/Karin
2009-02-25 @ 22:51:16 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder

Lite bilder från Barcelona :)

  Lillasyster Hanna

  Sagrada Familia

     Naturbilder

     
 
2009-02-24 @ 19:02:27 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag.

Hallå!
Idag är jag mycket trött.. Kom hem från Barcelona klockan 12 igår natt. Sen upp klockan 6 på morgonen och 8.20 fysikprov! JIPPI!... Fysikprovet gick väl sådär. Två uppgifter på slutet blev nog inte helt rätt.. Men detta är bara det första provet.

Åter till Barcelonaresan. Åkte flyg från kastrup vid 9 i fredags. Letade upp vårt hotell. Som var typ nyrenoverat och fint. Vi var på sånna där turistgrejer som man måste se när man är där. Parc Güell, Sagrada Familia och nått slott som jag inte kommer ihåg vad det heter. Men det bästa var nog fotbollen på lördagkvällen. FC Barcelona mot Espanyol. Den matchen borde Barcelona ha vunnit med hur mycket som helst med tanke på att de ledde serien och Espanyol låg sist, men matchen slutade 2-1 till Espanyol :O. Vi satt sjukt högt upp. Vi kunde knappt se siffrorna på spelarnas ryggar xD. Men det var sjukt häftig överblick över hela stadionen som var fylld med 80000 personer!..

Bilder från resan kommer senare :)


Idag hade vi ingen matte så då bestämde sig jag, Hedda, Emelie och Ulrika för att handla semlor på konsum, men Ulrika tyckte inte om grädde så hon köpte 6 st vetebullar istället. Hon påstod att det var lika mycket semla som en med grädde och mandelmassa :S. När vi satt och åt var hon dum nog att slänga lite vetebulle till duvorna och då attackerade typ tio stycken oss!! Sjukt läskigt, hatar duvor.. Sen satte vi oss på ett annat ställe och då satt där en skitstor typ kråka och tittade på oss.. Fåglar är läskiga..

Så nu ska jag äta ha det fint, se ya! <3
/Karin

2009-02-24 @ 16:51:06 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag 19/2

 Sjukligt gammal bild xD

Hejhej :)
Idag har jag träffat Linnea. Jag gav henne min kvittens till IV-valen och sen var vi på bengts konditori och sen hos min mormor. Idag har jag även packat åker ju till Barcelona imorron bitti :). Nu på kvällen var jag även på scouterna och planerade lite och sådär.

Orkar inte skriva mer nu. Men nu ska jag försöka få min pappa att sluta sjunga med i gamla 60-tals låtar xD haha. Sen ska jag duscha och sen sova :)
God natt
/Karin
2009-02-19 @ 21:19:20 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag 18/2

Idag sov jag till 10-11 ungefär. Åt frukost och sådär. Tittade på TV och var allmänt seg bara. Vid lunchtis gick jag ner och handlade varsin tunnbrödsrulle till mig och min lillasyster. Hämtade även cykeln på busstationen som jag glömde igår. Efter att vi ätit bestämde jag mig för att sätta igång och plugga (som jag planerat att jag skulle göra idag). Tog fram fysikboken och började läsa, men nejnej. Det är svårt att plugga när man har massa tankar i huvudet ;). Lyckades till slut förstå någonting av den jädra optiken. Gav sen upp och satte mig och kollade på TV igen.

Åt kvällsmat, "kött"soppa och sen amerikanska pannkakor! Resten av kvällen har jag suttit här. Låter som en rolig dag va?..

God natt <3
/Karin


Haha, gammal bild från Hanö (klassresan i 6:an) xD
Haha, gammal bild från Hanö(klassresan i 6:an) xD
2009-02-18 @ 22:54:07 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kväll :P


Hej :)
14.35 mötte jag Sofie vid busstationen. Vi tog 166 till centralen. Där mötte vi Emelie. Vi bestämde oss för att fika på Espresso house. De va mums. Vi satt där ett tag och snckade skit och tittade på märkliga människor utanför xD. Sen gick vi en runda i Lund. Tog sen 166an hem. Värmde pizza. Lite senare kom Jenny och då gick vi ut och gick i det kalla vädret. Tittade sen på House. Hände inte mycket mer denna kvällen.
Så god natt gott folk <3 :)
/Karin
2009-02-17 @ 23:20:20 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Litet inlägg.

