Karin - det som inte dödar mig blir jag starkare av

TOW the inappropriate song

Haha, ja först och främst måste jag skratta lite åt de människorna som på riktigt tror att jag, tror att jag kommer bli värsta kända bloggaren XD hahahhahahaha..

Dagen idag är inte så intressant så jag bryr mig inte om att berätta den! Men igår var det lite chillkrök för att fira Emma. Mycket kul. Kom hem vid 4. Fåglarna kvittrade då. Mycket mysigt!

Jaha, imorron åker jag iväg till norrland (eller egentligen Värmland, men det är...typ...norrland). Kommer stå i en kiosk med Lollo. Tihi. Och vi behöver antagligen mest jobba på kvällarna, alltså kan vi chilla på dagarna och bada o sånt! Den 3 Augusti kommer jag hem. Dagen efter min namnsdag (kom ihåg det!). Och vet ni vad? Imorron är det exakt 13 månader tills jag fyller 18 ;) haha (kom ihåg det också, ni kan komma ihåg när jag fyller 17 också, om ni vill!).

Och nu innan jag åker i väg till norrland tänkte jag (kanske) introducera er till "stomp" (<--tryck här). Bara för att det är något av det coolaste som finns ;) hihi. Så ha det nu bra. Och jag hoppas att jag inte blir uppäten av några renar eller björnar. Eller kanske fryser ihjäl! Usch nu blev ju jag helt rädd.

Jaja, godnatt :)

/Karin

No change, I can change
I can change, I can change
2009-07-22 @ 22:31:48 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bitter Sweet Symphony

Två sådär lite braiga låtar!

The Verve - Bitter Sweet Symphony

Ian Carey ft Michelle Shellers - Keep on rising

/Karin
2009-07-21 @ 20:51:29 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (2) Trackbacks ()


Busy monday!

Hajhaj!
Gårdagen tänkte jag berätta om lite grann nu! På förmiddagen åkte jag med pappa till hans favoritställe; Hornbach! Manligt värre! Sen cykla jag fram och tillbaka till busstationen, eftersom Lollo var skillad och missade bussen ;) haha, men de e lugnt. I Lund köpte vi 18-årspresent till Emma och Lollo åt frukost på subway (notera att detta var klockan halv 5 på eftermiddagen)! Vi åkte sen till Malmö och gick på match! (Där hände saker mellan resan från Lund till Malmö, men det är rätt ointressant, därför valde jag att hoppa över det!). Matchen var pissig, vädret var pissigt, men klacken var på g. Det var trevligt.  
  
När vi kom hem till Lollo slog vi in presenten med totalt 18 lager. Vi hade dock typ 7 presenter, men ändå! Vi cyklade sen hem till Emma. Hon var glad, vi var glada, hon pep, vi pep! Sen åt vi kladdkaka :D.

Wow, till dig som orkade läsa dig ända hit! :)
Ska leka med Sofia och Linnea W snart :D
Ha de!

/Karin

Have you noticed i've never been impressed
by your friends from new york and london
2009-07-21 @ 13:43:06 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (5) Trackbacks ()


GRATTIS EMMA!

GRATTIS EMMA PÅ 18-ÅRSDAGEN!!! :D

2009-07-21 @ 12:32:33 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (5) Trackbacks ()


Nu kommer jag ha den mesta originella rubriken i världen; Besöksrekord!

Om ni läser rubriken förstår ni vad jg tänker skriva ;). igår hade jag hela 74 unika läsare och idag dubbelt så mycket, närmare bestämt 150 stycken. Snart kommer jag vara värsta kända bloggaren! Jag kommer slåss med blondinbella och alla andra idioter som kissie, pissie och dissie eller va fan dom nu heter?.. Värsta tufft ju ;). Tänk en massa människor läser om mitt helt sjukt intressanta liv, WOW!!!





Or not.. 

