Karin - det som inte dödar mig blir jag starkare av

"Vi har vatt i europacupfinal, europacupfinal"

Har degat hela dagen, suprise!! Vet inte hur, men jga lyckades vakna vid 10, man bara..nä! Jag ville ju sova..

Idag var det sista matchen innan uppehållet. Malmö mötte GAIS. Som faktiskt hade förvånansvärt mycket supportrar för att inte vara något storlag! Det var en skojsig match iaf tills 85:e minuten.. Då gjorde GAIS 2-2 målet och deras målvakt började gnälla en massa och låg på marken "och mådde jättedåligt.." Detta är anledningen till att jga hatar fotbollsspelare. De ska alltid hålla på och vara helt klena och bara gnälla -.- Lägg märke till att jag inte hatar fotboll utan fotbollsspelare! (och ja, jag är rätt hatisk av mig.. Speciellt när det inte går bra för Malmö :'(..)
Nu e det då uppehåll fram till 5 juli. Malmö möter då Kalmar hemma :). See ya then ;)

Ska sova nu för jag är sjuktligt trött!

Godnatt <3
/Karin

Ofere oooo Ofere
Han kom från Afrikas land
Och satte våra hjärtan i brand
2009-05-31 @ 21:53:34 Permalink Sport Kommentarer (2) Trackbacks ()


You spin my head right round, right round

Kom nyss hem från Emmas fest :). Det var skojsigt. Som jag nämnde i förra inlägget så failade min planerade utklädnad så istället fick det bli nått slags vredes-style :S. Röd-svart klänning plus en massa svart gojs runt ögonen ;). Smakade på min mjölklikör som jag fått av pappa. Den var rätt god...iaf i början ;). Kossbjällran som satt på flaskan försvann dock rätt snabbt xD. Allt som allt var det väldigt roligt :)

Ska kansske sova nu, med tanke på att klockan snart är 4 xD. Ska på matchen imorron med Lollo :D jippi.

Godnatt<3
/Karin

Cause I don't care if I lose my mind.
2009-05-31 @ 03:53:49 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Du vet inte om det än..

Jag hade ju då kommit på värsta bra grejen att ha på mig på Emmas fest ikväll, men.. När jag prova byxorna kunde jag helt seriöst inte andas xD. Så ja, nu får jag försöka tänka ut nått annat :/..

/Karin

Du har inte en aning
Att jag tänker på dig precis just nu
2009-05-30 @ 12:16:38 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


I believe in miracles..

Har precis fixat fetaste bakgrundsbilden på min mobil :D
Den här --->  ;)


Det har varit en skön dag idag. Vi har studerat insekter och växter i rövarekulan. "Pervot" var rätt creepy och jobbig :S. Pervot för er som inte vet är en biologilärare på Spyken som man kan se lite fritzl-likheter med :S..
I ån lyckades vi fånga två fiskar och massa äcklig kryp typ maskar och sånt....


Efter att ha varit i rövarekulan gick jag och Emelie på stan. Vi hittade varsin bikini (likadana ;)) och sen lyckades jag hitta en bodylotion, en studentpresent och morsdagpresent :). Vi åt på macdonalds tillsammans med massa übercoola fjortizzzar!
Vi gick sen till bion och fixade biljetter --> Handlade godis och sen såg vi filmen. Änglar och demoner, det glömde jag nämna ;).  Den var bra tycker jag! :)

Ska nog se nått vänneravsnitt och försöka förstå vad min fulla bror skriver :S
Natti natii :)
/Karin

Hey, you're kind of hot ;)

2009-05-29 @ 22:38:44 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


I think I'll try defying gravity

Det var en chill dag idag.. Fick reda på att jag får VG i svenska. Hade ju inte bangat ett MVG, men jag hatar att skriva så jag får väl nöja mig med ett VG :).