Hej ville bara berätta att i lördags fick jag reda på att jag och Amy Diamond är födda i samma stad, samma år! :P haha

Sen för er som inte märkte det var markoolios låt väldigt lik någon låt i lejonkungen och H.E.A.T's låt var väldigt lik 1000 mere(stavning?) som Tokio hotel sjunger! Bara så ni vet liksom.

Sen tycker jag den här bilden är  lite skojsig, hihi!
 

Det märks att jag har tråkigt va? xD

Nu ska jag snart till Lund med Sofie och Emelie (Jenny dissa oss eftersom hon skulla plugga.. :() Ha det trevligt :)
/Karin
2009-02-17 @ 13:44:40 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lov!

Hejhej små vänner :)
Nu har jag varit ganska dålig på att skriva, så här kommer en uppdatering!

Lördag 14/2 (Alla <3 dag) - Tisdag 17/2
Åkte in med Linnea till ishallen sådär vid 12. Där var det träning så vi väntade på att den skulle vara slut. Sen gick vi och pratade med en av tränarna (Beppe). Det visade sig att om vi vill börja träna ishockey måste vi gå med människor som är sådär mellan 5-10 år.. Men vi tänkte testa det. Mest som en rolig grej liksom xD. De små barnens föräldrar kommer tycka vi är jättekonstiga. Men vem bryr sig?.. Vi känner inte dem!


Väl hemma igen packade jag inför kvällen. Åkte sen till Oskar i Sandby :). Hade en trevlig lördagkväll och söndag <3. Tog bussen hem 15.50 på söndagen. Bussen var inne på Staffanstorp busstation klockan 16.30. Pappa körde mig hem. Där hämtade vi upp Jenny och godiset. Sen körde vi till tingsvägen och tog bussen till Malmö 16.46! Helt otrloigt att jag hann det.  Vi hoppade av vid konserthuset och sen gick vi hem till Emelie. Vi fick stå ute och frysa ett tag utanför Emelies lägenhet, eftersom vi varken kunde få tag på Sofie eller Emelie. Men när vi till slut kom in började vi göra iordning maten, tacos! Sjukt mumsigt :P. Vi gick och hyrde lite filmer som vi kollade på sen. Bl a "Björn Gustafsson - ett livsverk" och "Another gay movie". Sen satt vi och pratade en stund tills det var dags och åka hem. Kom hem vid halv 1 eller något sådant och var sjukligt trött!
 

Vaknade på morgonen sådär vid 11 eller nått. Då bestämde mamma att jag skulle gå och se bio med lillasystern min. Vi såg "Bolt". Sjukt söt film. Efter bion chillade jag xD. vid 8 på kvällen gick jag bort till Emma. Sen kom Lollo också. Vi bakade kladdkaka :). Sjukt gott! Sen somnade jag nästan. Bestämde mig då för att gå hem. Somnade sjukt snabbt.

Vaknade av väckarklockan klockan 7.30. Anledningen till att jag var tvungen att gå upp vid denna tiden var för att jag skulle till tandläkaren!. Skitkul verkligen.. Blev dock lite glad eftersom jag fick en penna :), det har jag inte fått på sjukt länge.


I eftermiddag ska man till Lund och fika med Jenny, Sofie och Emelie. Sjukt trevligt :).

Ursäkta mina ganska random bilder, menmen :)
Har ni tur kanske det blir ett inlägg till ikväll! Ha de!
/Karin
2009-02-17 @ 10:14:18 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredag!! :)

Hejsan :)
Idag började jag 8.20 med matteprov. Det fick väl sådär. Failade lite grann på de två sista uppgifterna.. Sen hade vi lite andra lektioner och sådär. Slutade klockan 14.30. Äntligen looov! Sjukt härligt.