/Karin

Parading, goats are parading;
parading down the street.
Parading, goats are parading;
leaving little treats.
2009-07-19 @ 23:35:59 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (10) Trackbacks ()


...and fuchsia and mauve. Those are the 66 coulors of my bedroom

För er som inte kollat i en kalender (finns det folk som gör det när det är lov :S?) så är det söndag den 19 Juli idag. Har ätit browniecheesecake med mormor och Sara och Sebastian (syster och hennes pojkvän). Helt sjukt mätt blev jag! Finns väl inte så mycket mer att säga om det, så därför tänker inte jag skriva mer om det.

Ikväll var Linnea snäll och ville spendera lite tid med mig. Vi gick en runda på landet och då menar jag landet!.. Jag tror dock att vi gick en lite för lång runda, för mina stackars fötter har ont nu.
Himlen va fin.


Kommer in ett inlägg till ikväll ;). Kolla in då :)

/Karin

but really
this all seems quite meaningless and i remember
that you never seem to see

2009-07-19 @ 23:24:01 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag kommer nog gå under..

Och jag väntar på dig
Jag bidar tiden och det kommer ta tid
Jag har inte sagt något än
Men jag väntar, väntar
2009-07-19 @ 01:22:07 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (19) Trackbacks ()


:(

Jag saknar min kompis Jenny som vägrade vara hemma ikväll, så att jag kunde träffa henne. Istället ska hon va i boberg och sen åker jag iväg. Så inte förrän om typ två veckor kan vi träffas igen :'(..



/Karin
2009-07-18 @ 23:48:20 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


DJ Goebbels


Idag är det lördag. På franska heter lördag..samedi. Jag kan erkänna att jag kollade upp detta. Denna lördag har jag bakat browniecheesecake. Helt sjukt gott är det, som jag säkert sagt innan ;). Jag följde även med mamma och Hanna till Burlöv Center där vi hittade en namnsdagpresent till storasystern min, som har namnsdag imorron :), så råkar ni träffa på henna kan ni ju säga grattis eller nått. Vädret e ju helt fruktansvärt jobbigt. Kvavt och äckligt... 

Chandler: So... Saturday night, the big night. Date night. Saturday night, Sa-tur-day night!

Joey: No plans, huh?

Chandler: Not a one.

Idag har jag också tittat vänner. Och sen har jag tittat på detta. Sjukt kul tycker jag, men det kanske bara är jag?..

Godnatt..
/Karin
 
Now I know, what im thinking what Im feeling
What I want my life to be
Now I know how I like to make things easier
For everyone including me

2009-07-18 @ 21:41:00 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (4) Trackbacks ()


För jag vill att verkligheten bränns

Degig dag idag, men det skiter väl ni i! Hade en trevlig kväll med Becca idag. Vi chillade hemma hos mig, sen bestämde vi oss för att trotsa regnet och gå till bugsan! Där köpte vi sånna där 8 kronors-chips, som numera kostar 10 kronor, med paprikasmak. Supermumsigt, haha ;). Pratade även lite med Lollo. Hon bara "nu sitter jag på en brygga i stockholms skärgård blablablabla.." Nä, jag blev inte avundsjuk eller så!

Någon som vill hitta på något imoron? (A)

/Karin

Och vad är det som ni vill förstå
Ska ni resa er och gå om jag säger precis som det är
Och när ska ni fråga om jag vill
ha ett liv där allt står still
Era drömmar finns inte kvar
2009-07-18 @ 00:06:40 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (7) Trackbacks ()


Night after night

Igår/inatt kom jag hem från en veckas semester på Kreta med Mamma och Hanna.  Det var väldigt skönt. Tycker dock inte riktigt om charterresor, men man gör ju inte det varje år precis! Det vi gjorde var att sola och bada och sen sola vi och bada. Sen åt vi lite och sen sola vi och bada lite mer ;). Är nu lite brun. Iaf brunare än jag var när jag åkte. Alltid nått :).
Här är lite bilder:
             

Nu har jag inget mer att skriva för stunden, så ha det bra <3
/Karin

The same mistake, again..
2009-07-17 @ 12:17:05 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (3) Trackbacks ()


Hang on loose and always stay cool, like a lady

Jag är ganska glad idag. Det var sista dagen på jobbet, och jag fick två biobiljetter. Ber man snällt kanske jag bjuder på ett biobesök med mig ;). Eller så tar jag båda biljetterna och går gratis två gånger, mohaha!
Jag är också lite glad för att imorron ska jag åka till Kreta med min mammut och lillasyster Hanna. Jag måste dock upp vid 4, eftersom planet går 7! Helt seriöst så kommer jag inte kunna resa mig upp ur sängen...