De här är till Emelie. Bara för att hon inte sett det (ni andra får också titta på det så klart ;)) och för att jag och Ulrika har citerat det hela dagen xD.
http://www.youtube.com/watch?v=cOpzIr1eUAU
http://www.youtube.com/watch?v=SOZ8Jv-ZZeg

Sen lite söta citat från Hedda, som låter precis lika random som dom va xD
"Kolla saluhallens tak!"
"Titta hej, HEJ"


Var på scouterna ikväll. Vi spelade pictonairy (undra om jag stava rätt där :S). Alla var sådär lagom trötta så det blev en hel del skratt xD.

Imorron: Biologi exkursion, shopping och bio med Emelie :D
Nu: Sova!

/Karin

No, I know, I'm no superman
2009-05-28 @ 21:52:52 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Now do you see the green light?

Jag är typ glad, fick sån där lust att hoppa och skutta när jag gick av bussen. Jag vet inte riktigt varför om det är för att Michael Sandin gått ner 30 kg eller om jag lyssnade på when you were young samtidigt som det luktade våt asfalt..hmm.. Egentligen är det nog för att vi hade den roligaste kemilektionen någonsin! Det började med en kort lite genomgång om elektrolys (okej, det låter inte så kul, men det blev bättre jag lovar!). Sen fick jag visa alla hur man viker en papperslåda som vi skulle använda på labben på tisdag i nästa vecka. Sen var det någon (minns inte vem) som undrade om vi inte kunde vika pappersflygplan. Vår kemilärare blev förvånansvärt positiv till denna idé! Hon bad alla vika ett plan och ställa sig framme vid katedern och sen skulle vi se vem som kom längst ;) haha. Hon e ganska cool ibland xD.

Ikväll ska se estetmusikal med Hedda, Ulrika och Emelie :).
Nu ska jag laga mat :O!
/Karin

It runs all the way uptown to downtown
and the people that we drive by smile as if to say
that this must be a good sign
and that something real great will arrive
2009-05-27 @ 16:57:42 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Michelingubben!

http://sydsvenskan.se/skane/staffanstorp/article433958/Tungviktare-redo-for-aterval.html

Grattis ;) xD hahahhahahahhahahahahha
2009-05-27 @ 10:51:40 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (0) Trackbacks ()


It's not me, it's you..

Tänkte då bara säga att jag fick VG+ på matte B nationella. Är nöjd faktiskt. Får nog VG i slutbetyg nu :). På franskan fick jag reda på att jag får VG i slutbetyg. Det är trevligt, hade ju inte bangat ett MVG, men what's you gonna do?.. ;)

Kemiprovet imorse gick nog ganska mycket åt helvete, men jaja.. Orkar liksom inte riktigt. Kemiprovet var dock det sista provet denna terminen. Ska bara ha något slags matte och fysikförhör också :). Har inte så mycket mer att säga u, Ska på estetmusikal imorron :).. :P

Natti natti <3
/Karin

Saw the world turning in my sheets
2009-05-26 @ 20:56:22 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Expelliarmus!

Nu har det då varit långhelg! Det är härligt :)

Jag har varit på harry Potter-läger hela tiden. På torsdagen kom patrullisarna upp. De fick spela quidditch och de hade kockduellen. På kvällen hade de midnattsduell i form av capture the flag! Under tiden som de körde det började det ösregna och åska! Och jag och filli lyckades även skräma några av de "små" patrullisarna ;) hihi. Sova i vindskydd när det åskar och regnar är alltid en upplevelse ;).

På fredagen åt vi frukost och sen kom miniorerna och juniorerna (varav en var min lillasyster). De satte upp sina övercoola tält och sen åt vi lunch. De fick gå på "lektioner" på eftermiddagen! Det gick lite väl fort än vad vi hade planerat men det löste sig. Just det innan lektionerna var det sorteringsceremoni och vi hade t o m en talande hatt ;). Efter kvällsmaten hade vi hinderbana i skogen där de små barnen äntligen fick använda sina trollstavar!