Tog bussen och hoppade av vid industrivägen. Där kom Lollo och Ebba och mötte mig. Sen lekte vi lite med Ebba i hundrastgården :). När vi kom hem till Lollo bestämde vi oss för att göra browniecheescake. Det saknades dock lite ingredienser så vi gick bort till Willys. När vi handlat och var hemma igen kom Emma. Vi tittade först på ett avsnitt scrubs och sen började vi baka. Var dock tvungen att sticka hem och äta mitt i bakningen menmen. Efter att jag ätit stack jag till Lollo igen. Då såg vi 13 snart 30 samtidigt som vi åt cheescaken. Det var sååååååååååå gott! Kände mig helt ledsen när jag var tvungen att slänga sista biten eftersom att jag inte orkade (Jag! inte orka?..). Den var sjukt mättande, men åter igen såååååååå god!

Cyklade sen hem själv igenom hela Staffanstorp bland alla våldtäcksmän och gangstrar ;). Men jag klarade mig :). Nä nu ska jag sova eftersom jag ska spela hockey imorron med Linnea :D.

God natt..
/Karin
2009-02-13 @ 23:53:58 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Seg torsdag, men upptagen torsdag..



Hellååå!
Idag började jag 8.40 med svenska. Vi jobbade med reportaget. Efter svenskan hade vi en 80 minuter lång franskalektion. Den lektionen är bara såååå seg.. Efter lunchen hade vi historia, men vi hade ingen lärare. Så det var inte många som gjorde någonting vettigt. Bl a var halva klassen ute och hade snöbollskrig xD. Efter "historialektionen" var det dags att traska bort till Källbo för att ha en mattelektion. Sist hade vi biologi. Vi labbade. Det var meningen att vi skulle se de olika stadierna i en celldelning, men Hedda och jag lyckades inte jättebra. Slutade till slut klockan 16.00. Sjukt lång dag.. Linnea och jag gick sen bort till Grand hotel där vi mötte Jenny :). Sen åkte vi bussen hem tillsammans.

När jag kom hem åt jag kvällsmat. Efter kvällsmaten gick jag och Jenny ut och handlade godis till på söndag. Det blev en del xD.  Väl hemma  hann jag i princip bara gå på toaletten, sen kom Emma och hennes bror och körde Emma och mig till scouterna. Vi åt "Eldorado chocolate chip cookies" och kärleksmums(bara för att det är alla hjärtans dag på lördag xD). Vi fick även se på när partullisarna städade RS-rummet. Det var skojigt, men lite nervöst. Man var ju lite rädd att de skulle slänga någonting man inte ville att de skulle slänga.

Det är spännande att jag har matteprov imogon, men inte pluggat någonting idag.. Men det får gå som det går! Önska mig lycka till :). Nu ska jag väl sitta här ett tag sen ska jag sova!
God natt :)
/Karin
2009-02-12 @ 21:40:27 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag 11/2


Hola!
Imorse när man vaknade var det säkert mer än 1dm tjockt snölager :O. Det tyckte jag var mindre skojigt till skillnad från hunden min. Som hoppade och skuttade i trädgården xD.

Btw idag är det onsdag. Jag har varit i skolan hela dagen. Det var sådär. På svenskan och historian jobbade vi med reportaget. På historian fick vi tillbaka provet. Fick 35,5/42, VG+. På svenskan fick vi reda på var vi ligger just nu, VG+ även där. Är alltså ett VG+-barn. Men det är inget fel på det, bara lite irriterande :P. Krävs liksom bara lite till..

Nu är det bara två dagar kvar till lovet :). Någon som vill hitta på något på någon av dagarna; 13, 16-19? (Har planer de andra dagarna xD).  Den 20 åker man ju till Barcelona! Det ska bli sjukt skönt. Där är typ 15 grader och det är väldigt mycket skönare än här måste jag säga. Även om det kanske inte är sommarvärme.

Nu har jag precis varit ute med pappa och Kelvin i det kalla vädret, ösch!

Ikväll ska jag se semestersvenskar. Bara för att kunna titta på de dumma svenskarna som åker till Thailand med sina foppatofflor och äter svensk mat xD.