Men jag är inte bara glad.. Han, Jonas Sandqvist, ska inte vara kvar i MFF längre :'(... Istället ska han ersättas av Johan Dahlin (målvakten i U21-landslaget).
Ni kan läsa själv här.

Usch så tråkigt. Blir så lessen på MFF nu för tiden. Nästa match blir borta mot Brommapojkarna *håller tummarna*. Och nästa hemmamatch mot Halmstad den 20:e!

 <3

/Karin

Now, what's holding you back?
2009-07-08 @ 19:37:46 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad spelar det för roll om jag vill ha dig.

Jaha, här sitter jag och äter kladdkaka med grädde och jordgubbar. Och vet ni vad? Imorron är sista dagen på jobbet :D. Och en liten fågel (pappa) har sagt till mig att jag ska få två biobiljetter (och sen ska jag ju få lön också ;))!

Jobb från 8.00 till 16.00 idag (jag har märkt att när jag läser siffror till exempel klockslag så läser jag inte dom utan bara *där är några siffror* det var bara en lite onödig och rätt tråkig fundering). Hann knappt hem förrän jag satt på en buss till Lund. Hoppade av vid centralen där jag mötte Sofia. Vi gick och fikade sen gick vi en liten runda i stan och snacka skit, tihi.

Nu ikväll har det inte hänt så mycket mer. Har ätit middag. För er som tycker det är intressant så åt jag kött med pommes och tzatsiki. Mumma!

Kom igår på att jag måste upp 4 på morgonen på torsdag eftersom vårt flyg går klockan 7!! Segt, jao!
Godnatt! <3

/Karin

We're the right train running on the wrong track
2009-07-07 @ 21:39:54 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (7) Trackbacks ()


Det som inte dödar mig, blir jag starkare av

Jag orkar inte tjata om mitt jobb mer. Jag kan säga att det bara är två dagar kvar :).

Idag var det match. Mot Kalmar. Matchen slutade 2-1 till Kalmar.. Jag kan dock inte skylla på domaren som för en gång skull var på vår sida. Kalmars klack var ju ganska patetisk. Ett gäng polkagrisar som sjöng kalmar *klapp,klapp, klapp* kalmar *klapp, klapp, klapp* och sen...nej vänta. Det var allt! MFF spelade dåligt och Kalmar lite bättre därför blev resultatet detta.. Tragiskt, men sant...

Nu får ni göra något annat, för jag har inte mer att skriva! Godnatt <3
/Karin

I need you to hurry up now
cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
cause I can't get much wronger
man I've been waitin' all night now
2009-07-06 @ 23:00:13 Permalink Sport Kommentarer (12) Trackbacks ()


Lura mig

Vill ni veta vad som hänt mig i helgen så kan du ju fortsätta läsa. För vem vet det kan ju bli riktigt intressant!

I fredags "jobbade" jag. Dvs att jag satt hela förmiddagen och gjorde ingenting. Åt lunch med pappa och Jakob. På eftermiddagen fick jag åka med en snubbe som kallades Janne. Vi var nere vid västra hamnen och bytte mätare, sen tittade vi oss omkring lite där. Till slut var det dags att sluta för dagen. På kvällen åkte jag med Filli, Joppe och Rasmus till Falsterbo där vi badade. Och jag kan bara säga att det är så mycket finare och fräschare att bada i Falsterbo jämfört med i Lomma! Blev sen hemskjutsad och duschade och sådär. Sen cyklade jag till Joppe. Mattias kom dit sen hade vi fjortis"fest"! Jag suger på schack har jag kommit fram till. Man måste tänka för mycket... Kom hem vid 2 eller nått. Somna rätt fort.