På lördagförmiddagen var det fler lektioner. Vi skickade så iväg alla ledare att sitta på kontroller och sen duscha vi :). De va najsnajs! På eftermiddagen hade vi en de-vises-sten-style-tävling! Det gick bra. Schacket tog lång tid för alla utom Hampus grupp ;). Han typ gjorde några drag och sen va det schack-matt! tihi. Sen var det då tacos på kvällen och sen mysogt lägerbål efter det!

Söndagen handlade mest om att ta ner lägret och städa Humlebo. Vi hann även med att tala om vem som vann elevhemstävlingen (vinnaren blev Hufflepuff) och kockduellen. Sen letade alla reda på den bil de skulle åka med och åkte hem!

När jag kom hem duscha jag och sen skrev jag klart historian. Är nu klar! =D Sjukt najs! Nu ska jga sova för jag är sjuktligt trött, Godnatt <3

/Karin

wire to wire..
2009-05-24 @ 22:03:58 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Heter det paddel eller åra?

Har nu skrivit totalt 3.5 sida på mitt historiarbete ;) "bara" hälften kvar! Har d-dag imorron så ska väl försöka skriva klart det eller nått då! Kan ju säga att det kommer inte gå! Hade även tänkt hinna med att duscha, packa, skriva engelska och gå på match, men får se hur det blir!

Var på scouterna och paddla innan. Jenny var också med ;). Sen när Lollo stack fick jga paddla själv med de små barnen! Det var lite läskigt, men de gick bra :).

Natti natti, nu ska jag snart se House!

/Karin

Livet är en komedi för den som tänker
En tragedi för den som känner
2009-05-19 @ 20:33:46 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min mormor är sötast!

oj detta blir mitt tredje inlägg idag! Ändå skillat ;)

Var på scoutgården och packade med massa ledare + Lollo och Emma. Det gick bra tycker jag. Jag var sjukt biffig och bar ett tält helt själv ;)

Stack sen hem till mormor för hon fyller år idag :D Grattis till henne :) Hon duka fram tårta och bullar och sen fortsätter hon leta efter kakor xD. Mår typ illa nu, för man kan ju inte tacka nä när hon e så snäll <3<3 Jag älskar min mormor ;) <3

Nu ska jag nog sova eller nått, God natt <3

/Karin

Romeo, take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story, baby, just say yes
2009-05-18 @ 21:49:29 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Remoulade ska sägas på danska!

Nu har jag ätit hambÖrgare med remouladesås. Och remouladesås måste man säga på danska annars blir det bara konstigt! Lyckades även peta in ett eller två ruccolablad i den mumsiga hambÖrgaren. Så det får bli min grönsak för dagen om jag inte lyckades få med någon paprika eller något annat gojs med ost och skinksåsen i skolan idag. Shit, vad jag saknar ost och skinksåsen på Hagalid. Hade fan kunnat leva på den!

Har nu lyckats få ihop ca 2 sidor av mitt historiaarbete, bara sådär 5 kvar..  Så om du som läser detta intresserar dig av Berlinmuren och tycker det är kul och skriva får du gärna jobba lite på mitt arbete när jag är borta under hela kristihimmelfärdshelgen!! Jag skulle bli mycket glad :).

Nu ska jag väl återgå till att skriva för sen ska jag till scoutgården och packa inför det kommande Harry Potter-lägret

/Karin

You'll be the prince and I'll be the princess
2009-05-18 @ 17:55:10 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Va?

http://sydsvenskan.se/skane/article432488/Sverige-bast-i-schlager---for-grodor.html

Va fan? Detta e ju lite märkligt kan jag då tycka :S haha


Jag tänkte inte skriva så mycket om vad som händer mig under dagarna, för jag tror ingen riktigt bryr sig egentligen.. Jag tänkte istället skriva om lite andra skojsiga saker som jag "upplever" ;) Ha de najs, nu ska jag skriva historia -.-

/Karin

I med och motgång vi följer vårt lag.. Malmö FF <3
2009-05-18 @ 15:47:47 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


Har du plats för en till?