Ha det bra :)!
/Karin
2009-02-11 @ 19:27:36 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag/D-dag 10/2


Hej!
Idag var jag ledig hela dagen :). Det var trevligt. Gjorde klart min kemi, fysik och pluggade lite matte. Kände mig sjukt duktig. När jag var klar med det kunde jag sitta vid datorn resten av dagen. Sjukligt härligt ;). Vid 4 kom min bror och en av hans kompisar, Elin. Det var trevligt. För det var längsen jag träffade min bror :). Vi åt mat och efterrätt! Kladdkaka med grädde och hallon. Så gott det var, mmm.

Nu på kvällen skulle mina kära föräldrar iväg och se nått spex. Och då får ju såklart jag gå ut med hunden. Skitkul att gå ut och gå i snöstorm! Vill fan inte ha snö! Jag vill sommar och sol nuuuu!

Nu ska jag chatta och lite sånt, sen ska jag sova. God natt :).
/Karin
2009-02-10 @ 19:49:46 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag 9/2


Jaha, då var det skola igen då.. Började med fysik, mne gick tidigare för att jag skulle till "tabdläkaren" (egentligen optikern, menmen). Kom till franskan 5 minuter sent. Vi gick igenom kapitel 12.. Sen hade vi biologi och där gick vi igenom celldelning hela lektionen (som i och för sig bara varade i 40 minuter). Därefter hade vi lunch. Pasta med nån skink och grönsakssås :S. Smaakde väl sådär. Det gick ner i alla fall!

Efter lunchen hade vi gympa. Vi hade först lite teori och sen spelade vi volleyboll. Mot slutet blev Linnea och jag lite flummiga och stod och dansade till "macho man" istället, men det var sjukt kul xD.

När jag kom hem chattade jag lite och sådär. Efter att vi ätit kvällsmat var pappa snäll nog och körde ner mig till scoutgården så att jag kunde lämna projektorn. Vi gick in på "bugsan" och köpte lite choklad också ;). Mums!

Nu ska jag snart se RAW-comedy club eftersom Johan glans ska vara med :).

Ha det fint :)
/Karin
P.S imorron har jag d-dag. Var bara tvungen att säga det xD :).
2009-02-09 @ 21:53:00 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Helgen snart förbi :/

Jaha, då var man hemma igen efter att varit på göransborg hela helgen!

Fredag 6/2
Idag började man klockan 11.50, eftersom EHL:n var inställd och på engelskan skulle vi göra film, men Tobias som har filmkameran var inte i skolan så vi kunde inte göra det. Slutade vid 14.30 efter att ha haft två lektioner; matte och fysik. När jag kom hem packade jag inför helgen samtidigt som jag lagade mat, men det gick bra! Vid kvart i 8 åkte jag och pappa till Lollo och hämtade upp henne. Innan vi gick ut till bilen hann jag kolla på hennes balklänning; SJUKT FIN!

När vi kom till göransborg valde vi sängar sen väntade vi på att det skulle komma lite folk. Som det till slut gjorde. Just på fredagkvällen gjorde vi inget speciellt..

Lördag 7/2 
Blev väckt av lollo vid 8 på morgonen. Då var det dags för frukost. Åt massa mackor och sånt. Mums! Efter frukosten började vi förhandlingarna i cirkustältet. Ja, förhandlingar är vad de är. Alltså inte speciellt kul.. När förhandlingarna var slut fanns det lite föreläsningar man kunde gå och lyssna på. Vi lyssnade på någon människa som vatt i Gambia och sen lyssnade vi på nån sån livscoach eller vad det heter. Sen hade vi lunch. Någon asiatisk gryta. Gott, men lite för mycket grönsaker för min smak..

Därefter var vi och lyssnade på två människor som pratade om Reforma 09. Verkar ändå lite spännande.

På resten av eftermiddagen spelade vi kort tills det var dags för kvällsmat. Vi åt ute i cirkustältet. Sjukt gott var det! även om Lollo välte ut nån tomatsoppa på min plats :P. Till efterrätten var där två ståuppkomiker. Det var skojsigt.