Vaknade vid 10 eller nått. Alldeles för tidigt kan jga meddela. Degade hela dagen. Var dock tvungen att se lite vaken ut när Sara och Sebastian kom och åt. Det var min lördag och söndag var minst lika degig om inte värre.

HIF förlora idag det är najs. Henke Larsson på läktaren = förlust för HIF. :) Imorron ska man på match med Jenny. Malmö mot Kalmar. Nu ska jag nog sova snart, så godnatt <3
/Karin

Jag har lurat mig själv
för många gånger nu
jag trodde kärlek som din
var lätt att fånga nu
2009-07-05 @ 22:07:39 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (6) Trackbacks ()


Tänkte ut något jättefinurligt som rubrik innan, men glömde bort vad!

Idag. Idag är en speciell dag. Idag, efter 17 år, vet Jenny äntligen var brandstationen i Staffanstorp ligger. Efter många års letande har nu Jenny funnit den. Detta är en dag vi aldrig kommer glömma.


På jobbet idag hände absolut ingenting, nada, nothing! Jag roade mig hela förmiddagen med att läsa blondinbellas och Perez hiltons bloggar. På eftermiddagen läste jag allt som gick att läsa på denna hemsida www.argalappar.se Sjukt underhållande måste jag säga. VARNING! Risken finns att man fastnar där! Så det var min dag från 7.30 till 15.30. Händelserik huh?

När jag kom hem blev jag väldigt lycklig för mamma hade varit och shoppat. Det hade varit 50% rea på Vero Moda och mamma lyckades hitta en massa till mig :D Två linnen, en klänning och ett par shorts! Kläder blir man alltid lycklig av ;).

Nu på kvällen har jag ätit kinamat och sen var jag på en promenad med Jenny. Och som jag sa i början har Jenny nu äntligen funnit sitt livs största mål, brandstationen!

Lagom flummigt och sådär, men ha en fortsatt bra kväll/dag (beroende på när ni läser) <3
/Karin

It's hurtful
2009-07-02 @ 22:23:13 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kolla min anka, min anka!

Det var väl ett litet tag sen jag skrev eller? I måndags om jag inte minns fel och idag är det onsdag! Nu tänker ni, wow, hon har varit så upptagen att hon inte har hunnit skriva något! Svaret är nej, det är snarare tvärtom.. Jag har haft så lite att jag göra och jag känner inte att det var något tillräckligt intressant för att det skulle nämnas här.

Igår (tisdag) fick jag jordgubbstårta på jobbet. Där var någon "gubbe" som hade fyllt 40 och det var najs, för jag fick ju tårta ;). Sen hände väl inte sådär jättemycket. Jag träffade Jenny på kvällen och det var trevligt :). Idag var det välsigt lite för mig att göra på jobbet. Jag var inne på alla sidor som är intressanta och inte är spärrade (bl a Aftonbladet, mff, perezhilton osv.). Ask me anything och jag vet svaret, ;) haha. lr inte.. Ikväll tog jag även ett dopp i Lomma med Jenny, Hanna och mamma. Sjukt skönt för vattnet var ganska varmt!

Inget mer och skriva och inget mer att göra. Ska nog se lite vänner för det är de jag gör bäst xD haha.
Natti natti :) <3

Till sist ska jag bara säga att jag ska försöka att inte vara inne på datorn efter 10 på kvällen och inte innan 8 på morgonen. Jag ska i alla fall klara det nu när jag jobbar ;). Jag känner att jag har blivit lite datorberoende. Detta är alltså anledningen till detta! Vill ni nå mig efter 22 och innan 8 får ni ringa eller sms:a. Har ni av någon märklig anledning inte mitt nummer kan ni ju fråga och verkar du som frågar vettig kanske du får mitt nummer ;P haha.

/Karin

What a skill to have
2009-07-01 @ 20:48:41 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0