Var precis på Ica och handlade grädde (De e ingen som bryr sig om varför så därför tänkte jag inte skriva det ;)). När jag kom fram till kassan satt där en kassörska (duuh xD). Hon hade sånna där fina pins ni vet. På en stod där "JA till Skånemejerier" och det är det ju inget fel på. Men på den andra stod det "Prissänkt vara". Jag kan ju säga att jag hade nog inte haft en sån pin på mig för det finns en stor risk att det kan tolkas fel ;) haha.

Sen var jag sjukt skillad när jag skulle betala.. Det kostade 11 kr och tror ni inte att jag lämnar fram två 20:or då. Förstår verkligen inte hur jag tänkte :S. Kassörskan trodde nog jag var en idiot eller nått. I och för sig utgjorde hon sig för att vara billig så det jämnar väl ut sig ;).

Nu tänkte jag återgå till att göra ingenting så ha det fint :) <3
/Karin

Har du plats för en till?
En liten tjej vill flytta in ditt hjärta.
Går det bra?
2009-05-16 @ 18:10:40 Permalink Saker som inte passar in nån annanstans Kommentarer (1) Trackbacks ()


En kort sammanfattning..

Jag har då haft mitt Nationella i matte B. Jag kan då återgå till att skriva lite ointressanta saker här till mina kära läsare ;).

En kort sammanfattning då ja:
Jag har mest pluggat matte. Det är ganska segt. Trodde jag kunde allt, men på provet hade de några lite kluriga uppgifter som jag inte riktigt förstod. Jag försökte svara något vettigt på alla frågor så förhoppningsvis får jag VG!! Jag hade blivit så glad då.

Sen har jag varit på match med Malin (Lollos lillasyster). Det var skoj. Vi stod jättenära Sankan och jag höll på och dö ;) haha. Matchen slutade 2-1 till Malmö :D. Det går inte så bra för Djurgården denna säsongen ;) haha! Publiksiffran kan dock bli bättre måste jag säga, även om vi leder publikligan!
  

Jag har också hunnit med att ha ett franskaprov. Det gick sådär med tanke på att jag bara hann plugga två gånger.. Hoppas jag får VG på det provet också!

Spyken vann slaget om Lund :D. Mycket najs ;)

Sen har det nog inte hänt sådär jättemycket mer speciellt den här tiden. Just det, Linnea har fyllt 17 :D
 :D

Nu ska jag sova tror jag (efter att ha sett ett avsnitt Vänner eller två) :) <3

P.S. Nästa vecka har jag bara två skoldagar :D. D-dag på onsdagen nämligen och sen är man ju ledig de andra två ;).

/Karin

Livet är en komdei för den som tänker
En tragedi fö den som känner

2009-05-16 @ 00:12:40 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


En liten paus..

Tänkte ta en liten paus från internet nu ett tag (till på tisdag).
Anledningen är att jag har ett matte B NP som jag inte vill faila på och då går all min tid till att plugga matte!

Tänkte sammanfatta mina senaste dagar med några ord..
Skola, HIF-MFF match, Matte, Engelska NP, Sandkaka, Övriga läxor..

Sen kan jag bara tala om att jag hatar att vara tonåring..

/Karin

2009-05-08 @ 16:26:53 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Look at my life..

I know that it's over.
That I can't believe we're through.
They say that time's a healer.
Yeah.
And I'm better without you.

It's gonna take time I know,




But I'll get over you.








Look in my life.
Look in my heart.
I have seen them fall apart.
Now I'm ready to rise again.
Just look in my hopes.
Look at my dreams building
bridges from these scenes.
Now, I'm ready to rise again.

Caught up in my thinking.
Yeah.
Like a prisoner in my mind.
You pose so many questions.
But, the truth was hard to find.

I better think twice I know
that I'll get over you.

Look in my life.
Look in my heart.
I have seen them fall apart.
Now I'm ready to rise again.
Just look in my hopes.
Look in my dreams building
bridges from these scenes.
Now, I'm ready to rise again.

Much time has passed between us.
Mmm.
Do you still think of me at all?
My world of broken promises.
Now, you won't catch me when I fall.