På kvällen var det karilas som gällde. Karilas är en tävling där man ska hitta "karilas" yxa som "Kung Bore" stulit. Usch så fånigt det låter, mne det är ganksa kul. Man springer runt i skogen och letar upp ledtrådar som ska leda en till yxan. Vi trodde vi var nära, men då hade sånna överambitiösa människor redan hittat den.. Snopet, jao!

Resten av kvällen chillade vi xD. Spelade kort och käka toast!

Söndag 8/2
Väcktes av Lollo idag igen, vid samma tid. Frukost, sen det sista av förhandlingarna. Nya ROKO valdes bl a. Och Lollo kom med! :D så sjukt kul. Grattis! :). Förhandlingarna avslutades och sen var det lunch; sjukt rinnig lasagne! Men det var gott ändå. Sen satt vi och väntade på att Lollos pappa kom och hämtade oss.

När jag kom hem duschade man och sen gjorde mamma fastlagsbulle. Gott! Sen hamnade jag här :).

Ha det najs ;).
/Karin
2009-02-08 @ 17:13:46 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


5/2-6/2

Hej.

Onsdag: Skola. Började klockan 9 med fysik. Sen hade man vanliga ketioner och sådär. Hade vår kemilärares man på kemin igen. Spännande gubbe måste jag säga xD. På historian var vi på Kulturen och kollade gamla hus. I ett hus fick bara hälften av klassen plats i taget så då lekte vi andra på lekplatsen och hade snöbollskrig(där av bilderna). Fick en snöboll av Hedda rakt i ansiktet. Det var mindre härligt!


När jag kom hem hjälpte jag systern min med matte sen gjorde jag min egen matteläxa. Blev så lycklig när jag fattade något som jag inte fattade i skolan :). Åt kvällsmat och sen gick till busstationen och hämtade oskar sen var vi hemma hos mig hela kvällen ;), trejvligt trejvligt! Sen uppdatera jag mig på bdb och facebook och sådär. Sen sov jag. Det var mysigt xD.

Torsdag: Idag var det skola. Jobbade en del med svenska/historia projektet. Så tråkigt och jobbigt. Hela dagen hade vi sådär hemskt långa och tråkiga lektioner. Torsdagar är inte roliga! Kom hem vid 5 eftersom man slutade vid 4. Saknar grundskolan. Där kom man typ senast hem 4, senast!

Jobbat med labrapporten till biologin hela kvällen. Var dock ute en stund med Kelvin och Jenny. Det var längesen vi var ute och gick!

Nu ska jag sova elle nått xD.
Godnatt <3
/Karin
2009-02-05 @ 21:14:46 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag 3/2

Hej :)
Idag satte jag klockan på 6.00 eftersom jag skulle duscha. Det slutade med att jag inte gick upp förrän vid 6.45. Men det var lugnt. Jag hann duscha, äta frukost och fixa mig och sen satt jag till och med och gjorde ingenting i 10 minuter. Sen gick jag till bussen. Satt med Anna, Divan och Jesper. Det var trevligt :).

När jag kom till skolan hade vi kemi. Men vår lärare var inte där så istället hade vi vikarie (vår ordinarie lärares man). Vi balansera formler hela lektionen. Segt, men det var ganska skönt ändå. Efter det hade vi svenska. Tråkigt som vanligt. Och matte är matte. Finns inte så mycket och säga om den. Vi har börjat med 2:a gradsekvationer. På biologin hade vi lite genomgång och på franskan pratade vi franska xD.

När jag kom hem åt jag mellanmål och sen tittade jag lite på TV. Sen skrev jag lite på mitt föredrag till engelskan. Fast vet inte om det blir tillräckligt långt, men det märker vi imorron. Följde med pappa när han gick ut med Kelvin. Det var trevligt men KALLT!

Efter promenaden hamnade jag här :), NU ska jag se lite på "vänner".
Ha det fint puss.

/Karin

2009-02-03 @ 21:11:35 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött efter en upptagen helg..