Look in my life.
Look in my heart.
I have seen them fall apart.
Now I'm ready to rise again.
Just look in my hopes.
Look at my dreams building
bridges from these scenes.
Now, I'm ready to rise again.

Yes, i'm gonna rise, and make it all right,
I'm going to be who I want to be


I'm going to make it all right.











2009-05-08 @ 16:23:04 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


And compared to all the great things

Söndag är det idag. I alla fall för mig. För du kanske läser detta på måndagen och då är det ju inte söndag idag, eller hur? Idag åkte jag med mamma och Hanna till nova. Jag hittade en klänning som jga ska ha på skolavslutning och studenter och sådär. Den var fin tyckte jag :). När jag kom var jag duktig och skrev inledningen på historian och sen lämna jag in det. Det kändes bra, men det var sjukt dåligt skrivit, men det är ju inte det slutgiltiga så.. Åt kvällsmat. Fläskfile och potäter. Det är mumsigt :). Sen var Jenny ute och gick och då fråga jag om jag fick vara med. Och vet ni vad? Det fick jag :D haha. Vi tänkte att det skulle börja åska. För det hade varit mysigt, men det gjorde det inte. Vi satte oss på gungorna på mellanvången. Jag hade nästan glömt hur man gunga :O! Det var helt hemskt ju, men sen kom jag ihåg, ;) haha. Nu ska jga se Gossip Girl för det är bra. Jag säger go natt nu men sk ainte sova :P.

Imorgon är det badis. Jag vill inte bada.. Hmm jag och Ulrika kanske skiter i det ;).
 <3

/Karin

Guys can fake it? Unbelievable! The one thing that's ours!
2009-05-03 @ 18:42:13 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


-

It's awkward and silent
As I wait for you to say
What I need to hear now
Your sincere apology
When you mean it I'll believe it
If you text it I'll delete it
Let's be clear
Oh, I'm not coming back
You're taking seven steps here

The seven things I hate about you
You're vain, your games
You're insecure
You love me, you like her
You make me laugh, you make me cry
I don't know which side to buy
Your friends they're jerks
When you act like them
Just know it hurts
I wanna be with the one I know
And the seventh thing I hate the most that you do
You make me love you
2009-05-03 @ 16:14:12 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skojskoj

Ska bara tillägga att jag fick 2 (eller egentligen 3, men det ena funka inte på min mobil) av Trissa :). Bl a fick jag tetris. Sånt spel som man kan bli sådär underbart beroende av xD haha. Fick även ett par mjukisbyxor av Lollo, men Emma ville låna dem för hon frös och sen glömde hon ge mig dem sen så jag ska få dem på måndag :).

Natti natti (igen) my friends <3
/Karin

Please, don't leave me
2009-05-03 @ 01:19:14 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Samedi - Bara för att Emma pratat franska hela kvällen ;)

Idag är det lördag. Jag somnade typ 3. Eftersom min kära hund fick för sig att han skulle sova i min säng och vara allmänt jobbig hela natten. Trött som jag var så orkade jag inte flytta på honom så därför tog det lite tid. Hade ställt min väckarklocka på halv 10, men av någon anledning vaknade jag vid typ 8. Jag förstår inte hur jag kan vakna så fruktansvärt tidigt när jag borde sova :S. Vid halv 12 kom Filli, Lollo, Fillis mamma, Peter och Brolle och hämta mig :). Vi åpkte till Humlebo. Där var det redan några människor (dock inte som vi kände). De skulle kolla läget för de skulle ha någon slags klassresa där eller vad man ska säga :P. Vi gick sedan en runda i skogen och leta upp lite platser där vi kan ha kontroller på :). Vi lyckades faktiskt planera än hel del tycker jag och sen var det väldigt skönt med en runda i skogen :).

Nr jag kom hem duschade jag, lyssnade på musik och fixade mig. Sen stack jag och Emma till Trissa. Där vi slog in deras presenter och sen stack vi bort till Lollo där Filli redan var. Kvällen fylldes av grillad mat, choklad, franskt lexikon och en massa fniss och skratt :D. Tack för kvällen <3.

Såg precis vänneravsnittet där Rachel har flyttat in hos Joey och hon står och kastar vått toapapper på väggen. Ser så sjukt kul ut hahaha. När jag flyttar hemifrån ska jag lätt leka med sånt och också med maisena och vatten haha. I'm a little bit weird but I like it :).

Natti natti <3
/Karin

Smuk som ett stjerneskud
2009-05-03 @ 01:01:16 Permalink Vardag/Inte skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


There's a hole in my soul

I sit and talk to God
And he just laughs at my plans
2009-05-01 @ 21:52:47 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Han har ett svärd av silver och en häst som är vit..

..och när jag ropar på honom så rider han hit. ;)

Torsdag: Jag och Linnea var sjukt satsiga idag och cyklade till skolan :O ;) haha. Lite jobbigt var det, men man kände sig så duktig :). Det roligaste var att när vi var vid mejeriet ungefär så ser man massor av människor som är på väg till stadsparken med systembolagetpåsar. Detta var klockan 8 på morgonen. Jag kan tycka detta är lite märkligt men jaja. Torsdag betyder låång skoldag. Skoldagen innehöll bl a ett förhör om Odyssenpå svenskan, en franskalektion som var inställd, vårsång av esteterna, matte på Källbo och håvande i dammarna vid dövskolan på biologin. Man märkte också hur vattenballongssäsongen verkligen är igång. Vattenballonger överallt och hela tiden ;) xD. Slutade till slut vid 4. Då fösökte jag och Linnea ta oss förbi alla människor, som var på väg från stadsparken, med våra cyklar. Till slut lyckades vi ta oss förbi och vi kunde cykla hem. Väldigt mycket skönare att cykla hem än att cykla till skolan. Man hade liksom ingen tid att passa riktigt. När jag till slut kom hem hade jag blåsor på händerna. Det märks att jag inte cyklar lika ofta längre ;).

Jag duschade och bytade kläder. Lite senare ringde Filli och sa att jag kunde följa med henne och Joppe till Fillis kusin i Malmö. Vid kvart över 6 (om jag inte minns helt fel) kom Filli och Joppe i Joppes bil ;). Sen körde vi till James Grill och åt litta mad. Vi körde sen och lämnade Joppes bil och sen gick vi bort till busshållplatsen vid Konsum (onödigt vetande, men yeye). Innan vi kom till busshållplatsen var vi coola/fjortisar och drack en öl vid Staffanstorps "tågstation". Vi hoppade av vid Södervärn och sen tog vi en stadbuss. Vi lyckades efter en liten stund få tag på Caroline (fillis kusin) och så¨gick vi bort till lokalen. Ja sen "fezzta" vi xD haha. Jag var ganska mycket yngst.. Vi stack hem vid 12-1 ungefär för där hände inte så jättemycket -.- :P. Somnade ganska snabbt, det var skönt :).


Fredag: Vet inte hur, men på något sett lyckades jag vakna vid 9 :S. Kände mig lite degig sådär. Men inte så farligt :). Har mest tagit det lugnt hela dagen. Vid 4 gick jag och Jenny en promenad. Vi gick bort till Ica och handlade ingredienser till marrängsvish. Och sen gick vi till Balders hage och så låg vi där och solade :). Har ätit kvällsmat och sådär nu. Sen såg vi humorgalan. Men den var inte så humoristiskt. Det kan ju bero på att man försöker blanda humor med att rädda fattiga barn som håller på att dö :S.. Nu ska jag nog snart sova. Imorron ska man till Humlebo och planera med Lollo och Filli :)

Godnatt <3
/Karin

Im all out of faith, this is how I feel
Im cold and I am shamed lying naked on the floor
Illusion never changed into something real
Im wide awake and I can see the perfect sky is torn
Youre a little late, Im already torn

2009-05-01 @ 21:39:53 Permalink Vardag/Skoldagar Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0