I fredags var det skola. På EHL:n fick vi torr rulltårta av Johan & Johan.. Sen hade vi engelska. Där höl vissa föredrag medan andra jobbade med sina filmer. Min filmgrupp planerade och det slutade med att vi ska ha en biljakt i en berättelse baserad på Poirot xD. Men det blir säkert bra. Vi hade lucnh och därefter matte. När vi satt på matten hör man hur folk utanför förbereder sig för tåget mot rugbymatchen. Då var jag inte så glad eftersom jag gärna ville vara med i tåget :/. Efter matten var vi tvugna att lyssna på nått fördrag om Darwin och evolutionen. Det var mindre intressant när matchen (mellan spyken/katte mot polhem) snart skulle börja. Men när den till slut var slut i princip sprang jag och Hedda till cyklarna och sen skynda vi oss till matchen.

När vi kom dit var där fullt med folk men vi lyckades hitta två ganska bra platser ändå. Tjejernas match var först. Den slutade lika fast "spyka" gjorde ett mål, men den jävla domaren dömde bort det.. I killarnas match var det inte riktigt lika jämt. Polhem vann med 2-0 (eller det var mer kanske? kommer inte ihåg). Men jag skrek som en galning, det var roligt xD. Utanför träffade jag Lollo och Emma. Emma och jag kom fram till att vi ska vara med i uttagningen nästa år! :P haha.


När jag kom hem förberedde jag mig för myslägret/brolägret med patrullisarna. Packade och sånt. Sen kom Emma och hennes mamma och då åkte vi ner till scoutgården. På scoutgården förberedde vi det sista. Sen kom patrullisarna. Vi beställde då pizza. Det var gott. När vi ätit gick jag, Filli och Joppe och handlade godis. Tror ni inte att det börjar snöa då? usch, jag trodde vi skulle få vår, men tydligen inte.. När vi kom tillbaka hade de andra satt igång en film; "The Truman show". Eftersom jag inte såg hela kna jga inte avgöra om den var bra eller inte. Vi hann även se "Kill Bill". Där råkade jag somna lite så den vet jag inte heller om den var bra xD. Men jag vaknade igen och satte på mig pyjamas och sånt. Sen somnade jag vid typ 3.


Trots att jag somnade vid 3 lyckade jag vakna vid 7 (jag måste ha någon sorts automatisk ringklocka som är inställd på skoltid xD). Som tur var lyckade jag somna om. Vet inte när vi gick upp sen men i vilket fall som helst så tog, jag, Lollo och Emma grytlock och äggklockor och väckte patrulliasarna. De blev inte jätteglada, men det sket vi i ;P. Vi åt frukost och sånt, sen hade vi poängjakt med frågor om oss (Sekamehu) bl a: Vad ingår i RS-röra? och Vilka skolor vi går på? (där en grupp trodde jag gick på vipan :O, weird..). Efter poängjakten hade vi kladdkaketävling om jag inte minns helt fel. Där hade grupperna fått vissa speciella ingredienser (såsom Marianne och Polly) i förhållanden till vem som hade mest poäng på poängjakten. Till slut blev vissa goda och vissa lite mindre goda, men det gick ner :P.


Vi lagade och åt sen kvällsmat (Kyckling med potatiskroketter och sås). Det var mumsigt. Vi tittade sen på ytterligare två filmer; P.S I love you, hur söt film som helst, och The man, lyckades somna även under denna xD.

På söndagsmorgonen gick vi upp vid 10 för att hinna städa. Vi började med restfest som frukost. Där ingick bl a: kladdkakor och såsen sen kvällsmaten.. Efter den väldigt speciella frukosten började städningen. Vi upptäckte då att vi hade massa kakor som vi glömt och äta så dom ställde vi fram. Det var dock inte så många som åt eftersom alla var ganska mätta efter frukosten xD.

Mamma kom och hämtade mig vid 1. När jag kom hem kollade jag datorn, packade upp och duscha så klart :P. Sen vid typ 6 tog jag bussen till Sandby och hade en mysig kväll med Oskar :). Var hemma sen igen vid 11.

Idag har jag varit väldigt trött hela dagen, höll nästan på att somna på fysiken som var första lektionen. Som tur var tittade vi bara på film på franskan. På gympan var vi på Victoria stadion och gymade och spelade racketsporter. 

Nu har jag inte mer och skriva. Ha det bra! :)
/Karin
2009-02-02 @ 18:37:24 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0